Попътен вятър на ТРЕТОКЛАСНИЦИТЕ ни! - 1

• 32 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • При хората, които обичам
Върхът се изобразява с точка

От тук

# 541
# 542
  • София
Нашият учебник е на Просвета. Не съм виждала учебната тетрадка обаче. Някой виждал ли я е, за да каже дали и тя е толкова ужасна като тази на Булвест?  newsm78

# 543
  • Русе
  Ние оцветихме квадрата за връх в кафяво, понеже в картата, до която имат достъп планините са в кафяво. Иначе в картите по ориентиране има много точни означения за всеки понор - яма и всяко връхче.

# 544
  • у дома
Нашият учебник е на Просвета. Не съм виждала учебната тетрадка обаче. Някой виждал ли я е, за да каже дали и тя е толкова ужасна като тази на Булвест?  newsm78
Кажи-речи,моето не се справяше винаги сам с тази УТ и съм помагала,като понякога и аз съм се затруднявала...

# 545
  • София
Кажи-речи,моето не се справяше винаги сам с тази УТ и съм помагала,като понякога и аз съм се затруднявала...
Все по-неясно ми става как ще се случва тогава ученето по този предмет в занималнята. А като ще се прибира два пъти седмично в 18,30 и три пъти - в 19,30, като излиза от вкъщи в 7,30, е абсурд тепърва да "доучва".  newsm78

# 546
Дидева, благодаря! Просто трябваше да погледна в тетрадката на детето, то си го е написало Blush

# 547
Дидева, благодаря! Просто трябваше да погледна в тетрадката на детето, то си го е написало Blush
И аз ви благодаря и на двете, за картата и чертежа!  bouquet
Утре ще имат ЧО и ще сме подготвени.  Simple Smile

# 548
  • София
Благодаря ви за помощта, момичета!  Hug

# 549
  • Sofia
 Вие сериозно ме заинтригуввахте!
 Ние ще учим по ЧО след като обядва. Ще хвана да погледна по кое издателство са. Моичкият твърди , че нямали домашно в УТ.
 Вчера ходихме на детския панаир  и Алекс беше много щастлив. Наистина си заслужава , дано по-често има такива развлечения.

# 550
"Моята родина е прекрасна. Тя е създадена преди повече от 1300 години..." разказва Васи. Преди това ми изпя химна, а аз се правя, че не съм я чула снощи под душа Laughing
Разказва добре, на мен се е метнала bowuu

# 551
  • София
По ЧО имат само да научат химна, и то - да го рецитират.Втория куплет го няма в учебника  Tired , но с Иво го учихме. Като ще учат химн - поне да е целият.  Crossing Arms Не трябвало да разказват урока.... То ще си покаже в понеделник. 
Драмата с картата се отлага с няколко дни.  Grinning

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 15:16 от Vivi

# 552
И нашата, да Laughing Значи карате със същото темпо...

# 553
  • София
Сега прочетох, че официално вече химнът е с 1 куплет и препевът. Малко съм поизсилила Иво, че даже съм го подвела.  Blush
Той излезе с баща си, но като се прибере, ще затвърдим герба с едната игра тук: http://nauchi.parliament.bg/kids.php

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 15:27 от Vivi

# 554
  • Sofia
Нашият учебник е на Просвета. Погледнах първият урок в УТ - въпросите отговарят на написаното в урока. За около15 мин. приключи детето с ученето. Смятам, че се ориентира Що е то общество и какво - обществена сграда  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт