Иде есен най-прекрасна, януарчето порасна - тема № 6.

• 40 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Габрово
Монки, много е готина Вероника.

Невва, справям се с двамата, къде успешно, къде не толкова. Зависи баткото как се държи. Когато го прихванат бесните и без бебе ми е трудно с него  Mr. Green. Хубаво е, че бебоците ни вече поотраснаха и не изискват ежеминутно внимание. Виж, ако бях с новородено и първокласник щях да лудна наистина.
Иначе и на мен ми се чудят защо не съм го пуснала на занималня. Като започна работа, живот и здраве ще съм принудена. Докато има възможност няма да ходи. Изморително е цял ден да стои на чина и да е малко или много концентриран. Той като се измори, особено психически и става неуправляем.

bebo_sn, добре завърнала се  Simple Smile.

# 241
  • софия
Сряда 26.09.2012 г. 10,30-11,00 ч. ЮЖЕН ПАРК, СРЕЩА НА ЕЗЕРОТО /от към ул.Нишава/

# 242
  • Бургас
Добър ден!
Как сте, мацки?
Срещичка в София си спретвате Simple Smile, ще чакаме снимки!
Лек ден от нас!

# 243
  • На морето!
След няколкомесечно отсъствие от форума се завръщам и ще се опитам да наваксам с последната информация.
Надявам се ме помните  Grinning

# 244
Да се разпиша с резултатите от ФМ- всичко е наред и очакваме прекрасно здраво момиченце!  Heart Eyes
Да му мисли тати как ще се оправя с три фръцли вкъщи, а и да го видим ще му стиска ли по-нататък да пробва за син.  Wink

пп Менина, да ти е жив и здрав рожденика!

# 245
Lovely, много се радвам за вас!! Таткото даму мисли как ще ви опази три хубавици вкъщи Simple Smile гуш на коремчето от нас!!
Менина, добре завърнала се! И от мен честит рожденник, даслушка и да расте жизнено и весело момче (ей чак на рима го ударих Laughing ). Как е Валерия? Бързо да разкажеш какво ново и повече дане ни напускаш така Mr. Green

# 246
  • София
meninka, радвам се да те видя! Честит рожден ден на Мони, да е жив и здрав, голям юнак да порасне и да е верен закрилник на прекрасната Вери!

ловли, честито за чудесната новина, така и на вас ще ви е по-лесно, и на тях ще им е по-интересно!  Heart Eyes

# 247
  • На морето!
Мерси, мерси за пожеланията, но лентичаката ми се е бъгнала в мое отсъствие. Симеон е роден на 24ти май, не знам защо според лентата продължаваме да празнуваме- ще я  сменям.  Mr. Green
Валерия е ок, расте усмихнато и сравнително спокойно бебе. Плаче само, когато има причина, дори не плаче, а пищи. Много е усмихната и комуникативна - брат ѝ не беше, все търсеше мен. Все още се кърмим, захранена е и дори има заместени 3 хранения от общо 5 дневни и 2-3 нощни. Продължава да расте на височина повече, а на кг малко.- на 8м. беше 7500гр, почти 73см., но това е само в мой плюс (по-малко ме боли кръстът, който с Мони създаваше проблем, но и Мони беше 10кг. на 8-9м)
Аз вече влизам в омагьосания кръг на майчинството- впечатлявам се от глупости, ходя постоянно вързана и не се впечатлявам ако ми се появи леке на блузата ( с лекето маалко преувеличих, но, за да предам максимално точно небрежното отношение към външния ми вид, си го позволявам Simple Smile)) и прекарвам прекалено много време пред компютъра.
Предстои да слагаме обеци на Валерия и това са ми вълненията тези дни. Аз лично предпочитах да изчакам- странно ми изглеждат бебета с обеци, а и тя е една дребосъчка, но ММ настоява и, тъй като това е единственото нещо, което е негова инициатива за бебето се съгласих.
Има ли вече бебета с обеци или аз ще съм първата ентусиастка?

# 248
  • софия
lovelybrud прекрасна новина  Hug Много се радвам за теб и за това, че Али ще има сестричка, с която ще имат общи интереси и игри. Успокой мъжо, че третото ще е момче и че ще е лично негова грижа Simple Smile въпреки, че моите юнаци все мама търсят. Това малкото и то взе за мен да реве, ужас  Twisted Evil
Ако си в София ще се радвам да се видим в парка утре  Hug
Да си похваля и тук момчето - снощи ми е заспал в 19,30 ч. и се събуди с моя намеса чаак в 6,30 ч., че щях да се пръсна вече от мляко  Mr. Green Такова спане от раждането му до сега никога не е правил, изуми ме - аз наспана, а той спи, божеее реших, че сънувам  Laughing Дано и тази нощ поспи, но не вярвам, досега два пъти вече ме търси. Така като тръгне от вечерта и до сутринта си откарва неспящ и въртелив  Mr. Green
Хайде дано да е лека нощта на всички ни!

# 249
  • София
Дубрутруууууу
ditkins желая приятна среща - едва ли ще успея да се довлека чак до южния   Hug браво на детенце - завидна пауза Mr. Green Peace Heart Eyes
Menina добре завърнала се  bouquet
lovelybrudпрекрасна новина  bouquet хубаво е еднополови с такава почти никаква разлика - сигурна съм че ще са неразделни Heart Eyes пък дано направите опит и за мъж Wink човек трябва от всичко да опита в тоя живот Peace
какво да кажа ... миналата седмица бяхме на консултация - +200гр =8,600 и 70 см. баткото е градинарче от 17 и и донесе армаган от градината - сополи Crazy + ваксина = на една безсънна нощ и температура Close като нов + ужасно подут венец - такова нещо не бях виждала  #Crazy и сега имаме нов зъб отгоре - но венеца си остана подут ... не знам на какво да отдам температурата на сополите, ваксината, зъба ... важното е че мина Peace
Ого беше рожденик в неделя и решихме да снимаме дечицата до тортата, сложихме Яна на масата и докато щракна тя успя да се захрани със захарно тесто Joy Crazy Rolling Eyes
иначе при нас всичко е наред Mr. Green
желая Ви усмихнат ден  bouquet

# 250
  • Габрово
atadar , да ви е жив и здрав Ого  Heart Eyes.

Menina, добре завърнала се.

lovelybrud, радвам се, че всичко с новото бебче е наред.  

ditkins, браво на Гого за нощния сън, завиждам  Crossing Arms. Иглика ме побърква и денем, и нощем. Мъчат я зъби, пак.

ianajar, помня, беше писала, че Калина се е обривала от кисело мляко. По бузите ли се обриваше? На Иглика й се зачервява около устата след като съм я поомазала докато е яла кисело мляко. После минава бързо. Чудя се дали е от него или от лапането на всичко, което й попадне.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 09:59 от ivap

# 251
  • Китна Тракия
Девойки, имам едно питане - зимните дрешки на Искрето, макар че прибрах изпрани, са замирисали на стара мазнина  Sad, предполагам от бебешкото олио, което използвах... Имате ли идея с какво може да се махне тази миризма? Ново изпиране ще помогне ли?! Супер запазени са, някои обличани по 2-3 пъти, та затова ги приготвих да ги подаря на едни познати, дето чакат бебе... а сега ме хвана срам да ги дам така  Confused

Ех, разписали сте се, отивам да ви изчета Simple Smile

# 252
След няколкомесечно отсъствие от форума се завръщам и ще се опитам да наваксам с последната информация.
Надявам се ме помните  Grinning
Хоп, и аз  Blush

# 253
здравейте отново. Как сте? Ние нещо губим апетит. Иначе спим на гърда постоянно.  Rolling Eyes Реших да премеря все пак температурата му и се оказа 37. Преди седмица бяхме на лекар и всичко му беше наред. Преди ви бях споменала че на венците му отдясно има нещо като бяла пъпка. Беше предния месец може би. Е още я има. Помолих педиатърката да я види и ми каза че е зъбче.. Според мен малко странно.  newsm78 вече стана месец а още не е пробило това зъбче.

# 254
  • Габрово
Според мен малко странно.  newsm78 вече стана месец а още не е пробило това зъбче.

Не е толкова странно, не се притеснявай  Peace. На сина ми един постоянен зъб го чакахме няколко месеца да се покаже. Щом има зародиш, няма начин да не излезе зъба. Но, все пак зъбите не са като гъби  Wink.

Pink , привет отново  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт