Отговори
# 165
Еххх, че сладури. Много мило ми стана как броят мъничетата  Grinning Heart Eyes
Аз Пепи почти не го уча на нищо. Сега имам успех да казва как се казва,че досега като го питат  вдигаше пръста за едно  Laughing Иначе като други съфорумчета все повече се открехва на думички и все по-добре ги използва по предназначение  Grinning
Тук в къщата има доста мухи и аз им викам "къш гадино". Сега, където и да види мухи Пепи им вика "гина, гина"  Grinning
Катеричке, леко бременеене ти пожелавам и много спокойствие  Hug

# 166
  • София
Добро утро!! Grinning
И едно сутрешно кафе в чест на циганското лято....! Sunglasses Дано някой е все още на море някъде.... Или тепърва...

# 167
  • София

Тук в къщата има доста мухи и аз им викам "къш гадино". Сега, където и да види мухи Пепи им вика "гина, гина"  Grinning

Joy Joy

# 168
Да припомня за колажа. Пращайте снимки до 15 септември, а аз ще съм готова до 20 септември! daniela_st.nikolova@mail.bg

А снимката в цял ръст ли да е или глава само newsm78 Да знам какво да търся Simple Smile

Може и в цял ръст, но ще я изрежа, защото ще са само главите. Иначе няма да имам място за всички Peace

# 169
Здравейте и от нас, прибрахме се още в понеделник, обаче мъжодо края на месеца е отпуска и нямам много време да седя на компа, затова не сколасвам да се разписвам, а и малко ограничение на нета добре ми идва определено, на ГЪрция и без телефон - идеално беше да ви кажа  Peace

Малкият на Велинград се държа идеално, особено на фона на другото детенце на кумовете ни, което е с 2 месеца по-големичко, обаче се скъса да реве, нз защо... newsm78 Иначе на морето нашия само искаше във водата, само мъкнах едно басейнче - хич не го поглеждаше, после се отказах да го влача и него на плажа  Sunglasses В колата много ме слушаше, не сме имали никакви ядове , могъл и да слуша този калпазанин  Twisted Evil Иначе до преди броени дни си бяхме с дрислъка, който не попречи на почивката поне, последната седмица вече му давам всичко да яде, че ми писна от оризища и картофи...

Да ви кажа нещо важно - въпроното детенце на кумовете ни, повече иска татко си, залепен е за него, майка си не признава даже, та излезли си с таткото на кафенце, малкия искал кОла, баща му му дал да си топне пръстчето, още веднъж, после с кой акъл незнаммъка му работа  #2gunfire/, му дал цялата чаша, малкия си я глътнал като стой та гледай...прибрали се, дошло време за сън, а детето - реввв - един час непрестанно, и телцето му се тресяло в конвулси, явсърцето му било да изскочи, та онзи хубостник си признал какво е нпаравил, щеши в болница да ходят, ама накрая заспало изтощено от рева и спало 4 часа...аз ако бях на мястото на майката бих го ступала с кеф, та ВНИМАВАЙТЕ много с кОлата Naughtyи нашия се е случвало да близне от моята чаша, ама вече нИКОГА няма да му дам и капчица Rolling Eyes

# 170
Миленче, това с кОлата много неприятно, тя е много вредна и за нас - възрастните. А малките направо може по тавана да тръгнат да ходят от нея.
Аги, ти май си голяма фенка на морето, все на там те тегли, усещам аз. Не че и аз не го обичам и ми се иска някой път да сме там за повече от седмица, ама ..... Някой ден, сигурно ще можем.
Много умни дечица си имаме. Моят хубавец тепърва започва да се открехва на приказки, хващам го вече от време на време, но от инат не ще много да напредва, нищо, не се притеснявам.
Много ми е интересно да видя вече готовия колаж, всички наши пораснали дечица....

# 171
А ММ с целия си акъл дал на Лорис да си пийне спрайт. Верно че една глътка, ама като разбрах щях да го убия #Cussing out

# 172
  • Русе/Germany
Да припомня за колажа. Пращайте снимки до 15 септември, а аз ще съм готова до 20 септември! daniela_st.nikolova@mail.bg

А снимката в цял ръст ли да е или глава само newsm78 Да знам какво да търся Simple Smile

Може и в цял ръст, но ще я изрежа, защото ще са само главите. Иначе няма да имам място за всички Peace

Супер, че имам една снимка само глава където ми харесва  Wink

Това за кОлата, си е за убиване кума ти! То аз като глътна две коли ела да видиш какво ми прави сърцето и как ми е напрегнато направо а какво остава за едно малко дете ooooh!

Браво на всички ви за почивките. Евала  bouquet Искам и аз Sad

Довечера съм малко мома, мама ще гледа Боби накарах я да дойде та аз да изляза с едни съученички че няма да ги видя скоро. Другата седмица започвам багажи магажи и няма време.

Вчера бях изумена (в +) от БГ системата. Сменям си шифорската книжка че нали имената смених, а преди това личната карта и отивам в КАТ и се сещам че нямам копие на Свидетелството за брак. И мацката ми вика "Ааа то не ти трябва, ние го имаме в базата данни. Само кажи дали същата снимка искаш" Викам си, Еее супер Simple Smile Два дни ходя по такива институции и Боби е ужас. То му писва на детето да чака, връзкарите минават преди всички, никой не ти дава ред че си с ревящо дете абеее  #2gunfire а и вчера бяха три служителки от които само едната работеше а другите две обядваха и си гледаха брошури за промоции. И това в 13:30. А опашката се вие ли вие, и те само поглеждат кое дете крещи и реве и продължават с важните си задължения #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Отивам да се оправям че ще вземам детето на една приятелка от ясла Simple Smile

# 173
Добро утро!

Снежи, добре да си изкараш днес! Пък за институциите- навсякъде е така. Тук бременни и деца си чакат наред, гишетата работят избирателно и хората са леко изнервени. За базата данни съм сигурна, че след регистрирането на брака, променят фамилията. Аз не съм си сменяла документите, но като си проверявах здравните осигуровки, бях с новото име. Сетих се да питам- отпечатъците как ги взимат? На всички пръсти по отделно, на двете ръце?

Амидалка, радвам се, че детето е добре. Всеки родител греши и най- важното е да се учим от грешките си и да не ги повтаряме. Браво на Ванката, че е разкарал вируса.

Яне, готова ли си с речта за първия учебен ден?

Дани, днес вече ще ти пращам снимка.   Laughing Дано не забравя пак. Видях те в лотарийната тема и да знаеш, че много ти стискам палци.

# 174
lena1, мерси Hug Ние се чудим вече къде да отидем, то не беше Канада, сега САЩ - абе където ни вземат отиваме, че тук не се живее, колкото и да ми е мъчно Sad

# 175
Чакайте и аз да се намешам, че ми стана интересно. Аз да речем, ако сключа брак ще взема директно на мъжо фамилията, така ли? Ми ако не искам?  newsm78 Кой ще накара насила да съм Еди - коя - си?

# 176
Аааа няма такъв филм. Само ако искаш. Има си поле в акта, където си попълваш името след брака. Може и мъжът ти да вземе твоята фамилия, ако иска.  Laughing  Може и двете. Всичко може. Само не може лелките да разберат, че не по целия свят спазват българските нормативи.  Whistling

Дани, то къде ли се живее.  Tired Щом сте решили, аз ще ви стискам палци. Дано ви се усмихне късмета!

# 177
Писах реч, писах, ама кой ще я казва ...... пред цялото училище #Crazy Sick Mr. Green

# 178
# 179
Joy Янчето, кой  Mr. Green

Честит рожден ден, Пчеличке! Бъди здрава и щастлива с най-близките си!  Hug

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 00:11 от mimoza-pm

Общи условия

Активация на акаунт