МАРТенче в коремчето расте, за някой е едно, за друг е две

• 27 239
  • 701
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не знам обаче, защо на линииката излезе 12г.с., аз мисля че съм в 11г.с. по калкулатора който имам. Термина ми е на 22.03.2013г.

# 391
  • Варна
Момичета аз искам да споеля, днес се боядисах с безамонячна боя и то руса.Стана чудесно, замазахме големите тъмни корени, които бяха ужасни вече.Не мога да повярвам че хвана толкова добре.Но все пак сестра ми е фризьор и тя ме убеди, че знае какво прави и явно беше права.
Искам и да попитам кога се прави късен БХС, защото ранния съм го изпуснала.

# 392
БХС мисля се прави между 11 и 14та седмица. След това вече не. После между 19- 24 с. се прави втората фетална морфология (ехография) и към 31-32 седмица е третата. Някои момичета правят само ФМ без БХС. Ако не ми го препоръча лекаря във вторник, и аз няма да правя изобщо БХС. Това изследване се базира на статистика, и често дава фалшиво положителни или отрицателни резултати, поне на мен така ми обясниха  Peace

# 393
  • София
Ама БХС без ФМ май не може. Някакви неща записвали от прегледа и после ги искали преди БХС-то  newsm78

# 394
  • Варна
Ами защото аз съм почти 14 пълна г.с. и лекарката ми каза, че е късно за ранен БХС, но да не се притеснявам на следващия преглед щяла да ме прати на скрининг, но аз не разбрах скрининг значи БХС или ФМ и се притеснявам че тогава ще съм 18 седмица и няма ли да пак да ми е късно

# 395
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ. Hug  здравейте, куклички

# 396
Ама БХС без ФМ май не може. Някакви неща записвали от прегледа и после ги искали преди БХС-то  newsm78
Не може, да  Peace  Искат се данните за точните размери на плода, измерени с ехография в същия ден май, или не знам дали може - с разлика от един ден.

А за по-късен  БХС аз не знам, може и да има..

# 397
  • Хасково
Не може, да  Peace  Искат се данните за точните размери на плода, измерени с ехография в същия ден май, или не знам дали може - с разлика от един ден.

На мен ми направиха замерванията и попълването на данните един следобед, а кръв дадох на следващия ден сутринта.

# 398
  • София
БХС е два вида- ранен и късен. Ранния е много по- голяма точност 90-95 %, а ранния по-малко. Ето какво намерих
http://invitrobg.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD% … -20-%D0%B3-%D1%81

А тези замервания се правят на ултразвуков преглед, не че се прави специално фетална морфология.

# 399
  • Варна
Здравейте! Някоя от Вас има ли скоро час при д-р Цветкова във Варна, ако е удобно да я помоля за нещо?

# 400
да, вторник

# 401
EE Надинка с този магазин ме отрепа, ще го открадна да знаеш  Hug

# 402
  • Варна
Мнпго ти благодаря Mime-to Simple Smile

# 403
Хоп,днес съм първа Simple SmileДобро утро,сладурки!
Желая ви хубав и усмихнат ден и спорен за тези,които като мен ще са на работа Wink

# 404
Добро утро и от мене момичета...лек и спокоен ден и аз съм наработа днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт