АПРИЛКИ 2013- тема 3

• 26 062
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Оф, сега забелязвам, явно се счита за спам и се трие автоматично.
беборан.нет пробвайте  да напишете в браузъра на латиница Simple Smile

# 586
Добро утро мамчета Hug
Снощи прекарах първата си кошмарна нощ ooooh! Такива болки и сякаш изгаряния отвътре никога не бях имала Sick #Crazy Болеше ме не корема, а под гърдите точно, лъчичката ли, де да знам, как се казва това място newsm78 но болката се местеше, нагоре-надолу и всичкото това с яко повръщане и каране към замръзване #Crazy за разкош! Натъпках се с Но-шпа  Rolling Eyes дрогирах се с Папаверин и цяла вечер Sick не смея да мръдна, да не вземе да се повтори туй чудо Rolling Eyes Днес съм ОК, ма снощи незнам, от какво си го докарах това Thinking Whistling

# 587
Милички, да ви попитам, вас спряха ли ви сексуалните контакти, защото ендокринологът ми каза "никакъв секс", много ми е тежко, особено с тези хормони, знам че си заслужава, тъй като пет години сме правили опити и сега трябва да си го пазим, но все пак питам как е при вас Embarassed

# 588
Ми в началото ми каза да избягваме, ама ние не можахме много да го спазим, само разредихме, макар че взехме да се връщаме в стария ритъм...Но в твоята ситуация бих спряла без да ми мигне окото. Hug

# 589
Милички, да ви попитам, вас спряха ли ви сексуалните контакти, защото ендокринологът ми каза "никакъв секс", много ми е тежко, особено с тези хормони, знам че си заслужава, тъй като пет години сме правили опити и сега трябва да си го пазим, но все пак питам как е при вас Embarassed
Ооооо туй, какво беше  Joy Още преди инвитрото, през юни, сме ги спряли, ама мъжа проявява разбиране, все пак Flutter дълго сме го чакали Crossing Arms а колко го искаме Praynig

# 590
Исках да видя как е при вас, просто ми е много нервно така,знам, че ще издържа, но все пак особено като съм си вкъщи по цял ден само за това мисля Embarassed, добре че другата седмица тръгвам на работа и ще се разсея малко Wink

# 591
За спането по корем и на мен така ми е най-удобно, после ми е мъка.

desdemona, може да е някакъв гаден вирус. Аз след морето бях така, една кофти болка под гърдите точно и ме държа няколко дни. Но не съм повръщала.

За секса, нищо не са ми спирали нито предния път, нито сега. )
Но ако ситуацията е по-специфична, разбирам подобни ограничения и бих се съобразявала.
В случая ако всичко е ок, няма причина човек да се въздържа. На бебето нищо му няма, а дори е полезно.

# 592
vitaivan Hug Hug Hug оох миличка Hug ти, ако знаеш, аз и какви сънища сънувам Crazy  и как и се събуждам след тях Joy

# 593
  • Варна
Sunny, alvelina Hug мерси за подкрепата.

Преди малко се светнах, че днес-утре всъщност е трябвало да ми дойде 27 ден е, ако предния месец бях имала цикъл. Дано да е от това Praynig. Лежа от сутринта, ама вече не ме свърта.. но ще лежа докато го има кафявото зацапване.
Календара го инсталирах без проблем, после ще почна да го попълвам.

Секса ние минахме на схемата преди бебеправенето... Grinning по 1-2 пъти седмично, че не се и виждаме кой знае колко често. Аз съм от късметлийките, които получават О, но в определена поза над 90% успеваемост. Но реших, че няма да рискувам с евентуални контракции след О поне до 4тия месец, та сме с други пози.На мен пак си ми е хубаво, а на таткото още повече, че не трябва да се сдържа и да ме чака мен Joy Joy Joy

# 594
момичета, аз пък нямам абсолютно никакво желание за секс, но гледам по веднъж седмично да му угодя на таткото, че чак ми става мъчно, явно на мен ми влияят различно хормоните

# 595
desdemona болял те е стомах. И аз страдам много от болки в стомаха. Аз буквално по два дни даже глътка вода не мога да поема, такава адска болка.Смениха ми два пъти лекарствата,защото получавам алергични реакции от тях. В момента съм с подути очи и нос от последното.  Cry Откакто съм бременна имах 4 силни алергични реакции а преди никога не съм имала. Личната ми вчера се панира като ме видя и ме изстреля в болницата. Изписаха ми друго лекарство и казаха,че ако и това не мога да пия ...... и те не знаят.  Rolling Eyes Иначе вчера в болницата гледаха бебо за първи път с коремен ехограф и се видя много добре.

# 596
  • София
Sunny, alvelina Hug мерси за подкрепата.

Преди малко се светнах, че днес-утре всъщност е трябвало да ми дойде 27 ден е, ако предния месец бях имала цикъл. Дано да е от това Praynig.

Сега като се сещам при първата бременност имах зацапване точно когато е трябвало да ми дойде 7-8 г.с. беше и тогава пих утрогестан за около 10 дни, повече не се повтори. Сега си го пия от началото, че нали имах малко зацапване, доктора каза да продължавам въпреки че в момента нямам.

Ние секса сме го спрели и заради зацапването и заради инфекцията, другия петък съм на преглед да видим какво ще каже доктора, дали ще даде зелена светлина, че милото ми вече се е понапрегнал  Grinning

# 597
Здравейте,момичета!Включвам се и аз Simple Smile Утре летя за България и днес съм много развълнувана Party Да успокоя момичетата със зацапването-аз също много се плашех  Shockedот това и при мен си беше съвсем основателно,защото не ставаше въпрос за някакви капки,а за сериозно кафяво течение.След преглед гинекологът ми изписа Дуфастон и зацапването приключи моментално.Ще продължавам да го пия около 2 седмици.Имам леки болки ниско в ляво и в понеделник съм на преглед отново,а и вече трябва официално да се запиша на ЖК в БГ. Naughty И аз като вас имам проблем със съня,а с това пишканееее Laughing думи нямам- [smilie=smile3505.gif]24 часа в денонощието...Относно секса,аз също не изгарям от голямо желание за секс в момента luvbed,а и с таткото ще бъдем разделени за около 2 месеца така,че...От първата си бременност помня,че доктора ми казваше да поразредя сексуалните контакти за да избегна нежелани контракции. Weary Weary за сега тъова от мен     СТЯГАМ БАГАЖА И ДИМ ДА МЕ НЯМАААА newsm44 newsm68  car003Хубав ден на всички!

# 598
здравейте и от мен
днес цял ден бях на гости на моите родители
и хубаво си починах,

чета за секса си говорите - ние също сме го спрели - заради зацапването
и доки каза поне докато не вляза в 4-ти месец да забравя .....

моето зацапване понамаля, но сега е по-бледо (незнам дали е по-добре)
на 12.09 съм на преглед и да видим дали всичко е наред
нямам търпение, искам просто да разбера дали е ОК

# 599
Уф на мен секса не ми е забранен, ама аз се притеснявам и не искам. За първи път ми се случва да отказва секс на мъжо  Embarassed С предната бременност ми беше абсолютно забранен секса и умирах от желание - даже се наложи на-моменти да спим в различни легла с мъжа ми, а сега не-знам от притеснение или от хормони като че ли нямам и желание.

Момичета, вие имате ли коремче вече. На мен ми е невъзможно вече да крия - хората ми честитят. Дали е от  3-та та бременност или от това че съм слаба ....

Общи условия

Активация на акаунт