Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за намиране на детска градина за дете на 1 година в Лондон?
В Лондон има различни възможности за намиране на детска градина за дете на 1 година. Можете да потърсите информация в местните училища, които често предлагат детски клубове и закуски. Освен това може да разгледате и възможността за частен детегледач или детски клуб, където детето може да бъде гледано и забавлявано след училище.
-
Можете ли да препоръчате медицинска сестра в Лондон, която може да ми направи инжекции за лечение със Zolaдекс?
-
Може ли дете да се запише в училище в Лондон по средата на учебната година?
Да, дете може да се запише в училище в Лондон по всяко време на годината. Когато детето пристигне в Англия, то ще започне обучението си веднага щом бъде намерено свободно място, тъй като често липсват свободни места. Това е възможно и не е проблем да запишете детето по-късно, след като завърши първия срок или по друг начин, който ви удовлетворява.
-
Какви са обичаите за първия учебен ден в училище в Лондон?
-
Как мога да организирам среща в Лондон?

,ядосах се на счетоводителите защото им зададох един въпрос няколко пъти и те не ми отговориха а само го отклоняваха.Знам че иншуранс не се взима по пощата сега си чакам писмото с дата за интервю.Опитвам се да почерпя колкото се може повече информация затова и писах тук искам да разбера как стоят нещата и дали ще мога да се устроя за да родя тук,ако ли не здраве да е ще си ида в България.Аз съм тук от 3 месеца и съм на 23 години,не сме планирали на всяка цена бебе но се случи,за което съм много щастлива
,е все някак ще се оправим,само малкото човече да е добре.Благодаря ви много
и пак извинете за безпокойството и нервите които може би съм ви създала. 

Не се чувствах на мястото си, но беше някакво начало. Спасяваше ме мисълта, че е временна, с много флексибъл работно време, а и плащаха доста добре