Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 721
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • n/a
Последно, последно за днес ... Бродих из руско да си оправя вкуса след оня ми ти Вълчо:

http://www.anglomirtlt.ru/data/images/humour/20100217215144.jpg
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0/51/968/51968050_12 … 741_a8b0267_L.jpg

# 151
  • Ænima/Albuquerque
Еххх, помните ли тази мръснишка, аморална игра, дет горкия Волк събираше яйчица?

...
Разбира се, от преводача не може да се очаква да упомене всички направени от Еко интертекстуални препратки и е спорен въпрос до каква степен те би следвало да бъдат експлицирани, но игнорентност от типа на горната уронва престижа на всяко издателство и осакатява самата книга."

Край, потиснах се доживотно. Повече аз за книги няма да пиша. Даже мисля да спра и да чета. Не мога да експлицирам и една стотна от това.  smile3544

Признавам си, исках само този пасаж да копна, щото знаех, че точно на него ще се спреш.
Ма викам си, що да те оставя в мъглата? Да взема да те понауча нещо за Еко и препратките.
Игнорентна Пуца, такава!

# 152
Охааа, що яйчица съм събрала с Волк!  hahaha

Не препратки, референции, моля! Аз от целия текст се впечатлих, смачках и смарангясах, но това последното някак подсказва, че може би, само може би!, и преводачите са хора. Аз пък като знам нещо си, хич не гледам анотациите, пък на. hahaha

# 153
  • n/a
Пробвах преди време да прочета този коментар.
Ма ми се навехна мозъкС. Първо навехна, после
изкълчи и най-подир повехна.

Волкът като яйцесъбирател е жив стахановец.

# 154
  • Ænima/Albuquerque
Не препратки, референции, моля!

...всички направени от Еко интертекстуални препратки...

Препратки са! Ти сега, повече от нея ли знаеш? Не мога да разбера?
Малко си се потресла явно.  Crossing Arms

# 155
Объркала се е нещо, и референции видях.  hahaha Аз много се потресох, бе, направо залинях.  Crossing Arms

# 156
  • Ænima/Albuquerque
Не знам, аз много тъп се чувствам след толко излят мозък. Тъп, тъп...  newsm09

# 157
Малко английска граматика  hahaha
цък

# 158
Този вид мозъкЗ не може да оцени удоволствието от една бира с цигара, а, както е известно, истината е в простите неща. Не си тъп.  Mr. Green Освен всичко друго, само Еко може да каже дали е реферирал към Дерек Реймънд или към Елиът. Да не се окаже, че грешката е вярна и толко мозък се е излял напусто. Щото мъглата си е мъгла и паметта си е памет, ама в книгата е силно застъпена и темата за неща като комикси, плакати, защо не и дърти кримки. А стига толкоз.

# 159
  • Ænima/Albuquerque
Бах, начи къв съм умен!  Mr. Green

# 160
  • София
интертекстуалност? експлицира? игнорантност? хелп? ениуан? ениуер? съмдей? 4-ти километър?!?!?!? близо е!

# 161
  • Mars Hotel
+100  Tired

Отказвам да чета постове от повече от едно изречение. Просто.

# 162
  • Ænima/Albuquerque

Знаех си! Оттам пишеш, нали?

# 163
  • София

Знаех си! Оттам пишеш, нали?

е, извинявай! Живея на спирката преди, работя на спирката след... кво да ти кажа!

Ама мислех на автора на цитата дето си пуснала да помогна... сигурно вместо бяла риза с дълги ръкави използва дълги изречения със сложни думи.

# 164
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт