Отговори
# 105
Ааааа, моля! Аз един Константин 9 месеца го гласях и той взе, че се роди на Никулден и си дойде Никола  Laughing Повече имена не подготвям! Кристиян го решихме на 2 ден след раждането.
А те онези от Китай знаят ли техните имена какви са смешни  Laughing Не ме карайте да ровя списъка на хандбалният им отбор (жени), че не знам къде е заровен. Има страхотни попадения!

Аз като черна станция, но Евилче, помисли си хубаво дали искаш точно такава упойка. Може би е по-добре да е пълна и да мине секцио. Аз от моята камбанария, с опит и във двата вида раждане съм по-голям фен на естественото и най-вече възтсановяването след това, но при теб е било по-сложно. Всичко ще мине леко и бързо във всички случаи!  Hug

Фук-фук пробили са двата долни кучешки колкото карфица. Сега ще чакаме израстването и минаване на долно-кучешкият период, за да продължи само горно-кучешкият

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 10:02 от Булка Марулка

# 106
  • София
Добро утро и от мен!

Ех... морето.... и кафето....! Grinning Как ми се ходи точно септември...! Sunglasses Дано някоя от вас да е там (или другаде готино)!
Честити кучешки, Булче! Peace
Относно имената, аз пък имам куп любими мъжки и ми беше мнооого трудно да измисля женски....  Laughing А това за Питър в Америка и аз не го знаех! В Англия определено не е смешно име.

# 107
  • София
Булка, няма да ми мине номерът за секцио, нямам показания Sad.

# 108
Little Evil, на мен секциото ми мина по психически причини  Simple Smile, честно

# 109
Little Evil, на мен секциото ми мина по психически причини  Simple Smile, честно

Срамота!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пък от момичешките имена имах много измислени, понеже бях убедена, че Бобо ще е мома!  Wink
Въпреки, че най - вероятно щеше да е Божидара ...  Rolling Eyes

Булче, честити ви нови зъбки, с кеф да си те гризка!  hahaha

# 110
  • София
Булка, няма да ми мине номерът за секцио, нямам показания Sad.
Че те повечето жени нямат показания...! Rolling Eyes Или имаш предвид, за да го покрива здравната каса?
Да ви питам по съвсем друг въпрос - мамите с повече от 1 дете - имате ли проблеми с ревността и агресията...? И как се справяте, ако да? Че съм се видяла в чудо...... Sick

# 111
Това за Петър и аз не го знаех Rolling Eyes Какво хубаво име са опорочили  Sad Това като Фани за женския аналог на полов орган, пък Фани ми харесва много като име. Фани Хорн и Дик Дайвър са ми любими литературни герои, пък как звучат днес Tired
Аз залагах за Пресиян за номер 2 на Ев, ама вече май не. Други славянски любими са ми Добромир  Mr. Green Бранимир и Ростислав
А на мен като ми биха спиналната две сестри ме държаха за раменете да не мърдам, а после ми махнаха иглата чак на другия ден Shocked, т.е. аз се въртях яко ж леглото, лежах на нея, даже ставах. И си я ползваха хората, през час минаваше някой да ми влива нещо от изхода на рамото и аз си свирках първите 24 часа докато не ми я махнаха и минах само на хапове И тогава болката беше  #Crazy #Crazy #Crazy
Ако можех да избирам щях да искам нормално обаче, секциото не си е шоу, гадно е и то. Не забравяйте и психо момента, дето може да не се появи любовта към бебето в началото (като при мен)
бягам, после пак, днес е лошо времето на морето, личи ли си Mr. Green

# 112
Булче, честити ви нови зъбки, с кеф да си те гризка!  hahaha

newsm18 smile3534 newsm18

Мда, имаме проблеми с ревността и агресията ... Дали се справяме обаче е друг въпрос. Ревнуват и двамата. Напоследък предимно малкия. Като види, че гушкам или целувам големия идва и почва да го бута да се намести той. Ако дам нещо на големия идва и веднага иска същото (включително лекарства). Големия си ревнува, но за момента по-спокойно. Само дето ужасно много мрънка - мамоо, той ме оскуба, мамоо, той ме удари (може само да го е закачил докато минава покрай него) и прочее ... И дойдох на темата с агресията - предимно от малкия към големия. И големия понякога избеснява и напоследък го оставям да реагира, разбирай да удари малкия. Само така виждам проблясък в малката руса главица, че удрянето е нещо нередно. В крайна сметка и големия трябва да се защити, а не да е боксова круша на малкия. За сега набезите са намалели. Като изключим, че току що захапа мен с чисто новите си кучешки карфички. Стратегия - НЯМАМ.

ПС: Аз исках Ростислав, но мъжа ми ме отряза твърде категорично. Много го харесвам!
А за любовта към бебето ... майчиният инстинкт се появява с времето, не веднага при първото дете. При някои по-бързо, при други по-късно ... И при мен дойде по-късно с големия Simple Smile

# 113
Вярно си боли това пусто секцио, ама пък е толкова мързелива работа, че няма накъде.  Mr. Green На мен най - ужасният момент ми беше в началото докато се изправях и някакси ми секваше дъха и ходех приведена като бабичка. Като говорех по телефона и се задъхвах все едно съм пробягала 200 метра.

А голям ужас ми се струваше ставането, понеже олигофрените във Втора градска ме караха да ставам настрани!  #Cussing out Представете си с изкорменият корем как се пънеш да се подпреш настрани на едната си ръка и се опираш на едно шкафче! Оказа се, че имало и доста по - лесен вариант, ама кой да знае.

# 114
Моята епизотомия си беше почти като секцио.  Whistling Разликата е, че като лекарите ме питат имала ли съм операция, отговарям не. Голям праз. Иначе самото раждане си го спомням много романтично. Хормоните си свършиха работата и дори без медикаменти не беше кошмарно. За второ дете пак ще се надявам на нормално, пък дано приказките, че всяко следващо раждане е по- леко, не са мит.  Laughing Ивъл ще каже скоро.  Whistling

Булче, и аз си помислих колко по- лесно ще си отхапва от мама.  Laughing Малкият дявол с ангелско излъчване.  Laughing

Зелдич, как така са ти оставили игла в гърба толкова дълго време.   #Crazy направо се шокирах.

За неродените деца съм поизмислила много "кофти" звучащи, немодерни, кратки имена. Второто на неродената мома например ще е Мина почти на 100%. И мъж ми го казва горе долу нормално.

# 115
За неродените деца съм поизмислила много "кофти" звучащи, немодерни, кратки имена. Второто на неродената мома например ще е Мина почти на 100%. И мъж ми го казва горе долу нормално.

За колко деца си ги измислила?  Hug

Аз напоследък не харесвам кратките имена ... по - скоро модата на кратките имена не ми допада.  Rolling Eyes

# 116

За колко деца си ги измислила?  Hug

Аз напоследък не харесвам кратките имена ... по - скоро модата на кратките имена не ми допада.  Rolling Eyes

Лена, време ти е за второто като те слушам така, пък може и близнаци направо, че да има време и за четвърто. Еван ще е най-щастливия и грижлив батко  Mr. Green

# 117
Здравейте мамчета и дечица! Hug

Като видях, че сте подхванали любимата ми тема за раждането, се изкуших да се включа (нали обичам да съм на всяко гърне мерудия). Аз съм раждала два пъти нормално и един път секцио по лекарска препоръка и единственият извод, до който съм достигнала, е, че всичко си е много индивидуално. На мен първото раждане, което беше нормално, ми беше най-тежкото, а третото (секцио) най-приятното. При първото имах възможно най-голямата степен разкъсвания и следователно безброй шефове. Седмици наред не можех да седна и не давах на ММ да спи до мен, защото при всяко помръдване на леглото ме болеше. Второто беше далеч по-поносимо - само епизиотомия. На третото, секциото, ми пуснаха музика - питаха ме каква музика предпочитам, в мига, в който извадиха бебето, само го измериха и го връчиха на таткото да го държи, докато ме закърпят. 40 минути по-късно вече ми беше на гърдите и сучеше. Нито ме е боляло след това, нито нищо, дори забравиха на втория ден да ми дават успокояващи (тук тези със секциото след 24 ч ги настаняват в самостоятелна стая с телевизорче, а ден по-късно те пращат вкъщи, излишно е да казвам, че бебето си беше с мен без секунда прекъсване от момента на раждането). Въпреки това на никого не бих препоръчало секцио, ако не му се налага, защото изживяването след многото болки при нормално раждане не е за изпускане. Абе, както и да се излезе бебето, все си е голямо щастие!  Hug

На финала само да се похваля, че след 4-дневна гладна стачка в яслата, днес за първи път дребосъчето ми се прежали и хапнал малко. Май накрая ще се примири със съдбата си.

Хубав уикенд ви желая! Hug

# 118
  • София
Аз ще съм с избор на екип в ОБ, но  там няма начин дори и с избор секцио по желание, те си държат на нормално. А моето първо раждане беше със специфични усложнения и затова държа пак при същата лекарка да раждам, понеже знае как бях тогава...

# 119
Добра вечер пак набърже, тамън изсъхнаха дрехите и пак ги слагам в багажо - утре заминаваме , уморено ми е, ама е приятна умора  Heart Eyes Хубава вечер на всички, дано сте здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт