Отговори
# 585
 Joy Joy
Хитруша  Heart Eyes

# 586
 hahaha Joy Joy Joy
страхотна е Краси  thumbsup паднах от смях, хитрушата ни тя  Hug

Евилче много добре се справяте  Hug а Пухан явно е преоткрил комунизма и си му е гот така да не се впряга, и ти не му се връзвай. Всяко нещо с времето си... а дотогава идеята за количка за породени е много добра, та дори и по-нататък ще ти е удобно. Можеш директно да вземеш количка за близнаци  newsm78
Зелда и аз ще се записвам на опашката за веселите хапчета  Tired а ти се пази с това сърцебиене, че не е шега работа  Hug

Още исках да пиша, но времето ми изтече  Confused
Иначи ние още не сме напълно здрави и вече ще полудея... правилото 3 дни на градина, 2 седмици вкъщи важи с пълна сила при нас  Rolling Eyes

Hug

# 587
Добро утро!

# 588
Добро утро!
Ще бягам, че куп задачки днес, а съм и с малчо...
Предпазване - всичко навън, така сме си от гимназията, така сме си и сега. А ММ се скапва от работа, на си обича секса и си го търси ежедневно, ама на мен не ми е хич до ежедневно .... Колкото мога - толкова.
Писах и друго, оплаквах се, но реших, че няма да ви занимавам.
Евилче, страхотно се справяш, поздравления! За количката и аз съм на мнение, че е добра идея.

# 589
Чакайте и аз да се разпиша, че отдавна не съм... Лорис вече свиква с яслата, не плаче като го водя сутрин. Онзи ден имало рожден ден в яслата, днес пак и той е много доволен. Все още плаче като се събуди, но учителката ме увери, че вече е много по-добре и свиква.
Сега започвам да чистя и да готвя, много работа ме чака  Simple Smile А отпуската изобщо не я усетих, в понеделник пак на работа Sad Абе хич не можах да си почина.
Ев, така като те чета се справяш много добре. Мислите ли за трето?  Wink

С ММ се пазим по първобитния начин, никога не съм пила хапчета, а презерватив сме ползвали само 2-3 пъти. Демек може да има изненада по всяко време Laughing

Отивам да шетам newsm28 hang  food002

# 590
  • София
Здрасти и от мен! Grinning
Оплаквай се, Янче! Що не?? Ние го правим! Wink
За предпазването - след аборта (на 19 г. бях) само спирала ползвам. И засега съм мноооого доволна!  Сега съм на 44 - правете сметка колко години са това... Не ми е създавала проблеми - само досадата да ходиш периодично на преглед (но то и без това си трябва) и да ги сменям като им изтече времето. И 2те деца си бяха съвсем планирани и лесно заченати. Peace Аз на мъжете за пазене не вярвам, а и като знам, че аз така съм направена, когато майка е била на 19-20..... Sick Пробвала съм и с диафрагма (донесох си я от Англия, когато се прибрахме някога да живеем тук), но не я слагах редовно и така забременях на 19. А тук лекарите не са обучени, а и не се внасят, така че не е вариант за БГ.... Rolling Eyes
Весел петък на всички!
След тежка нощ и поредната тренировка по лечебна йога таз сутрин сега ме крепи само мисълта, че в неделя ще се ходи семейно на кино - на новата Тинкърбел, а Али ще я гледа една баба (не наша)! Wink

# 591
О, Аги, как ви завиждам за Камбанка, каката ни също би и се зарадвала.
Дани, радвам се, че Лорис свиква с яслата, така и ти няма да се тормозиш.
Аз за неделя съм изправена пред дилема - по принцип сме на детски рожден ден на приятели на детенцето им - става на 1г., а от друга страна е Петковден, светец на свекърва ми и тя ни кани, и ....
А не мога да ги комбинирам, защото свекърва ми ни кани на село, където аз мислех да си идем утре и да се приберем за рождения ден в неделя, а сега .... ще си ида на село с децата и ще трябва да си тръгна преди празника на свекърва ми, която, както много пъти съм казвала - уважавам и много ми  е помагала и помага. Ох, не знам... Аз лесно ще обясня на приятелите и ще се извиня, подаръка ще си го дам, ама то и други майки са казали, че няма да дойдат и става супер неловко.... Ще мисля до довечера и тогава ще реша.

# 592
 newsm68 newsm44
Влизам само да си споделя радостта, че моята най-добра приятелка и кума е бременна. След дълги години опити (има син на 13 г) най-накрая се случи чудото, плача в момента и ви споделям, и се моля всичко да е наред след кризата в брака, която преживяха наскоро  Praynig

# 593
 Hugза хитруша Красимирка. Доктора ми е Станислав Славчев, Вили. Евилче, справяш се страхотно Peace. ПО повод притесненията  ти за Пухан, недей, и Росен до скоро беше същия, с разликата, че ломоти всичко. Дам му солета, бисквита, хляб, някой навън кроки, а той само мачка и хич и  на ум не му идва да сложи в устата.  Чак ме гледаха като изкопаемо разни майки като ходех  за д. кухня и му дават солета а аз-той не знае да яде Mr. Green. Момичета благодаря за отговорите за предпазването Hug. Бобчо, радвам се много за  кумата ти, пожелавам лека бременност и  здраво бебче на финала. Дани, страхотен аватар(отново) Hug. Днеска ми е... Tired, брат ми  щеше да  празнува рожден днес, пък и утре нашите ще правят помен, а аз съм далече... Много ми е гадно...  Класния на цвети ми звъня да ми каже, че днес избягала два часа Thinking, бе направо...

# 594
  • София
 Joy Това с незнаенето да яде е супер!! Ха-ха-ха! Laughing Но за съжаление ще се научат! И всички боклуци ще си ги ядат и те като другите деца....! А как съм пазила Дария да не яде вредни неща и да не взима от други хора.... и кво.... сега яде всичко това и няма спиране....! ooooh! Та с 2 думи - радвайте се докато не могат (или не искат) да се научат да ядат какво ли не по улиците! Wink
Лека нощ от мен! Ще се опитам да си легна рано, че почти цял ден ми се гади от умора и всичко ми е безразлично или криво....! Mr. Green

# 595
Бобчо,честито на кумата ви!

Нещо съм скапана.Утре по-рано от обяд не ме търсете,че ме чакат задачи  ooooh!

Отивам....Лека нощ!

# 596
  • София
Добро утро !

Дъждовно е... Sad И цял уикенд ще е така- как ще е в къщи  newsm78

# 597
Аз снощи заспах с малкия към 22.00 ч. и станах сутринта в 9.40 ...  Embarassed
И естествено за отмъщение ми е едно чорлявоооо ...

# 598
  • София
Благодаряп за кафето! Wink
Ами, едва ли ще е дъждовно през цялото време... Ние все пак ще излезнем с 2те да пробваме как е. Peace

# 599
момичета, тук времето е страхотно, ама ако знаете как ме цепи главата  Rolling Eyes , майка ми си тръгна току що и Ради все още циври и само вика МИма , МИма, ама циври без сълзи. Така ме хвана жал..... Cry
Сега ще чакам да и се доспи и се мяткам с нея, че снощи много ме ядосва, тръшкаше се, биеше ме (има и и други дето да посягат на майките си????) и за капак и будува от 3 до 5 часа, после пък в 5.10 карах баща ми на гарата че беше на работа и направо съм  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт