МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 375
Искам да си направя като вашите линиики, но не знам как  newsm78
Отиваш най-долу в ляво пише профил,там промяна на профила,избираш линиика от някъде и копираш кода,после го пействаш в мястото отделено за подпис в профила!
И на мен нещо не ми се получава...

# 376
  • USA, Steak State
Доплера е за измерването на тоновете на сърцето на бебето.

Нямам неразположения вече, само от време на време глава ме боли, но вече свикнах с мисълта, че тази бременност ще ми е типична ( с миналата карах сравнително лека но усложнена бременност).

# 377
И мен само главата ме боли, но вечер не знам какво става, чувствам се ужасно зле  #Puppy dog
 Sick и таткото ни ядосва много всеки ден, а не мисля че това се отразява добре на бебчо даже си мисля октомври като си ходим до БГ да си остана там  Sad не ми се иска, но за да имам здраво детенце ми трябва повече спокойствие...

# 378
  • USA, Steak State
Защо просто не поговорите с таткото и да му обясниш, че така те тревожи и това не се отразява добре за бебчо?

# 379
Всичко опитах мила, говорили сме безброй пъти, промяната е временна за 15 мин и край. Въпросът е че живеем тук с татко му, който беше уж за временно посещение, той не ми помага с нищо, не работи и само си седи в стаята, храним го и го гледаме ние, а човека си има друго семейство в БГ, а на мен сега ми ще ми е нужен роднина, който да е до мен и мислихме да вземем баба ми а той щеше да ходи да живее у братът на нашия татко, но уви сега таткото ми сервира моята баба да спи в хола, като някое куче, жена на над 70 години, просто няма как да стане... Съжалявам , ако съм оспамила, наистина тук нямам с кого да споделя и да си излея душата  Cry

# 380
  • София
БХС се прави на гладно,сутрин.

Не се прави на гладно, по всяко време се взима кръв  Peace

канарска-маймунка , ти и с по-голямо дете ли си? Според мен и само заплаха, че ще си останеш в БГ, ще му подейства Mr. Green
Мислиш ли, че 70 г баба ще ти помага в каквото и да е? Мен с първото бебе всички ме дразнеха, само кърмех и спях. Домашната работа с добра организация и с помощта на таткото се оправя за половин-един час на ден. А и този, доста нахално да не работи, да го гледате, и предполагам му готвиш, переш и т.н. Shocked И си има друга жена и деца, а дошъл вие да го гледате в чужбина? Аз не съм толкова мека Мара, отдавна да съм провела откровен разговор за съвместното ни бъдеще, или по-точно за липсата на такова.

Доплер поръчах на Angelsound. Чакам го до 10 дни, тъкмо ще съм в 12 г.с, за да се чува.

# 381
Не, Миме първо детенце ще ми бъде за това съм на тръни да не го загубя, иначе да в къщи цялата работа аз я върша, таткото работи, а аз работя в къщи, а други хора са пей живот.. Баба ми е много силна и борбена жена, изглежда на 60 години и е хвърчи като птичка, много я обичам. И аз бих провела един много бърз разговор с този човек, но единствено заради моя приятел не го правя, защото ще се скараме повече... Като цяло не искам да ви занимавам с тези глупости, ще се стегна и ще бъда силна заради бебо и ще видим по натам какво ще стане !  Hug

# 382
Не, Миме първо детенце ще ми бъде за това съм на тръни да не го загубя, иначе да в къщи цялата работа аз я върша, таткото работи, а аз работя в къщи, а други хора са пей живот.. Баба ми е много силна и борбена жена, изглежда на 60 години и е хвърчи като птичка, много я обичам. И аз бих провела един много бърз разговор с този човек, но единствено заради моя приятел не го правя, защото ще се скараме повече... Като цяло не искам да ви занимавам с тези глупости, ще се стегна и ще бъда силна заради бебо и ще видим по натам какво ще стане !  Hug
Мисли за бебенцето,сега то е най-важно  Hug

# 383
Така е  Hug Hug Hug Hug

# 384
  • София
А бе и аз така помня, че ще ти е първо, но понеже пишеше "таткото ни ядосва много всеки ден" , и се зачудих. Така де, с 1 заплата сте трима, ми е мисълта. Реално вие и сега сте си с ангажимент, и с бебето и бабата ставате петима? Няма да му е лесно на този татко, някой трябва да отпадне.

# 385
Аз получавам борса сега и таткото взима добри пари, но да права си и аз това му казах, баба ми също ще дойде с някой лев, няма да тръгне просто така, но определено е ясно кой трябва да отпадне, защото само алкохола и цигарите му са сумати пари, като никой друг в къщи не пие и не пуши... Ако таткото иска да създаде семейство, ще трябва да се вземе в ръце...

# 386
  • София
Не ви е лесно, но ще се справите със ситуацията  Hug

# 387
И аз на това се надявам, благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug

# 388
Здравейте и от мен!

Исках да ви питам за сънищата. Какво сънувате и сънувате ли изобщо? Аз всяка нощ сънувам по цели екшън филми, в които (разбира се) аз съм главна героиня. Жалко, че не мога да си ги записвам, защото можеше да продам някои и друг сценарии на Холивуд. Тази нощ помагах на някакъв мъж да избяга от китайската мафия.  Laughing

Иначе, не съм гледала такива филми от векове. Вчера водихме бебчо на концерта на Ред Хот, да ви кажа - добре си ми беше. Успокоих се като видях доста бременни жени на концерта. С таткото се шегуваме, че това е "Елевейшън" бебе, че по това време май сме го направили.

Хубава вечер от мен!

# 389
  • Пловдив
Искам да си направя като вашите линиики, но не знам как  newsm78
Отиваш най-долу в ляво пише профил,там промяна на профила,избираш линиика от някъде и копираш кода,после го пействаш в мястото отделено за подпис в профила!

Благодаря много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт