Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 459
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, вече съм си вкъщи..две в едно все още  Simple Smile
Кръвното го вдигам от време на време, но не и повече от 140/90, белтък в урината..,...понякога главоболие и някакви светкавички на моменти в зрението  Crazy ...... но кръвните изследвания са наред, бебето също, пораснали сме доста вече сме 3554  Heart Eyes
В болницата се засякохме с една бременна приятелка  термина  и на нея е  септември  Heart Eyes Бяхме през стая, ту аз при нея, ту тя при мен...не можахме да се надърдорим  Heart Eyes
Честито на всички който са с бебенца  Heart Eyes  през времето в което ме нямаше  Hug
Ако мога ще ви  изчета   Simple Smile много сте писали...сигурно бая бебенца ще има  Heart Eyes
Трябва да почивам сега  Hug

# 631
  • Where I am Happy
Честито на Анхелка и на Минс.Да са живи и здрави малките бебоци и много да ви радват!!! Hug

# 632
Дано, Стефис, ама надали ражда Мартинка  Mr. Green

Анхелка, мила това се казва новина  Hug Много се радвам, честито мамче   bouquet  
Да ви е жив и здрав Виктор, само победи и радост в живота му.

Минсе, честита принцеса, много щастливи мигове, да е жива и здрава   bouquet

При мен нищо интересно, забравих за какво съм в болница   Mr. Green

# 633
rotfImao rotfImao rotfImao hug Аз да ти напомня, чакаш Сашко  Whistling

# 634
Мартичка,  Hug , няма да се даваш.
И аз преносих 7 дни и знам за какво говориш. Престоят в болницата ми се видя вечност,
но мина и замина.

stefiss_1978, а ти пък 30 дни  Mr. Green Слонче ли ще раждаш. Изпращаш учениците
и хайде към родилно.  Laughing Flutter

elio, не е ли рано за раждане? newsm78

# 635
[
Иначе ние взехме количката и столчето за кола, накрая се спряхме на Навингтън, като Анхела, супер е возилото и много леко, нямам търпение да го ползвам вече....

йеее,и аз такава си взех,много й се кефя:)))

# 636
rotfImao rotfImao rotfImao hug Аз да ти напомня, чакаш Сашко  Whistling

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Ох милата ... така се измъчи и ти  Hug Айде тоз Сашко вече да излиза  newsm17

Евка ... радвам се, че си добре вече ...  Hug При теб няма ли вече наченки на раждане  Heart Eyes

nub55 Комплектчето за изписване е ужасно сладко  Blush останалите покупки също Hug

Мишонче ... от къде го извади това с ушичките ... много е хубаво  Crazy Hug
Честито и за леглото ... ще чакаме снимки  Heart Eyes

# 637
Фейтче, магазина се казва H&M, има мнооого сладки неща. Пускам линкче да разгледаш  Hug
http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935010
Мартичка, ама Сашко се е запънал като магаре на мост  Mr. Green Голям инат!  Mr. Green
Стискам палчета на всички мами в очакване  Praynig Praynig Praynig

# 638
Мели, по твоя въпрос - мисля за командироване на баткото само докато аз съм в болницата евентуално: 1/ за да не страда за мен 2/ за да има време татко му да върши работа - да ми носи допълнително неща в болницата, да идва на свиждания, да купува разни неща, да чисти вкъщи, да се напие с приятели, да се наспи за последно  hahaha
После мисля да си е с нас и да свикваме четиримата заедно от ден първи!
Честити бебешоци на Mince и Анхела!!! Да са им живи и здрави   bouquet
Елио, добре че се разписа, че се притесних и аз за теб! Не е ли малко раничко още - какво казва Дяволов - ок ли е ако родиш сега или ще пробват да позадържат нещата?  Thinking
Ева_82, дано скоро да родиш и ти, да не се притесняваш сега на финалната права с това кръвно  Hug

# 639
Анхелка и Минсе, честити ви рожби!!! Много, много ви се радвам!!!   bouquet  Да са ви живи и здрави и на вас бързо и леко възстановяване!

Аз днес открих как за една нощ ми се е смъкнал корема.  Shocked Докато се къпех, поглеждайки към тумбака и установих как бенките, които бяха доста по-близко, изведнъж са се отдалечили надолу!  Joy  Пипам, пипам и там, където до вчера беше кораво, вече е празно. Мамите с опит, кажете това ли е?  newsm78  Иначе, кьорава контракция няма. Само едно леееееееко присвиване отвреме-на време. Но нямам апетит и нещо ми се бърка стомаха.

# 640
Привет!Имам си дата за секцио.Идната седмица. CrazyВ понеделник съм на сърдечен,анестезиолог и пълни изследвания.И контракции си имам и то силни,на апарата кривата достигаше 60% WhistlingПак започнах магнезия-диаспорал за да издържа уж.Дано.Много ме е страх,снощи пред луната не се и показах,че даже и щорите пуснах да не ми свети вътре  hahahaНещо много ме стяга и странно ме боли ту кръст,ту корем

И от толкова много шубе изтрещях
и забравх да честитя бебките на Минс и Анхела!ЧЕСИТО ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 19:30 от angel_bbb

# 641
Анхела  честито бебе,браво.поне една от нас да си спази реда и да роди на датата си Simple Smile

Миленче и ние с мъжо онзи ден като се поразвихрихме,та до вечерта имах стягания и болки и после 2 дена корема ми беше на камък и не можех да го пипна без да ме боли но гледам уви че сега па си е като преди и всичко отшумя ..дано при теб не е само фалшива тревога

# 642
  • Варна
Няма и няма... не ще да излиза!
Цял ден бях по разходки и след като се прибрах най-накрая и градината прекопах! Ама пак няма контракции! Сега излизам от банята, отказвам се за днес. Лягам пред тв. и който иска да ражда. Желая ви успех!

# 643
  • Варна
Здравейте момичета, след два дни мъка и болки намерих решение за моите проблеми. Вчера бях с температура и кървящи зърна, направо ми се ревеше. Днес съм с 37 градуса, но не я усещам като дискомфорт. Зърната мазах с лансинох, чудеса прави този крем. Родих се и с помпата на Авент. Та да си кажа режима и ако може момичетата от Ла лече  да кажат дали е добре. Отказах се да кърмя от гърдата, защото кървеше и явно той не сучеше както трябва, по 10 мин само от едната гърда и то не през цялото време, по скоро спеше.  Сега се цедя на 3 часа, непосредствено преди кърменето и давам с шише през 3 часа по 60мл като 40мл кърма смесвам с 20мл глюкоза, понеже иначе не я пие. Искам да питам количеството добре ли е за едноседмично бебе?И мога ли да се цедя през 4 часа да речем, защото той сега явно се храни качествено и си спи по 4 часа без да се събужда? Мога ли да махна нощното в 3 часа през нощта ако не се събуди? И по колко мл нараства нуждата от кърма през следващите седмици, за да знам колко да цедя?

# 644
Честити бебчета на MINCE и ANGHELLA !Да са живи и здрави и много да ги радват!

Общи условия

Активация на акаунт