Закуска сред природата приемате ли?Дейзи такива столчета има в магазини за домашни потреби (или такива за 1 лв.). Криско много го уважава

При нас нищо ново, в петък имаше празник на града, ходихме на площада, имаше концерт, после заря - на дребния всичко му хареса, особено да търчат маса дребосъци по сцената...
После вечерта майка му поизлезе с колеги - доволна съм с две думи
В събота бяхме на село на събор - какво да ви кажа, само културни мероприятия тея дни

Да бе....!! Тепърва има да се тръшкат - цялата банда - дружно! 

И второто, но в нашия случай нищо не съвпада и затова не съм чак толкова фен...!
!!!!! 
През деня нищо не личи да му има, весел е и т.н. Тази сутрин го заведох и се чудя дали няма да ми звъннат да го прибирам
Това защото от снощи с мъжо и двамата сме болни
Аз гърло и корем, той температура и мускули
Чудя се възможно ли е един и същи вирус да се прояви по 3 различни начина в трима човека? Или всеки е с отделен вирус и да чакам всеки да изкара на другите двама техните? 

Между 8 и 10 деца са на 3 лели, а менюто ми изглежда по-федско от това на кухнята. (въпреки, че аз като данъкоплатец съм против да има отделна кухня в яслата, при положение, че другата кухня е на 20 метра и спокойно може да поеме готвенето и за яслата)
Последно историйка
) Ние го дърпаме, той рев и пак се връща там. Ние мислим, че е нормален пристъп на тръшкане, защото иска да бърника копчетата на пералнята. Но пък много по-нещастен изглежда от обикновено
И накрая се усетихме, че нашият е разбрал, че перем пингвина и иска да го спаси
То не е за смях де..накрая не иска да чака да изсъхне "изкъпания" Пин и го взе да го гуши мокър
Геройче ни е той
Пожелавам от сърце да е здравичък и все така да си ходи на ясла с кеф 
Иначе сутринта го изпратих с шише пълно с прясно мляко, поне да не е валат цял ден 

Милото то...!!