Бременност 5 г.с. - не се вижда ембрион!?!

• 43 940
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
tifius, много се радвам, всичко добро и занапред ! Hug Grinning

# 31
Видя ли, че всичко е наред!
Лека бременност ти желая!

Еовин, радвам се да те видя в този подфорум!

# 32
Привет и от мен. Аз попаднах в същата ситуация. На 31ви август определиха, че съм в 5 седмица и нищо не се виждаше. В лявата тръба имах мехурче 3.7см. и сметнаха, че е извън маточна. Направиха ми лапароскопска операция с цел отстраняване, но това е било киста на жълтото тяло, която ще изхранва бебето по техните думи и не са я махнали. В петък имам назначен час и всичко си е ок. Бебо е добре, аз съшо  Rolling Eyes Така, че спокойно, ще го видиш :  bouquet

# 33
Браво за добрата новина  Hug и ти пожелавам лека и прекрасна бременност  Heart Eyes

# 34
супер новини тифиус  Hug, лека бременност.

# 35
Здравейте!!!!
Бих искала да попитам някой има ли опит с подобна ситуация.
Преди около 10 дни разбрах, че съм бременна.Преди седмица гинекологът ми потвърди моята бременност и ме повика след една седмица (т.е. днес), за да ме прегледа отново. Днес обаче той установи, че съм в 5г.с. и 5 дни и не вижда ембрион в плодното сак че.Налице е и жълто мехурче, но бебчето не се вижда. Той ме посъветва да се върна след още една седмица, за да проверим дали се е появило.Предупреди ме, че може да се очаква и ''кухо яйце''.
През последните дни не усещам това напрежение в гърдите, което беше в първите дни.Това много ме притеснява. Не съм имала никакво повръщане, въпреки че това е доста индивидуално.
Въпросът ми към всички е, нормално ли е да не се вижда  ембрионът в този период от бременността и дали трябва да се тревожа за синдром на ''кухо яйце''?
Благодаря предварително на всеки, който отдели от времето си, за да ми отговори!
predi vsi4ko zapazi spokoistvie ne se natovarvai fizi4eski i psihi4eski mnogo e vajno kazvam go  ot li4en opit po4ivai  i misli pozitivno prosto iz5akai pregleda si i uspeh

--------------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 02:12 от AnMary

# 36
Дано всичко е наред  Hug аз преди 7 год имах кухо яйце 2 месеца кървях и таях надежда но уви стигна се да кюртаж беше кошмар.

# 37
Браво за добрата новина! Пожелавам ти имате здраво, красиво и умно дете! УСПЕХ!

# 38
Здравейте и от мен,
Аз съм със същият проблем . Когато отидох на първия преглед ехографа показа 5с и 2 д и се видя само плодно сакче ,но не и ембрион.След това отидох в 6с и 5д и пак не се видя ембрионче.
Лекарката ме накара да си направя тест за бременност ,за да видя дали втората  чертичка се оцветява хубаво.Следващият ми преглед е на 15.10. Страшно съм притеснена и незнам как ще изкарам до понеделник. Tifius много се радвам за теб.Пожелавам ти лека и без проблемна бременност.Дано се похваля и аз ......

# 39
Не губи надежда!!! може и да е там, все пак е доста рано, за да се правят изводи.Не се
страхувай!!!Продължавай да се грижиш за себе си, а каквото е писано ще се случи. Напълно разбирам какво преживяваш, но трябва бързо да се вземеш в ръце и да вярваш в своето бебе, то има нужда от положителните ти мисли!!! моля те пиши как си и какво се случва с теб

# 40
Ходих на 15 -ти и се видя точицата   Praynig Но това разминаване в седмиците ме тревожи . На 22.10 е следващия преглед и ще пиша PraynigСтискай палци

# 41
Разбира се, даже днес цял ден си мисля за теб!!! Не се тревожи, поне има напредък, все пак се развива.
Виж при мен проблема дойде от неправилното изчисляване. Важно е да знаеш колко дни продължава цикъла ти, ето например моя не е 28 дни (както при повечето жени), а е 33-34 дни и от там всичко се измества с една седмица. А също така и апаратурата на лекарите не е съвсем точна, винаги си остават 4-5 дни разлика в седмиците и дните. И накрая ето ти едни 10 дни объркване, което може да ти донесе само сълзи и тревоги, а 10 дни са период, в който се случват милиони неща за едно ембрионче - то се развива всяка секунда.Точно и поради това неточно изчисляване, датата на термина на всяка жена е ориентировъчна. Когато ми казаха, че не виждат ембриона, аз се отчаях, цял ден бях съсипана, но на сутринта, осъзнах, че трябва да вярвам в моето бебе и че няма да се откажа от неговото съществуване. Трябва да си силна и да изчакаш. Моя съвет е да не мислиш изобщо за това, живей пълноценно, храни се правилно, пий фолиева киселина, пази се и от тук нататък вече Господ си знае работата.

# 42
Здравейте момичета,
Днес ходих на поредния преглед.Видяха се  2 жълтъчни мехурчета с размери 6/4мм и 4/1 мм.
Плодния сак отговаря  на 7 гс а аз съм в 9-та.Не се виждат ембриони, но има развитие спрямо предната седмица/тогава се видя само точицата/ Направих ЧХГ -19577 отговаря на 6-7 ма седмица.
Не знам какво да мисля??????

# 43
  • София
Ira.M....изчакай следващия преглед..няма смисъл да пускаш повече ЧХГ...дано тогава се види поне едно ембрионче Praynig

# 44
Вярвай, че щом има развитие, трябва да има ембрион...вярата помага.Ние сме с теб! Мисли позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт