МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен момичета.
Много пишете и човек не може да ви смогне изобщо  да ви изчете.
Донка 78 каква плацената се е отлепила в по ранните седмици  Rolling Eyes.По скоро в по ранните седмици е отлепване на плодния сак.Аз също имах кървене в 9 г.с заради отлепване на плоден сак.На 11 съм на преглед да видим дали бебко се е закрепил.Аз също съм на утрогестан, дуфастон и три пъти на ден нош па.Ще го пия до 16 та седмица и на мен гинеколожката ми каза ,че до тогава има риск.Аз сега съм в 14 та седмица.Живот и здраве още две седмици.Дано всичко е наред.Пожелавам на всички с проблеми повече да не се появяват и до края да си изкараме една спокойна и хубава бременност. Laughing

# 346
Аз пък се чувствам страхотно, нямам повръщане, дори рядко ми ми става лошо. Като ви чета как на повечето от вас ви е зле чак започвам да се замислям... Дано да нямам проблеми и за напред.Единствено успях да кача доста килограми досега, но това по-скоро е от рязката смяна на режима-от постоянно движение, изведнъж нищо...  Момичета на вас личат ли ви вече коремчетата?Аз определено вече си имам Rolling Eyes

# 347
Още в 10та седмица започва да се захваща плацентата  Peace , във 11-та и 12та вече започва да функционира по-пълно и регулира нивото на хормоните.
 DqVoLsKi_ChArOvNa, радвам се че при теб нещата са спокойни  Hug Две седмици не са нищо, още малко остана, дано минат притесненията  Hug
Ти мина ли ФМ или БХС вече ? Или ще правиш следващите направо ?

# 348
Здравейте и от мен кокичета  Hug
Нас тази сутрин таткото много ни ядоса, чак ни разплака, гледам да избягвам сълзите, но понякога не става, ще се опитам да си оправя настроението Simple Smile
Иначе и аз вече се чувствам по-добре, без повръщане и т.н. , не съм качила нищо, даже съм свалила близо 3 кг. , коремчето ми е съъъъвсем леко подуто Simple Smile Бяло течение си имам, имам си го от ранни години дори. Това е от мен за сега  Peace
Хубав ден мамита ! Heart Eyes

# 349
Момичета някои ходил ли е на 3 или 4 Д...и ако знае някакви цени и при кои да отида Simple Smileс нашия тати мн искаме да ходим Hug

# 350
  • София
Аз ще ходя утре, 30лв ще ми струва  Mr. Green
Обаче нещо ми е много нервно какво ще се види на тоя преглед  Confused

# 351
бамбарадамбара..мила ти на 3Д ли ще ходиш мн евтино ми се вижда само 30 лж newsm78

# 352
Не се притеснявайте,момичета от прегледите,мислете позитивно HugАз бях и на скрининг и на ФМ,всичко е наред и съм много щастлива.
Коремче имам едно мъчичко ,сладичко. Simple Smile

# 353
  • София
Aз съм на 39 години, затова са ми притесненията. При мен вероятността за проблеми е доста голяма.
Нашето бебе е инвитро, на ФМ ще ходя в клиниката, в която го сътвориха, там цените са такива, но май не приемат други пациенти, не съм много сигурна.

# 354
Aз съм на 39 години, затова са ми притесненията. При мен вероятността за проблеми е доста голяма.
Нашето бебе е инвитро, на ФМ ще ходя в клиниката, в която го сътвориха, там цените са такива, но май не приемат други пациенти, не съм много сигурна.
HugУспех

# 355
Vasencetto При мен в 12 беше започнала да се образува плацентата.От 10 до 14 понякога започва да функционира.Поне така ми обясниха  Simple SmileДа те питам имаш ли още температура.На мен ръцете и краката изведнъж ми станаха студени и няколко пъти засичам като меря ,че варира от 36,1 до 36,8.Най много 37 преди 4 дни.От както влязох  в 4 я месец рязко падна.Може и да не я хващам кога се е вдигнала незнам.Мисля да ходя на 4д 80 лева струва но ще видим.По другата седмица живот и здраве нека всичко е наред с бебко ще говоря с гинеколожката и ще се разберем.Да ви кажа и аз си имам коремче.Дори не е никак малко .С Мария имах такова в 5-6 месец а сега съм началото на 4 я.И незнам дали е възможно от въображение да е но усещам като гъделичкане в коремчето.Според майка ми е бебето тъй като при втора бременност се били усещали по рано и тя ми разказа ,че ме е усетила мен на три месеца и половина.Дали наистина е бебко според вас Simple Smile).
канарска-маймунка те мъжете са си такива.И моя ме е докарвал до рев когато бях бременна с Мария.Дори деня преди да вляза в болница за раждането така се скарахме и така се наревах.Сутринта не си говорим и като видях ,че е паднала тапата веднага си проговорихме набързо Simple Smile.

# 356
Още си имам температура- до към 37.3  Но и аз съм по-ранна седмица, четох, че след 3тия месец се нормализира т.
Във вторник ще пиша след прегледа - ФМ на 4Д ще правя, ако няма нужда - без БХС

А за усещането знам, че може още във 16 та - 17 та седмица да се усети при второ, ама всичко е възможно Simple Smile

# 357
  • Варна
V.A.V.A, за БХС ти трябва една бланка от гинеколога,в която се попълват разни размери на плода и твои данни. С нея отиваш в Терапията (Св.Марина) основната сграда на 2 етаж,стая 258. Вземат ти венозна кръв,плащаш на касата долу  25лв.,връщаш се в кабинета да занесеш бележката и си готова. Ако имаш други въпроси,питай.

# 358
  • Варна
Здравейте и от мен! Виждам и днес писането върви. Да попитам за кръв в Терапията само до обяд ли вземат или може през целия ден? Че аз съм в сряда следобяд на преглед и ако прецени да правим БХС кога ли ще може да дам кръв при положение че после следват и почивни дни?

# 359
Здравейте!бамбарадамбара пишеш,че си инвитро аз също забременях инвитро,но при мен е за втори път имам едно дете на 4 години.Къде прави инвитрото може да сме се засекли.Aз съм при д-р Стаменов.

Общи условия

Активация на акаунт