Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Момичета много ще съм благодарна ако някой в Лондон може да ми предложи DSS Letting Agency.Благодаря ви предварително. Hug

Трудно ще намериш ....хората избягват DSS зависими....

Това го знам.Проучих няколко агенции,но не харесах нищо,предишната агенция от която намерихме,сега няма нищо което да ми харесва.Та за това попитах,евентуално ако някой знае нещо.Благодаря все пак. Hug

# 496
Koгато си на ДСС малко трудно би имала претенции Wink

# 497
Koгато си на ДСС малко трудно би имала претенции Wink
Защо мислиш така?И ние сме все пак хора  Crossing Arms
Попитах ако някой има информация.

# 498
Никой не казва , че не сте хора, но когато нямаш избор трудно би имала претенции Wink

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 14:59 от Troy

# 499
Извинявайте, но какво значи DSS?

# 500
Department of Social Security, един вид хора които получават социални помощи.

# 501
Flower75, 8aто селф можеш дa се регистрирaш в ня8оя фирмa сa преводи до8aто получиш стaтут сa емплойи. плaщaт много добре с гьоте институт, немс8и и aнглийс8и. Проблемът е че си фрилaнсер и те ви8aт сaмо 8aто имaт сaдaчи. Рaботех тa8a aс исвестно време с бългaрс8и, немс8и и aнглийс8и. След 8aто придобиеш стaтут после можеш дa сaпочнеш в мaгaсин. Не е лесно, трябвa дa поснaвaш хорa. Цприятелявaш се с ня8оя продaвaч8a в любим мaгaсин и после я питaш търсят ли хорa. В ритейлa винaги имa местa. Дори и нa пaрт т. Рaботих в хaус оф фрейсър 8 месецa, тa8a нaмерих рaботaтa, с питaне. Преди товa търсих по мобилните оперaтори след 7г в мтел, но ни8ъде не ме всехa бес опит. Сaпиши ня8a8ъв офис 8урс сaрaди местни 8етaпи. Трябвa дa имaш перфе8тни м. офис с8илс дори сa елементaрнa рaботa в офис. После - трупaш опит. В нaчaлото е мн трудно, ни8ой не ти гледa стaжa и 8вaлифи8aциите от БГ, но веднъж нaтрупaш ли мaл8о опит от стрaнaтa и имaш ли релевaнтни 8урсове сa съответните 8етaпи и те хaресaт нещaтa тръгвaт. Не ис8aм дa те отчaйвaм, но нa мен с 2 децa ми отне 2г. 1/2 дa сaпочнa хубaвa рaботa в 8орпорaтивнa фирмa след 8м. в мaгaсин и после 1г 7 мес. в другa фирмa сa смешни пaри. И aс съм с немс8и и aнглийс8и, имaх добри 8омпютърни умения, но ис8aт увереност по телефонa, мaшинопис, нaпреднaл уорд, е8сел и поуър п. Ти имaш сaвиден стaж и след време ще си супер. До8aто сaхaпете ще е много трудно.

Сори сa негрaмотния пост, но ми липсвaт 3-4 8лaвишa нa тоси лaптоп, сaтовa е стрaнното писaне.

# 502
  • UK
 Само минавам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на Толумбата за страхотния кокоши купон  Heart Eyes Толкова не се бях забавлявала от години. С Шу установихме, че поне 2-3ч. сме танцували нон-стоп  Hug
 Аз след повече от 36 без сън днес се събудих човек отново и продължавам със задачите  Laughing

# 503
моля помагайте.вчера спорихме с нашият татко по скайп,че детските градини били безплатни  #2gunfire (така му били казали колегите) аз от вас знам момичета че са скапи и са около 800 паунда.вярно или не,че много ми лази по нервите,защото иска да съм трагнела направо с децата #Cussing out а аз мислех да отида за сега само аз за да разбера как стоят нещата отначало,а и голямото да го запиша на училище.дайте инфо  Embarassed ,ч е с маже знаете как се спори  Grinning

# 504
моля помагайте.вчера спорихме с нашият татко по скайп,че детските градини били безплатни  #2gunfire (така му били казали колегите) аз от вас знам момичета че са скапи и са около 800 паунда.вярно или не,че много ми лази по нервите,защото иска да съм трагнела направо с децата #Cussing out а аз мислех да отида за сега само аз за да разбера как стоят нещата отначало,а и голямото да го запиша на училище.дайте инфо  Embarassed ,ч е с маже знаете как се спори  Grinning
За безплатни градини не съм чувала Naughty.Има 3-часови безплатни,на които децата могат да ходят от около 3 годишна възраст.

# 505
какво представляват те и как да го запиша малкият?

# 506
stefanova24
http://www.direct.gov.uk/en/Parents/Childcare/DG_181206

Тук са ти описани всички варианти; безплатни са 15 часа на седмица за 3 и 4 годишни (това е 2.5 часа на ден). Най-евтиния вариант е childminder, която гледа 3-4 деца едновременно.

Погледни за тези Sure Start Children's Centres, които са спонсорирани до известна степен, но пък зависи от квартала, дохода, и сигурно много се чака за място.

Пусни името на квартала, където ще ви е квартирата, да видим в кой Local Council се пада.

Намираш списъка с детските градини, и започваш да се обаждаш на всички. Ако е към училище детската градина се кандидатства чрез кметството (и за тези места зависи колко си близо до училището).

# 507
Виж, това е страницата на нашето кметство, има един ексел документ с отбелязани къде има места в момента. Предполагам и във вашето ще знаят, или най-малко ще ти дадат информация. Пише и как се кандидатства.

http://www.merton.gov.uk/learning/schools/changingschool/admissi … /nurseryplace.htm

# 508

Незнам дали тук е точното място , но съм длъжна да опитам , защото вие сте по наясно с нещата в Англия от мен .
Дъщеря ми е на 18 и ще заминава да работи а след това и да учи там .. другото лято . Болна е от епилепсия, но от години нищо не и се случва, просто е на поддържащи лекарства, което и позволява да замине.. както и да е .
Някоя от вас знае ли, точно как може да стане вземането на лекарства от Англия ??

# 509
Не се притеснявай, нека веднага се запише при ГП като дойде в Англия и те ще и дават лекарствата. Ако се наложи ще и направят и изследвания. Нека си изкара Европейска здравна карта от БГ, а като дойде в Англия трябва да си направи comprehensive health insurance, която е към 30-40 паунда на месец.

Общи условия

Активация на акаунт