Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 547
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Не са ти искали защото си имала ГП, така че ти си била вече вътре в системата! А тази девойка няма нито ГП, нито НИН.
В последствие може да се окаже че може да плати няколко хилядарки за раждане(освен ако не избяга в БГ) и също така няма да може да получава нито майчинство , ното каквито и да било други помощи.

# 436
Имам всички номера, един голям номер съм, та проблеми няма.
Но ми беше полезно-клюкарката в мен все се чудеше в коя сфера рботи Troy  Flutter

Комаре, стига се обяснява тук, ами слагай кафето, че ида.
И имай късмет да не си завъртяла млечната баница  Mr. Green

# 437
Става въпрос за фередита а не за тебе  Mr. Green Надявам се съм задоволила любопитството ти Wink

# 438
Кафето е стегнато!Сладкиш съм ти направила!Ондулирах се, даже се къпах в твоя чест Mr. Green Детето приспах!а ти още си у форОмО! Crossing Arms
Хади чакам тЪ!

# 439
Здравейте отново,още съм съвсем в началото на бременноста си може би в 6,7 седмица,съжалявам ако съм ви подразнила с въпросите си,и с обръщението към някои хора но в момента съм доста чувствителна, междо другото успяхте да ме разтроите малко,но нищо хормони вече свикнах за всичко да плача Embarassed Sad,ядосах се на счетоводителите защото им зададох един въпрос няколко пъти и те не ми отговориха а само го отклоняваха.Знам че иншуранс не се взима по пощата сега си чакам писмото с дата за интервю.Опитвам се да почерпя колкото се може повече информация затова и писах тук искам да разбера как стоят нещата и дали ще мога да се устроя за да родя тук,ако ли не здраве да е ще си ида в България.Аз съм тук от 3 месеца и съм на 23 години,не сме планирали на всяка цена бебе но се случи,за което съм много щастлива Heart Eyes,е все някак ще се оправим,само малкото човече да е добре.Благодаря ви много   bouquetи пак извинете за безпокойството и нервите които може би съм ви създала.  bouquet

# 440
Да се включа и аз!
Много благодаря на всички за хубавите идеи!   bouquet
В крайна сметка правих салата Снежанка и кьополу с питки за стартър, пекох месо със зеленчуци и за десерт крем карамел. Останаха възхитени!  Mr. Green А и аз сама от бесе си, че успях да наготвя всичко това  Crazy

Днес се срещнах с една приятелка, която е учителка в малките класове и ми каза, че тази година има българско момиченце в класа! Стана ми много приятно и веднага си помислих, че е детенце на някоя от мамите тук. Дали?

Приятна вечер!

# 441
  • Bristol
future74, а при-скулс около вас има ли? Те приемат деца от 2 и половина годинки и при тях много по-лесно може да се вземе сесия от около 3 часа. Моята започна от 2 и половина години така. Водеха й дневник, какви са й постиженията, какво е казала и всичко това придружено със снимки. Още си го пазя  Heart Eyes
prikazlivka78, когато и да се преместите с баткото, началото, края или по средата на учебната година, все ще има объркване. Но колкото по-голям става, толкова по-труден става материала в училище и в България и тук. Тук, когато и да дойдете, ще го запишат директно с наборчетата, няма никакви изпити, но ги делят на нива по знания, така че е възможно да го сложат в по-ниско ниво първоначално докато се отпусне с езика. А това, че училището е по-далеч не би трябвало да те притеснява, ако има транспорт до там удобен или ти шофираш. Определено трябва да се направят компромиси в началото, но после всичко си идва на място, стига да имаш желание и цели в живота  Peace
Mrs.Sunny, браво за успешното меню! И мерси, че ме пресети за кьополуто   chef
Черноглав Врабчов кОмар, не е до богатство само с тези талончета. Съвсем скоро получих писмо в пощата, съседка от квартала, която въобще не познавам, е разпратила запитване до всички в района, ако нямат нищо против да й отстъпят талончетата от еди кой си вестник пак за някакъв подобен конкурс. Хитро Wink
За депресираните мами, светлина в тунела има след като детето навърши 3 годинки, а още по-добре става, като тръгне на училище. И то не само заради безплатните часове, но и самата цена за гледане на час става по-достъпна, дори и на минимална работна заплата да сте, все остава нещо след като платите за гледането, от личен опит го казвам. Но заради паузата от 3 години в къщи в началото трябва да се направят някои компромиси, за да влезнете постепенно в системата и да видят, че може да се разчита на вас. На мен първата ми работа, когато щерката започна при-скул, беше като секретарка на един строителен обект  Sick Не се чувствах на мястото си, но беше някакво начало. Спасяваше ме мисълта, че е временна, с много флексибъл работно време, а и плащаха доста добре  Wink

# 442
  • Варна
Момичета идвам с един въпрос Peace
Знам , че повечето пътувате със самолети, лекарства в куфара или ръчния багаж носите.
А алкохола и цигарите.  Wink
И знам че в Лондон е дъждовно и хладно, необходимо ли ми е по дебело яке. newsm78
И аз ще остана поне до Нова година , та до колко падат температурите.

# 443
  Ивка, вземи си зимно яке, тук вече е студеничко, а до декември ще ти потрябва със сигурност. Всяка година е различна, много минусови не са температурите, но знае ли човек... Лекарства, алкохол и цигари сложи в куфара. В ръчния само дрехи,за да нямаш разправии  Peace

# 444
Аз всички лекарства си ги пренесох в куфарите и нямах проблем - имам и по-малко в ръчният, но основното в куфарите.
Цигари си купувам от freeshop-а, също и алкохол.
На мен винаги ми е студено-аз съм с пухенка, поне бях миналият ноември до края на зимата.

# 445
Oт фри шопа не забраниха ли, когато летиш в Европа? newsm78

# 446
Моминското парти мина ли или предстой  newsm78 Някой няма ли да пусне репортаж  Grinning

# 447
  • Лондон
 Rolling Eyes предстои.... всички тръпнем в очакване Laughing

# 448
Шу, май не-върнахме се от Бг на 23/09 и нямаше никакъв проблем.

# 449
Момичета,искам да се похваля  Hug На 29.09.2012 в 03:49ч се роди най-голямото ни щастие в живота-малката ни дъщеричка Никол!54 см,2160гр-мъничка,но прелестна!Не знам как съм живяла до сега без нея,наистина.От 3 дни чувствам живота си по-пълноценен от всякога!Винаги съм знаела,че е огромно щастие да имаш дете,но никога не съм предполагала,че дори няма да мога да го опиша!
Раждането ми беше нормално,за 4 часа и нещо родих-от спукването на водите,до момента когато проплака за пръв път.Страшно бързо стана!Болеше,но си заслужаваше!Още на същия ден ни изписаха следобяд.Аз се чувствам прекрасно,тя е повече от добре Smile
Много се радвам,че родих в Англия.
Желая ви всичко най-хубаво,мили щастливи майчета!

Общи условия

Активация на акаунт