Таткото тия дни ще сглобява леглото и ще го сложим в нашата стая, че сега е в разглобен вид при Пухан и извор на опасности...

).
, не ми се мисли каква "почивка" беше, ама пусто да не обидим бабата, не можеше да отидем на хотел. Сега го пратих ММ сам при нея, че нещо трябва да и помогне, а аз ще се опитам да си почина. Една книжка съм си взела и големи планове съм си скроила.
Аз нали имам две вече зад гърба си и съм много пишман!
Да сте живи и здрави, обичани и обичащи - сега и винаги! 
Не се плаши от епидуралната - и 2та пъти така съм раждала и ако анестезиологът е добър, няма страшно! Не го мисли изобщо. Хубавото ще надделее над всичко останало, така че очаквай с нетърпение само еуфорията!
Няма друга такава магия като нов живот!

Още вечерта след операцията Дария забрави за момент и се разтича и развика из къщи!
И представете си само какви бели излизат от гащите и какво правя аз нон стоп! 
Но това беше точно преди хернията - открих я точно като си дойдох! И разбира се, помислих, че съм щяла да я открия по-рано, ако бях тук....
То не че не ми беше виновно и преди това де... 
Ето малко със закъснение:
Симо не можем да го опазим на плажа, не стои на едно място с кофите като другите деца, никакъв страх от водата, камикадзе с главата напред и постоянно търчене на един от двамата с мъжо. Следобяд вкъщи, поне един го пази, а другия си чопли носа сам на басейна
Приятелите, дето уж бяха с нас ги викнаха спешно на работа 

Мъж ми и той приглася как Еван се бил родил на финала на купата и отборът му победил и това било знак, че ще са футболисти и двамата. 
За какви неща си мисля...
Ама то затъпялата ми главица със сложни неща не може да се занимава.