Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 475
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • При моите мъже...
sentex, защо не говориш направо с консултант от ЛЛЛ? Ще дойде на място и изтренирате малко кърмене в различни пози, ще ти даде съвети и идеи... Зърната ти ще са добре до утре или вдругиден и може да се опитате отново - не е късно. Минала съм през тези филми с цеденето и храненето от шише и този път бих се постарала повече с кърменето... по-лесно е Peace

за болничния - като бях последния път на ЖК се обадиха по телефона да питат за болничен за раждане 4 дни след термина. Сестрата каза, да изпратят някой да отиде да го напишат... Rolling Eyes Добави също така, че нямало срок, можело и след 2 седмици да се иде. От болницата издават болничен, който е от деня на раждането, а педиатъра изравнява всичките 2-3 болнични накрая. Така разбрах аз newsm78

Честити рожби на Анхелка и Минс. Нека малките слънчица растат здрави и щастливи! Hug

# 661
Фейт, трябва да ходиш, ама за раждане  Mr. Green
Иначе са ти казали- след раждането се оправят дните. До тогава седиш си търпеливо и му говориш на Пламчо да излиза  hahaha Абе незнам откъде се навъдихме-все стиснати мами. Не стига че около термин се раждат, ами и доста закъснели се очертават. А уж не сме от заспалите тука hahaha hahaha hahaha

Стига бе .... не сме заспалииии  Joy  Просто са ни мързеливи бебетата   rotfImao

Нещо ми изчезна сайта преди малко ... за това реших да се изкъпя и да си направя един гореееещ душ  Mr. Green  Сега пуснах и една пералня  Whistling

# 662
  • София
Честито на Анхела и Минсе Simple Smile Живи и здрави да са им дечицата

Мии не те видях днес.Аз не съм и добър физиономист де хихи  Rolling Eyes ако утре си там и ме мернеш някъде се обади  Hug

# 663
Нещо ми  е много смотано...изпаднала съм в някаква дупка..немога да спя от киселини пък сега , отделно корема вече ми е толкова голям ,че се чудя как да го наместя на леглото , много неудобна работа smile3516 искам вечееееееееее да раждамммммммммм.ще направя молебен , дано да подейства newsm20 newsm30

# 664
  • Пловдив
Честито на Аnghella и Mince ! Да са им живи и здрави рожбите! newsm07

# 665
Фейт, като ти изтече 45-дневния болничен и още не си родила, наблюдаващият АГ НЕ ти издава нов болничен преди раждането. Следващият такъв се издава от болницата и дните до датата на новия болничен се приспадат от срока на обезщетението за бременност и майчинство, а именно 410-те дни. Но не помня с бременния си мозък дали не трябваше след раждането да се отиде при Аг-то и да се издаде болничен за тия дни от разликата.  ooooh! Помня само, че каза, че нямало проблем и след една година да отида... абе, кухата ми лейка!
Колкото до падналия тумбак - ми и аз се изумих, защото изобщо не усетих промяната. Просто го видях, че се е отдалечил някакси!  Shocked
Evvaa, това за 5-те дни... съвсем леееееекинко ме ужасява. Хем, го чакам вече всеки ден, хем ме хваща шубето...  ooooh!

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 23:25 от Agira

# 666
Нещо ми  е много смотано...изпаднала съм в някаква дупка..немога да спя от киселини пък сега , отделно корема вече ми е толкова голям ,че се чудя как да го наместя на леглото , много неудобна работа smile3516 искам вечееееееееее да раждамммммммммм.ще направя молебен , дано да подейства newsm20 newsm30

Оххх  и твойта не е лесна, като се сетя преди две седмици какъв корем имаше ... сега направо не знам  Whistling Нямаш ли признаци някакви  Thinking

Ти май чакаш мен за да се засечем в болницата, ааа   Joy

# 667
Agira , моето коремче падна в началото на Август  Mr. Green Един доктор в МД ми каза да се готвя до 2-3 дни да раждам. Сама прецени дали позна  newsm47 И тапата, като казах, че е паднала, същото ми казаха и отново  smile3533

# 668
Фейт , болки нямам..само едно напрежение ниско долу като пред цикъл Crazy
Ми а дано утре бебчовците ни напънат и да се засечем в Окръжна! smile3504

# 669
Ми а дано утре бебчовците ни напънат и да се засечем в Окръжна! smile3504

Мдааа ... само мен чакаш значи  Mr. Green Еми ще му поприказвам на моя калпазан довечера  smile3560

# 670
Стаси, ти с всички тия явни признаци си седиш на никъде  ooooh! Макар, че тогава не е било много нормално. Къде съм тръгнала и аз да се шашкам, време си му е на мъничето. Само едно такова предменструално ме попристягва отвреме-навреме. Тия дни даже и тазовите кости не ме болят толкова.

# 671
Стаси, ти с всички тия явни признаци си седиш на никъде  ooooh! Макар, че тогава не е било много нормално. Къде съм тръгнала и аз да се шашкам, време си му е на мъничето. Само едно такова предменструално ме попристягва отвреме-навреме. Тия дни даже и тазовите кости не ме болят толкова.
Няма да се притесняваш, то бебенце все трябва да излезе.  Hug Пък и ти си в края все пак. Аз ако бях в твоите седмици, щях да тичам по стълбите на входа сигурно  tooth И сега ми се иска, ама мъжо ми ще ме убие  bash Беше ми рано в началото на август и всички лекари и акушери ме отписаха, според тях вече едномесечно бебе да имах ПОНЕ. Пък ние сме си 2 в 1 ОЩЕ  newsm48

# 672
Абе, торби мъкнах, по пясъка трамбовах, на йога се чекна 2 пъти седмично...  ooooh! Остава да измъкна степера изпод дивана и да се метна   261uu Но ме мързи вече и каквото-такова!  Blush Свеки каза, че от днес почва с дежурствата в родилно и ако до понеделник не съм родила, ще ме влачи да ме гледат как е плацентата, водите и пъпната връв, та да решават умните глави какво е положението. Мойта АГ последния път нито за разкритие ме гледа, нито шийка на матката, ни дявол.  #Cussing out

# 673
Не ти е лесно определено  Hug На мен сега ми тежи, пък на теб не знам какво ти е  Crazy Ще излезе де, няма къде да ходи. При теб може и да познаят за 5те дни  Mr. Green

# 674
охх и аз едни киселини..преди минута си повърнах всичкото ядене за днес а бебка сега реши да ме рита че ми е празно в стомаха и няма какво да хапне явно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт