Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 456
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Честито на мама Аnghella! Нека Виктор расте здрав, щастлив, послушен и много да радва мама и тати!
закотви си датата той

Vasilena P май-май ще изкласим до теб и вярно ще сме си съкилийки!  Party
Ако ли не - съм ти подготвила друга бременна Wink
иначе
flowerofpeace от твоите думи в .... Де да знаеш - днес 5 часа изкарах на крак навън, ама йок - ни една контракцийка  Crossing Arms
tolinka  Hug стиснати палчета ако е тръгнало, да се случат бързо нещата - вече сте си доносени Wink
Мартичка  Hug Hug Praynig
Моя АГ каза, че ако не родя утре, ще си ходя при него всеки ден на тонове една седмица и те така. предполагам, че чак след седмица ще ме вкара за преносване, ама мисля че дотам няма да стигнем, но да не си правя планове  Whistling

# 646
Честити бебчета на Аnghella и Mince !

Един поздрав за всички мами:
Упражнения с бебето, как да влезем отново във форма:

оттук

Честит имен ден на Симеон на мама susamenna !

# 647
Благодаря момичета, че сте се загрижили за мен  Hug
Ами рано, ама нали вече и ние последните ( с термин 30-ти) сме в деветия, та няма проблем, просто ще е по-малко бебето. Дяволов не даде прогноза, само вика "ти нали си много бъзлива...като ти изтекат водите тогава ще раждаш", ама той човека си ме познава и си ме знае  Mr. Green А мен верно си ме шубе, точно щото знам какво е. Най-големия страх ми е да не станат нещата много бързо и да няма време за упойка Praynig иначе за другото си правя терапии за положително мислене  Joy hahaha
Аз и предния път бях на това дередже целия девети месец пък родих почти на термин, ама сега нали е второ се надявам на милост, че си боли  Praynig
Kami 2004 уж щеше да бъдеш първа по мой прогнози, пък то кво стана... Heart Eyes

# 648
Ариелче ... утре е нашия ден мила  Mr. Green Дано утре вече решат да излизат нашите инатчета   smile3560

sentex Радвам се, че вече сте се нагодили с малчо  Hug

Верно беее  doh    Mr. Green Честит имен ден на Симеон на мама susamenna !

Агирче ... изуми че с това падане на корема  Shocked аз си мислих, че става когато си в право положение, тоест ходиш и т.н .... но в легнало  Crazy

Аз имам и едно питане. Сега като ми изтече този 45 - дневен болничен  и още не съм родила какво правим  Crazy Трябва ли да ходя  за нов до АГ-то в понеделник или от болницата като родя ще запълнят дните  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 21:53 от F.a.t.e.

# 649
Ариелче ... утре е нашия ден мила

Аз вече си мислех, че чакаш да пуснеш новата тема и тогава :

От два дни се боря с постване през телефона и от три пъти веднъж става. Досадна работа.

# 650
Ариелче ... утре е нашия ден мила

Аз вече си мислех, че чакаш да пуснеш новата тема и тогава :

rotfImao rotfImao тамън я подготвям

# 651
Аз съм тук, бе  hahaha
Ако стане нещо по спешност...

# 652
предлагам да пускаш новата тема и утре да ни зарадваш с бебе за закуска а,Фейт?   Wink

# 653
Честито на Анхелка и Минс. Нека бебоците ви растат здрави и много да ви радват.  Hug

Хайде септември дойде, чакаме още по-интензивен бебевалеж. А аз чакам моята мишка да се събуди за хранене.  Simple Smile От вчера сме вкъщи.

# 654
А аз чакам моята мишка да се събуди за хранене.  Simple Smile От вчера сме вкъщи.
Колко готино звучи  newsm07
Фейт доколкото знам нищо не правиш, като родиш педиатъра ще ти изравни дните, т.е. ще ти даде болничен от деня на термина, така че споко, то само да се роди инатчето ти  Praynig Heart Eyes

# 655
Ето ме и мен, сега се прибираме от Гребната база. Grinning
Направихме половин обиколка, само дето през цялото време не спрях да дъвча разни работи- я семки, я сладолед.... Crazy
Фейтче по въпроса с болничния бях чела, че този от болницата служи за изравняване и после по-следващия е от педиатъра на бебенцето, но не съм много сигурна и по-добре друга мама да се произнесе. Hug
Агирче на мен док ми каза, че като се случи това с падането на корема- имам още 5 дни да се готвя Heart Eyes....
Мартичка Hug

# 656
Мерси за отговорите момичета  Hug
С две думи не трябва да ходя сега при АГ - то ... това исках да разбера  Heart Eyes

# 657
Фейт, трябва да ходиш, ама за раждане  Mr. Green
Иначе са ти казали- след раждането се оправят дните. До тогава седиш си търпеливо и му говориш на Пламчо да излиза  hahaha Абе незнам откъде се навъдихме-все стиснати мами. Не стига че около термин се раждат, ами и доста закъснели се очертават. А уж не сме от заспалите тука hahaha hahaha hahaha

# 658
Евка ... радвам се, че си добре вече ...  Hug При теб няма ли вече наченки на раждане  Heart Eyes
 Предишната вечер в болницата имах няколко много силни тласъка от страна на бебето да се бута на вънка  Rolling Eyes болезнени си бяха...днес също, но само 2-3 пъти.. контракции и пристягания имам...ама.... Rolling Eyes
Ариелче, Фейт и всички други с оставащи броени дни, стискам ви много силно палци  Praynig Hug[/b]
Една от нас  Hug, и аз така се успокоявам с това   Hug
Мартичка, ох, милата  Hug

# 659
Голямо чакане....да взема да не влизам няколко дни ли. smile3537

Общи условия

Активация на акаунт