Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, аз пак да питам: Ако майка ми дойде за 2 седмици за Коледа и Нова година, има ли къде да отидем за няколко дни тук в УК? Със сигурност има, но не знам къде-идеята е да е хотел, в който да има басейн, за да може поне малката да има с какво да се занимава. Тя е на 2 г.Или нещо в което да има забавления за детето. Знаете, че времето е кофти и  идеята е НЕ да ходим на екскурзия, а по скоро на почивка. Мислехме да ходим в Турция напр,но няма да имаме време за чужбина, та затова искаме някъде в УК.

Приемам идеи всякакви Laughing.
Къде се намираш ? На много места има лейжъ центрове с спа и басейни за деца Simple Smile Примерно в Колчестър има такъв. Струваше към 7-8 паунда на човек и можеш да седиш колкото си искаш.

http://www.aqua-springs.co.uk/aqua-springs

# 361
Да дам отчет за млечната баница-много добре се получи.

Благодаря stefanova24    bouquet

Аве видях го това за изчезналото детенце, но нещо много оскъдна информация дават-какво е правило с роднината, какъв той/тя, как изглежда.......

# 362
King's Lynn,Norfolk. Става въпрос да отидем за 3-4-5 дни.

# 363
King's Lynn,Norfolk. Става въпрос да отидем за 3-4-5 дни.
Пробвай със Center Parcs ние мислим да отскочим за един Уикенд.Имат страхотен басейн и доста неща за децата :
http://www.centerparcs.co.uk/

# 364
future74 BR1 е Simple Smile

И аз съм от скучните домакини Laughing Всъщност си го правя интересно.  В понеделник за пореден път в нас имаше 7 деца, но този път и 4 жени Mr. Green Милото като се прибра и му прилоша Laughing Определено е натоварено с деца. Ставам първа, лягам последна. Домакинска работа много в комбинация с вечно разхвърляна къща. Вечно нещо във фурната. След училищни занимания, търчане все на някъде. Купон Mr. Green Но не се оплаквам. Преди много работих, но детето беше едно, а и на градина. Сега много ми се работи, но другото няма кой да го върши а то не е малко. И аз като Елица-сестрица смятам че ако започна работа, няма да е икономически изгодно. Имам разни идеи, но......

Аз пуснах молбата за училище на малката. Дано я приемат в училището на Боян, да не се търчи като сега.

# 365
  • UK
ние утре се събираме 8 деца и 4 жени,слава богу не у нас  Laughing

# 366
Мерси за инфото-и както винаги 1 документ му липсва  #2gunfire - свидетелство за раждане-сега се чуди дали да подава без него или не. Добре, че ще си ходи до БГ на 26/10 (което е петък), на някакъв източно европейски конгрес Laughing, и ще тича и до общината май. И се прибира в понеделника, обаче в 6.40 сутринта и му остава само петъка. И сега мрънка, че няма да имал време, бил презентатор и т.н. Ама май ще се наложи да си осигури време.

# 367
Мерси за инфото-и както винаги 1 документ му липсва  #2gunfire - свидетелство за раждане-сега се чуди дали да подава без него или не. Добре, че ще си ходи до БГ на 26/10 (което е петък), на някакъв източно европейски конгрес Laughing, и ще тича и до общината май. И се прибира в понеделника, обаче в 6.40 сутринта и му остава само петъка. И сега мрънка, че няма да имал време, бил презентатор и т.н. Ама май ще се наложи да си осигури време.
Не му трябва акт за раждане. Погледнете хубаво формуляра - попълвате паспортната част и тази част която се отнася за вас ( синя карта на основата на постоянна работа в продължение на 12м)
Трябва да изпратите:
- паспортни снимки
- личната карта или задграничния паспорт
- документ че е работил 12 месеца без прекъсване - аз приложих пей слипс
Не ми го искаха,но аз сложих и копие от розовата карта

Свидетелство за раждане не е нужно. Не беше нужно и в началото за розовата карта.

# 368
И аз си мислих че не трябва, но сега в новия формуляр го искат newsm78

# 369
как стои точно въпросът с деца до 3 години за училище и градина със заплащането?защото чета различни неща за цена,безплатни часове и на места дори и че с нисък доход се поемали от държавата част от разходите.нищо не разбрах.моля ви ориентирайте ме newsm78

# 370
 Laughing радвам се че рецептата ви е харесала  ooooh!

# 371
И аз си мислих че не трябва, но сега в новия формуляр го искат newsm78
Шу,от кога е влязъл в сила новия формуляр? Ти сега ме притесни Sad аз изпратих документите през юни, формуляра го свалих от техния уебсайт.

# 372
http://www.youtube.com/watch?v=GZNtticFI60

Добро утро   bouquet
Аве, много ми стана гадно за това детенце  Cry Милото, дано да е добре. Какви хора им ана тоя свят  ooooh!

Тук при нас има слънце, но си е студено.
И аз трябва да я направя тази баница, но дали ще стане с турски или гръцки кори, защото не съм сигурна, че на турския магазин, ще има юфка, ама що пък не .. newsm78

Усмихнат ден на всички   bouquet Ох, и дано това малко слънчице да се намери. Гледам си моето и си мисля, че никога не искам да разбирам какво й е на тази майка  Praynig

# 373

И аз трябва да я направя тази баница, но дали ще стане с турски или гръцки кори, защото не съм сигурна, че на турския магазин, ще има юфка, ама що пък не .. newsm78

Има ювка, даже и така се казва, но корите са на цели листи и по-твърди. От тях турците правят баница.

# 374
Случайно да знаете дали мога да намеря юфка в Теско или някой друг от големите супермаркети?

Общи условия

Активация на акаунт