Нещо ми е скучно...

),нооо Буба още незнае, ще ги види когато празнуваме Пенсионирането на свекър ми след 1 седмица та белким успее да се кротне на едно място, та и ние да разберем нещо от празника 

Какви хубави вълнения са това, припомних си нашата питка 
Какъв тоя конюктивит без гурли, сълзене и т.н. незнам, само видя, че отдолу като натисна долните клепачета е червеничко и явно го е сърбяло, сга капем капки, ама колко успяваме друг е въпроса, егаси борбата...къпих сребърна вода, с тампонче минавам с нея, лайка също, с минерална водичка ми казаха да му мия очетата и след седмица пак на преглед
Било вирусно...
Изтръпнах като прочетох, добре че сте се разминали с малкия дявол. Донякъде мога да си представя какво си изживяла, макар че аз само бях неволен свидетел на подобно падане и цяла нощ не можах да мигна от уплаха и мисли какво можеше да се случи... Точно при подобно смъкване на количка от висок тротоар, една майка я изпусна и падна по очи напред. Тук, в Смолян, обикновено упътваме новодошли в града с "нагоре" и "надолу", а не с ляво и дясно, защото нямаме една равна улица. И представете си, падането се случва на една невероятно стръмна улица и детската количка преодоля тротоара и продължи по шосето надолу... Аз бях наблизо и в първите няколко секунди така се шашардисах и с ужас наблюдавах какво се случва... Вече не си спомням как успях да натисна спирачката на моята количка и да се затърча да хвана другата, която слава богу се спря някакси по средата на улицата и се обърна назад, изглежда заради тежестта, която майката беше упражнила на дръжката... Добре че в този момент не мина никаква кола, защото всичко се случва в полумрак към 8 часа вечерта и точно зад един завой... Майката незнам как беше запазила хладнокръвие, но аз цялата треперех и се чудех кой по-напред да успокоявам - дерящото се момиченце, което се беше само изплашило или моя юнак, който, разбира се, трябваше солидарно да се разреве и той. Голям кошмар
Ох, Господ да ни пази дечицата и повече на никой да не се случват подобни неща
Бобчо прегръщам те силно, мила

Иначе блузките, които си гледала в Лидл ще ги пуснат от утре и аз съм се запътила да ги видя, ако не ми мине котка път
, така че утре ще пиша да споделя мнение. Иначе аз и преди съм му взимала от там, но бяха доста тънички и много се раздърпаха около врата, така че дано материята и изработката са по-добри. 
оправяйте се бързо 
Ужасно неприятно
Бързо да се оправя Ванката 
Още в понеделник се е държал прилично детето, уж бил си изял цялата градинарска супа, което ме съмнява лекинко, ама ха дано
заспал лесно, макар че разбудил рано-рано всички останали дечица, ама той това си го прави и вкъщи. Не знам защо така, но напоследък следобедния му сън е доста накъсан. Вчера обаче е бил още по-послушен. Изял си обяда, заспал самичък и спал повече от час и половина
Аз още сутринта, като го водех, усетих, че е по-благоразположен, защото не беше много убедителен в мрънкането пред яслата и не се вкопчи в мен преди да го вземе лелката, но днес драмата беше по-сериозна... дали защото татко му ни закара сутринта и явно си е мислел, че той може да се смили над него, за разлика от лошата му майка