Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 39

• 88 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
И Сюмбюл ни поздрави днес по ТВ7 - абе пари има бе, яко се налива, няма да се притеснявате.
Аз хванах студиото - първите 10 - 20 минути гледах и след това спрях.Не беше нещо лошо, но гостуващите искаха да направят изводи, които предпочитам да си направя (а и вече съм направил) сам.Иначе всяка вечер ли ще има такова студио ?
Иначе прави впечатление, че Хюррем, откакто стана единствена жена на султана, си позволява от време на време да намеква на падишаха ту за Ибрахим, ту за Мустафа, но Сюлейман винаги я реже.Кога ли и той ще се поддаде, кога ли ще започне да я слуша ? А може би в сериала никога, може би действително Хюррем не е виновна за убийството на Мустафа и той наистина ще вдигне бунт.Това ще решат сценаристите, но дори принцът да готви някакъв бунт, Роксолана ще има значителен принос към решението на султана, за това си мисля - кога той ще започне да и се доверява, да се вслушва в думите и.Очевидно е, че ще е в трети сезон, но не вярвам просто ей така отношението му към нея да се промени, трябва да се случи нещо много важно, за да започне да и вярва наистина много.

# 526
Бих искала да попитам: Сега като вече е продаден в България сериала, ще има ли превод на текущата серия, и разбира се на тези напред?

# 527
Не, няма да е всяка Wink
И на мен ми допадна, въпреки честите прекъсвания за реклами и препускания в теми въпроси... Peace

# 528
Дискусията ми хареса .Гледах я цялата.
Добре се бяха подготвили.
Аз гледам отново сериите с интерес.Бях сигорна,че така ще бъде
въпреки дублажа. Не пропускаш нито един жест,мимика,имаш време
 да огледаш интериора.Само дублажа на султана да беше 
поверен на Владови удоволствието щеше да ми е пълно.
Завиждам на момичетата, които го гледат за първи път.Естествено е да нямат
 претенции към дублажа.

# 529
Бих искала да попитам: Сега като вече е продаден в България сериала, ще има ли превод на текущата серия, и разбира се на тези напред?

Не, само на закупените от тв7, т. е най-вероятно сериите от 1 сезон

# 530

Не, само на закупените от тв7, т. е най-вероятно сериите от 1 сезон
Така си и мислех. Тази е била целта, за  да се продаде тук. А сериите от първи сезон ги дублират професионално по поръчка на ТВ 7. Както знаем всички има преведен и втори сезон.

# 531
В сайта на тв7 имаше въпрос от зрителка ,колко серии е филма- отговора беше- 150 hahaha

Според мен това са 1 и 2 сезон, нали режат сериите  newsm78

# 532
предполагам че препратката с това за нова държава е свързано с историческата причина Сюлейман да реши че Ибрахим му изневерява - Хюррем с помощта на някой паши, в това число Челеби, успяват да убедят СС че Ибрахим иска да раздели Империята на две - една за себе си една за СС. Истина, която ще промени СС завинаги е че Ибрахим е на път да подпише договор , който е щял да превърне СС в падишах на света в буквален смисъл като Европа е щяла да има други граници. Или казано иначе - Ибрахим до последният си дъх е останал абсолютно верен на приятелят си, и това ще съсипе Сюлейман.

Мустафа не вдига бунт срещу баща си. Той е подведен от Ростем паша , че баща му го вика на помощ с войските си. В същото време Сюлейман получава вест че Мустафа е тръгнал срещу него с войските си, възползвайки се от момента когато Сюлейман се опитва да потуши друг бунт.

# 533
И аз гледах коментарното студио. Mr. Green Но не ми хареса. Водещия прекъсваше изказванията и беше общо взето неадекватен. В крайна сметка не научих нищо ново.... Laughing

# 534
впрочем не смятам че Ибрахим се е чуствал засенчен от султана -- Ибрахим е управлявал държавата, бил е любимец и на султана и на хората (харчел е парите си да строи неща за хората, да помага, а от друга страна целият научен свят се е събирал около него - покровителствал е  математици, географи, тн) , описват го и като най-красивият мъж в двора на Сюлейман..... Та след като Карл V е преговарял само с него, и е отказал на Сюлейман да говори с когото и да било друг -- нима Ибрахим паша е имал причина да се чуства подценен??!! Дори това че е знаел че Сюлейман ще го убие и въпреки това е останал - показва много за това какъв човек е бил.

# 535
Запис на коментарното студио от тази вечер Peace
http://tv7.bg/velikolepniat-vek/CommentsStudio

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 23:26 от Lilims

# 536
  • Русе, у дома
В крайна сметка не научих нищо ново.... Laughing
Защо тук в темата сме чели толкова много инфо за периода, че сигурно знаем повече и от всички в студиото взети заедно... hahaha

# 537
Благодаря,не успях да го гледам и сега ще се възползвам. smile3525

# 538
В крайна сметка не научих нищо ново.... Laughing
Защо тук в темата сме чели толкова много инфо за периода, че сигурно знаем повече и от всички в студиото взети заедно... hahaha
По този въпрос твърдо две мнения няма.Браво момичета!  bouquet

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 23:30 от Sause baus!

# 539
нали ще има превод на 64 серия??? моля моля

Общи условия

Активация на акаунт