Янче,мерси за кафенцето.
Мари,бързо оздравяване на Мъро.Почвай и ти лазиш по нервичките на ТМ,да види хубаво ли е (това в кръга на жегата)
.Не им обръщай внимание на тези натегачки,не е важно да си назубрил нещата,а да ги прилагаш.Снимката е суперррр!Миленка,дано да не те изненадат така неприятно.

Плодове-всякакви,много ги обича.
Вчера на гости ми беше свекърВещицата.Най ме е яд обаче,че 1 г. и 7мес. не намери време и пари да дойде да си види внучката,но понеже вчера приеха свекъра в б-ца,та дойде да пренощува.Вика Лина да отиде при нея,тя-Не и се бута да я гушкам.Ми как ще отиде,като никога не я виждала?!Дойде жената,че чак и се изкъпа.
Оплаках ви се,извинете ме,но не мога да се побера в кожата си,що за хора са.
Отивам да простирам,че ме чака и втроа пералня след "гостито" и май ще палим камината,че си е студ и вътре.

на хубав празник ти се пада, лека бременност ти желая.

И аз благодаря!! 
Че е проблемна Дария, проблемна е. Характер си е от малка. Но, че аз съм още по-проблемна (и винаги съм била) - особено сега.....
Понякога ме хваща страх от себе си. Колкото съм весела и готина като съм в настроение, като вляза във фаза.... - да ме видиш само....!
Като обладана от зъл демон...!! А то, че периода ще мине, да - ще мине. Но дали няма да повредя децата с това крещене и тръшкане...! 
Да кажа, че и аз съм горе долу прецакана като майка на дете под 3 години, измислили са начини и врътки в договора, че тази защита от закона да не ме хване
И съм ядосана съответно, ама засега си трайкам...ама като ме знаете, няма да е за дълго...Обаче се замислих, че хем сме прецакани с работата, хем е зор да се справяш, хем вижте всичките ни мами с по три деца са супер напред с кариерата