АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 527
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Mirama,по интернет ли ще си поръчваш количката или познат ще ти я донесе? Ако е по интернет дай линк.Аз също съм заинтересована за количка от Англия. Wink

# 541
sigma Hug Честито за успешното инвитро!

Монче и на теб за сърчицето    bouquet

За стриите, не знам дали споделих, но за последните години съм свалила 18кг, съответно преди ги бях качила по 5 по 6кг и изведнъж 20кг отгоре. Та сега си имам стрии отстрани под талията, малко на вътрешната част на бедрата, на дупето и по една лека на гърдите.
Понеже тогава като съм надебелявала кой да си мисли за мазане, надявам се сега да минимизирам пораженията. Освен това заради проблемите преди с инсулина АГто ми е заложила план-програма от 13кг и нито грам повече. Дано успея Praynig

Какво бебешко олио ползвате? И то ли е на цената като Мустела, че 48лв не ми се дават всеки месец  ooooh!

Мила, искам да те попитам относно проблема ти с инсулина, понеже и аз имам инсулинова резистентност, сега заради бебчо постепенно ще ми спрат метформина и ми казаха, че трябва да ям по-често, но малко като количество и да не позволявам да пълнея много, защото това ще навреди на семенцето, трябва да спазвам хранителен режим да избягвам захари и тестени изделия, дори картофи и хляб, много ми е трудно, ти спазваш ли го. Аз сега четаза един хранителен режим Зоната, направен специално за хора с инсулинова резистентност и с други хормонални проблеми, мисля че е много добър, но тря бва нещата да се мерят, аз от много време се опитвам да се придържам към него, но малко трудно ми се получава Embarassed

# 542
  • Варна
vitaivan

Аз бях на метфогама 500, но преди 2 години. От както свалих килограмите инсулина ми е ок и не пия лекарства, свалих ги с 90 дневната диета и сега се опитвам да ям разделно.
Ям хляб, но почти винаги черен, картофи не обичам много, но виж ориз обожавам - ям кафяв.
За щастие и преди не ме е влечало сладкото, а от както съм бременна съвсем - за последния месец съм изяла 1-2 шоколадови бонбона и едно малко парче торта - йогурт.
Определно ще се мъча да ям разделно, защото това най ми е помагнало до сега, а и АГто каза, че е най-походящо. И мисля на макс 2 месеца да си следя инсулина и глюкозата, за да взема мерки ако нещо се качи.

# 543
За сега гледам тези, но със сигурност има и още, просто не съм се разтърсила по-сериозно. Тези си ги знам още от Калина като беше бебе.

http://www.kiddicare.com/
http://www.mothercare.com/on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site/default/Home-Show
http://www.mothercare.com/on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site/default/Home-Show
имат периодично намаления.
Количката ще я поръчам на адрес на доставчик в Англия и те ще ми я докарат до БГ.
Така направих и първия път.
Особено за скъпите модели колички (говоря за такива над 700-800лв) си струва, защото там са по-евтини.

# 544
  • София
Здравейте момичета,

Докато ме нямаше гледам бая се поизписали.
Виждам, че обсъждате темата за количките - и аз мисля ако купуваме да е около Коледно - Новогодишните, че евентуално да хванем някоя промоция. Мисля да купим комбинирана ( да си има всичко ) и да е до около 500 лв., че повечко пари ще са ни непосилни. А за другите неща мисля да започнем да купуваме след януари - февруари, когато вече бебето ще е на път за раждане.

При мен нещата за сега са Ок, но нещо днес не ми е много добре - повдига ми се и започна пак да ми се вие свят. Нещо и не можах да спя много добре - на няколко пъти се будех. Вчера пък не можах да ходя до тоалетната ( имах запек  Embarassed ), но пък днес си отидох без проблем.

За мисленето - да ви кажа не го мисля и не се филмирам. Чета ви, но по никакъв начин не съм си позволила да започна да се филмирам, защото ако това стане сигурно ще изперкам, особено както на мен ми е 1-ва бременност. Живея си спокойно ...... гледам да се разнообразявам. Ям каквото ми се яде, пия каквото ми се пие и така. Не искам от сега да си налагам някакви рестрикции затова, че съм бременна. Каквото е писано това ще стане. А и на мен АГ-то ми каза: "Яж и пии каквото ти се иска".

Нека спокойно изживеем тези 9 хубави месеца.

P.S. Много съжалявам за момичета, които напуснаха темата ни. Нека скоро отново са в отчетни.

# 545
# 546
Здравейте, момичета  Hug
Набързо само ви наглеждам, и хоп кой най-накрая е писал  Mr. Green Сигма, привет, мила   Hug Айде записа се, другият път ела да си обсъждаме грижите и най-вече радостите  Heart Eyes

# 547
Аз  и през двете бременности не съм се мазала и нямам нищо нацепено. Сега незнам не съм решила още. Всичко е до кожа според мен. Сестра ми след първото още имаше ями не бразди, а се мажеше с нещо скъпо - мустела ли сабамед, не помня.

# 548
А и за колички да не забравяме че до април има време, а мисля че март излизат новите модели.

# 549
Аз да попитам някоя от вас ходила ли е с предишна бременност на дните на отворени врати в родилните домове?
Много ми е интересно и мисля да отида да видя променило ли се е нещо от преди 12 години.

# 550
  • София
Аз да попитам някоя от вас ходила ли е с предишна бременност на дните на отворени врати в родилните домове?
Много ми е интересно и мисля да отида да видя променило ли се е нещо от преди 12 години.

Преди 2 и половина години ходих в Майчин дом, честно казано тогава малко се потресох от мизерната обстановка в родилна зала, но като отидох да раждам и най-големия лукс да беше, нямаше да ми направи впечатление, аз личицето на детето не помнех след като ми го показаха, камоли обстановката  Laughing

Миналата година били направили основен ремонт и мисля да отида ей така от любопитство да разгледам, че на раждането сигурно пак няма да обърна внимание.  Simple Smile

# 551
  • София
Намерих снимки как изглежда родилната зала на Майчин дом

http://www.maichindom.com/bg/gallery/view/nova_rodilna_/

това вече е друго нещо

# 552
Доста интересно  Simple Smile все пак е мнооого рано да мисля къде ще раждам но най-удобно ми е Тина Киркова и мисля да отида края на този или началото на другия месец на деня на отворените врати.
Ако има други желаещи мами да свиркат може да отидем заедно  Laughing

# 553
Sunny, това са снимки на VIP залите. Не съм сигурна, че обикновените са такива.

Lastname, аз съм ходила на отворените врати на Тина Киркова. Там и раждах. На отворените врати няма да ви покажат родилното, камо ли предродилна и родилна зала. Иначе какво да кажа... болница, като болница. Аз раждах там, заради специалистите, не заради обстановката.

# 554
... Аз раждах там, заради специалистите, не заради обстановката.

newsm10

и аз когато раждах изобщо не се вълнувах от условията. Имах пълно доверие на лекаря си и това ми беше достатъчно. Е, надявах се да не е съвсем мизерно, но в крайна сметка лукс има в частните клиники, ако това се търси.
Не съм ходила на "дни на отворените врати".

Общи условия

Активация на акаунт