Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Черноглав Врабчов кОмар, не знам на теб дали ти е смешно, но мен ме развесели. Напомняш ми мои преживявания на млада майка, когато родих не само най- гениалното, но и най- красивото дете  и много исках то да получи заслужената световна слава.Simple Smile Не знам при вас как е било, но  аз го видях колко е красиво още на първия скан в 12 седмица, за умно нямаше как да преценя, но като се роди веднага заключих, че много умно гледа.  Simple Smile Grinning
Ако наистина ги приемаш навътре нещата, ми напиши им един имейл и им кажи колко си разочарована може да има утешителни награди. За първи път чувам за такъв конкурс.Simple Smile

Хахах, напротив, наясно съм, че моето дете не е нито най - красивото, нито най - умното. Винаги ще има по - красиви, по - умни и по - успели от нас, както и обратното. Но не съм съгласна с начинът на гласуване. Не е ни най - малко обективен, да не говорим, че няма нищо общо с красотата на децата. Погледнах миналогодишната победителка  Confused Ми, извинявам се, то грозни деца няма, ама съм убедена, че е имало много по - достойни кандидатчета.

изобщо не съм от майките, които смятат, че децата им са някакви чудеса на природата, гении или нещо такова. Старая се да съм реалист, за да не изграждам погрешна представа за света у детето си, за да не бъде то разочаровано някой ден.

Обаче, да се използват децата, за да си вдигне вестникът приходите, ми се струва долно. Щото точно това става с тез конкурси и уж безплатни снимки. То пък чак толкова да не могат да измислят нещо друго.
Иначе като цяло самият вестник и оформлението ми харесват. Не съм против тях или нещо подобно. Само че трябва да си измислят по обективна система за оценяване на толкова субективно нещо, като детската красота.

# 241
Моите деца пък са най красиви и умни, затова не участвам конкурси, че и другите да имат шанс Joy  Шегувам се сега!

Толумбе виж как хубаво си ме опознала Heart Eyes Аз че в покой не седя е тоооочно така Mr. Green
Иначе.... бях се примирила, че за сега е това, виждам че има още какво да се желае и то много, но ако се прекали с оправянето на вида, може да се увреди функцията. Всъщност бяхме започнали да не забелязваме, докато не се прибрахме в БГ.  Там абсолютно всеки питаше, какво следва и кога и е следващата операция. Много разочарована физиономия правеха като им кажех, че за сега нищо не следва. Едно детенце онзи ден също реагира доста..... бурно на разликата в ръцете . От друга страна не желая в никакъв случаи да застрашавам функцията, а и три операции не са малко, детето си заслужава почивка поне година. Затова не мога да определя дали да се радвам и да си отдъхна малко или.... Иначе вярвам абсолютно на Докторката!

Тръгваме на балет, Анджи ще я снимам специално за теб Heart EyesДо по-късно.

# 242
Ооо, Комарчов, хич не се ядосвай, Шушито е красавица, аз съм независим оценител  Wink
Миналата година сигурно цялата община гласувахме за бебешорите на една колежка и нищо.
Права си, за пари го правят. На мен Nottm Evening Post ми идва много ляв и не го харесвам особено.
Да видиш пък как заблуждават с обявите за работа...

meleean,

Лестър е в нашата част. В околностите, които също се водят Лестър има хубави селца и райони.
Самият Лестър е много, ама много Asian.
Хората са дружелюбни, мирно и спокойно е. Ако не ти пука от горното, ще ви хареса.

# 243
Толумба, мерси Simple Smile
Ще търсим къща из околностите, около Търмастон, ако го знаеш. Вчера се разхождахме из Лестър, стори ми се добре, хареса ми. Знам че, е 40% имигранти, главно пакистанци и азиатци, не, не ми пречи това на мен Simple Smile
Спряхме се в една агенция за недвижими имоти и те ни насочиха към кои ареи да гледаме, подходящи за семейство с деца. Искаме да не е много далече от Търмастон, защото ММ не иска да пътува дълго за работа и обратно, или евентуално иска да ходи с колело.
Извинявай ако много питам, но ти къде си? Ако искаш на лични.

# 244
Много сте тихи тия дни ...никакви ви няма!

# 245

Слънцето пече тези дни и никой не си стои в къщи Simple Smile след малко и ние ще излезем.

# 246
Дами, някоя от вас да е ходила в http://www.wbstudiotour.co.uk/?
Намислила съм го за подарък и ме интересуват подробности.

# 247

Слънцето пече тези дни и никой не си стои в къщи Simple Smile след малко и ние ще излезем.

Ох, само при мен ли е мрачно и ветровито... Само като погледна през прозореца и ми става студено Sad

# 248
Аз лично не съм ходила, но една моя колежка заведе сина си скоро(подарък за рождения му ден) и беше възхитена. Каза че е невероятно. Подготви се финансово за посещението на гифт шопа Wink

Вчера тук беше слънчево ЦЕЛИЯ ДЕН Simple Smile и от 11 до 21 часа бяхне навън. Днес вали Sad и като гледам ще вали цял ден. Добре че вчера купихме  едни роботи от серията Lego Hero Factory. Днес ги сглобиха и в момента си играят.

# 249
Аз лично не съм ходила, но една моя колежка заведе сина си скоро(подарък за рождения му ден) и беше възхитена. Каза че е невероятно. Подготви се финансово за посещението на гифт шопа Wink
...

Благодаря   bouquet
А около колко да приготвя в наличност и колко успокоителни да взема в тази връзка? Laughing
Че то не е само билетите и подаръчетата - и транспорта до там...
А бе златен ще ми излезе, ама съм го решила (засега)

# 250
Cool_witch, от теб зависи колко ще похарчиш в гифт шопа, но изкушението е голямо - има всичко което можеш да сесетиш свързано с филмите и героите.
Скъпо е наистина, но било страхотно- разходили са се по Диагонали, в трапезарията на училището, в къщата на Хагрид и т.н.
Тя се бяха подготвили за събитието, гледайки всяка вечер по един епизод от филмите около седмица преди да отидат. 

# 251
Благодаря ти, golden.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 19:18 от cool_witch

# 252

Eееех, колко беше хубаво времето тези дни само, не се спряхме...сега пак започна да се разваля.   Tired

# 253
Имаше някой в предишната тема,предлагаше дрешки за 2год.момиченце,ако е още в сила? newsm03
Трябваше да пиша по-рано ,но незнаех кога точно ще сме в УК.
И още един въпрос свързан с университетите,имали такава практика както в Бг,една година да се учи език от чужденци?
Искам да уча детска педагогика,ако има някои които е учил нещо подобно,моля да ми окаже малко помощ smile3525

# 254
  • Bristol
aniji, работа, деца, домакинство... познат кръговрат Laughing Ти кажи за къде се беше пременила този уикенд Wink Как мина първата учебна седмица, все още ли харесват училището малките?
Днес ме изненадаха приятно, а шефовете ми неприятно, имам още 7 работни дни отпуска, които трябва да взема до края на годината. Сега точно се чудя как да ги натъкмя  Mr. Green
tolumba, не само вашите синдикати си мълчат, дано и нашето училище не го засегне!
Ell, ами ако спукате гума какво ще правите  Laughing
От изпита по английски съм доволна, 3 точки не са му достигнали за А* въпреки занижените резултати. Е, хубаво е ако е имаше А*, но и higher А не е толкова зле. Явно проблемът е за тези с по-ниските резултати. Защото ако подминат дадена граница не ги допускат до А левълс.
Сега тепърва ще видим с новите изпити какво ще става. Първите години предполагам ще има много изненади и недоволни родители, деца и учители. Дано докато дойде време за малката нещата да са се поуталожили.

Общи условия

Активация на акаунт