Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 589
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Merry ох мила какво да ти кажа за училището всеки де почти  съм при госпожата заради Джозеф  Mr. Green мисля този уикенд да звънна на Бил Гейтс.Госпожата каза че са нямали дете на неговата възраст което така да работи на компютър с клавиатурата.Намирал сайтове дето и те не знаели че съществуват. Crazy абе луда работа е той много обича да играе на компютъра макар че ние много го ограничаваме.
Реших да карам вчера колело имаме един язовир който е 9 мили обиколка с една приятелка и познайте така се пльоснах на земята вчера хахахах. Голям смях беше.За жалост скоро няма да сложа шорти или поли защото дясната ми страна на крака е малко охлузена и коляното е наранено.В петък пак сме там няма да се дам така лесно едно падане няма да ме откаже.Наистина много се забавлявах вчера.
В петък бяхме на Благотворителен Бал към едното училище в нашето село.Ние вече ходим за 3-та год.Беше много хубаво и разтоварващо.Нашето село е около 5000 жители и повечето майки с които се познавам работят и не се засичаме често така че петъка беше един вид да се видим да поклюкарстваме да питаме за децата и така.Супер беше да се облечеш наистина официално и мажете и те с токсидо. Peace

# 256
Абе някои има ли идея как се процедира с невъзпитани и шумни съседи? Вече съм на ръба да скоча и да набия тея дечурлига Crazy От ляво и от дясно се качват на наща ограда и се започва едно говорене, викане а родителите си правят пас. Взеха и боклуците да си изхвърлят у нас даже. Лятото бяхме си сложили басейн и ни зяпаха през дупките. Отделно и шума, който вдигат възрастните е непоносм, музика, крещене по децата и прочие. Чесно казано не се издържа. Давайте идеи, че ще родя преждевременно.

# 257
  • Лондон
karmelita, аз бях писала, че искам да подаря насъбралите се дрехи от моето дете, но тук никой не се заинтересува и аз ги подарих на едно английско момиченце. Сега като отворя куфарите със зимни дрехи да сменям гардероба, съм сигурна, че ще изскочат още, мога да ти напиша, ако искаш?

За университетите доколкото знам, за да те приемат трябва да докажеш определени ниво на езика, нивото зависи от университета и специалността, ти трябва да се подготвиш за съответните изпити по твое усмотрение. Може би университетите имат свои курсове, поне знам, че LSE има, но те не са част от обучението

Анджи, ти си била много палава Laughing

# 258
Абе някои има ли идея как се процедира с невъзпитани и шумни съседи? Вече съм на ръба да скоча и да набия тея дечурлига Crazy От ляво и от дясно се качват на наща ограда и се започва едно говорене, викане а родителите си правят пас. Взеха и боклуците да си изхвърлят у нас даже. Лятото бяхме си сложили басейн и ни зяпаха през дупките. Отделно и шума, който вдигат възрастните е непоносм, музика, крещене по децата и прочие. Чесно казано не се издържа. Давайте идеи, че ще родя преждевременно.

Или свикваш, или сменяш къщата  Mr. Green
Съчувствам ти, защото и ние имаме същия проблем. Само, че ние сме на квартира и хазяинът е готин. Тез дето се напиваха и надничаха ги изгони от тяхната къща, понеже и тя беше негова, та ги премести в друга, пак негова. А тези, които са сега.. ooooh! 4 деца, ама като за 400  Crazy Родителите викат по тях постоянно, че и куче имат и по него викат. Не знам как можем да се справим с тях, даже понякога съжалявам родителите. Мисля, че и забележка да им се направи, няма да се промени положението.
Добре, че започнаха училище, че поне до към 15ч. ми е спокойно и тихичко Simple Smile

Не можете ли да пуснете жалба някъде?  newsm78

# 259
Анджи, ти си била много палава Laughing
Аз не мога да стоя на едно място за дълго време. Обичам да съм в движение и сред природата. В понеделник пак съм там. Дано само по бързо зарасне коляното че съм на парти на 5.10(Fifty shades of Grey) и роклята е до коляното.  Mr. Green

# 260

Или свикваш, или сменяш къщата  Mr. Green
Съчувствам ти, защото и ние имаме същия проблем. Само, че ние сме на квартира и хазяинът е готин. Тез дето се напиваха и надничаха ги изгони от тяхната къща, понеже и тя беше негова, та ги премести в друга, пак негова. А тези, които са сега.. ooooh! 4 деца, ама като за 400  Crazy Родителите викат по тях постоянно, че и куче имат и по него викат. Не знам как можем да се справим с тях, даже понякога съжалявам родителите. Мисля, че и забележка да им се направи, няма да се промени положението.
Добре, че започнаха училище, че поне до към 15ч. ми е спокойно и тихичко Simple Smile

Не можете ли да пуснете жалба някъде?  newsm78

Ми и аз това се чудя. Дали може в общината? Помня, че Толумбето работеше там, дано се включи със съвет, че къща не можем да сменяме,. все пак от 3 месеца сме там  Crazy

# 261
  • UK
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тук ли се подвизават шотландските майчета? Защото видях, че има отделна тема за Ирландия, но не попаднах на такава за Шотландия?... Wink

Приятна вечер...

# 262
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тук ли се подвизават шотландските майчета? Защото видях, че има отделна тема за Ирландия, но не попаднах на такава за Шотландия?... Wink

Приятна вечер...
Тук сме.  Wink

Ако намерите лек срещу съседите свиркайте.  Whistling Аз от две години се опитвам да се справя с онази от горе. Ако жилището е общинско се подава жалба в Кансъла и те ги предупреждават. При няколко сигнала направо ще ги изгонят, за съжаление когато са собственици попадате в моята ситуация.  Confused Викам полиция през седмица, понякога два пъти на вечер. Арестуваха я няколко пъти, наркотици намираха в къщата и, детето и го присъдиха на мъжът и, тя си продължава с партитата обаче. Две години вече.  Tired
За шум от деца не виждам какво може да се направи. Малко толерантност не е излишна.  Peace За партита обаждайте се на вечерта в полицията и после оплакване в хаузинга, ако са квартиранти на частно полиция и връзка с хазяите. За повечето е достатъчно да прекратят среднощните гуляи.  Hug

# 263
Извинявай ако много питам, но ти къде си? Ако искаш на лични.

Нотингам.

Дано само по бързо зарасне коляното че съм на парти на 5.10(Fifty shades of Grey) и роклята е до коляното.  Mr. Green

Оправдай коленните охлузвания тематично на партито, ако ме разбираш  Whistling

Ми и аз това се чудя. Дали може в общината? Помня, че Толумбето работеше там, дано се включи със съвет, че къща не можем да сменяме,. все пак от 3 месеца сме там  Crazy

По общините има отдел - Environmental Health team.
Те се занимават точно с това-замърсявания и шум и на ниво междусъседско.
Обади им се и се оплачи. Наблегни на боклуците.
Шумът от детската игра е трудно да бъде ограничен, но хвърлянето на боклуци във вашата градина си е риск за здравето.
Аз бих се концентрирала върху това в оплакването си.

# 264
Дано само по бързо зарасне коляното че съм на парти на 5.10(Fifty shades of Grey) и роклята е до коляното.  Mr. Green
И аз това си помислих и сега в четвъртък отивам пак че да охлузя и другото иначе само с едно как да го оправдаяа  Mr. Green

# 265
И аз това си помислих и сега в четвъртък отивам пак че да охлузя и другото иначе само с едно как да го оправдаяа  Mr. Green

мръсТниЧки палави  Mr. Green Sunglasses

# 266
  • Нотингам/Пловдив
  Laughing
 За шумните съседи мога да изпиша много,но лично ние вече се отказахме да се разправяме с нашия съсед. В нашия случай съседа си сложи климатик ,който в един момент взе да трака като влак. Мъжа ми отиде да говори директно със комшията и той каза че ще го поправи. След месец мъжа ми отиде да му напомни и той му подава телефона си и му казва ,ами оплачи се където искаш  Sick След седмица уж дойдоха да му го ремонтират и сега климатика му шуми като при излитане на самолет и това точно под прозореца на спалнята ни. Не искам да се разправяме повече с него защото ми се вижда супер криминален и все се занимава с някакви тъмни типове,просто се надявам да сменим къщата и това си е.

# 267

мръсТниЧки палави  Mr. Green Sunglasses
О да както са казвали пионерчетата "Винаги готов" Mr. Green

# 268
Здравейте, майчета! Бих искала да се присъединя към темата за Великобритания. Редовни ви чета, но реших, че е време и да се включа.

Малката е year 1 и ни дадоха читателско дневниче или нещо такова (reading record). Няма я нашата учителка, за да я питаме, кога трябва да се попълва.
Вие наясно ли сте?

# 269
  • UK
като и дадат книжка и си я прочете вкъщи записваш някакъв коментар отстрани,на нашата книжка имаше даже примерни изречения  Laughing Примерно,Х прочете книжката лесно,смя се на еди си кое, еди коя си дума я затрудни. Учителките също пишат, когато са чели с детето в училище -поне при нас е така.

Общи условия

Активация на акаунт