Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 565
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
По-скоро не.

# 376
  • UK
да кажете къде е юфката  Laughingи аз искам да я направя тази баница
също,ако децата ви искат да готвят или трябва да се прави нещо за училище да знаете,че рецептата за бисквитки от съответната книжка за Франклин е много сполучлива:
1 яйце, 1 ч захар, 1 ч брашно, 125 г масло и натрошен шоколад  на око. Пекат се 10 мин на180 гр.

# 377
  • Нотингам/Пловдив
И аз да се вкюча в редовете на домакините,но не скучаещите  Simple Smile За сега и ние решихме че няма да ни е изгодно да започна работа. Напъвах се да тарся нещо парт тайм,но като не намери нищо из нашия район си мирясах. Хубаво че сме няколко майки живеещи наблизо и все си намираме какво да правим.
 За нов формуляр на БР1 и аз чувам за първи път,ние подадохме за синя карта на каката юни месец,да се надяваме че няма да върнат документите и да искат попълнен нов формуляр  ooooh!
 Хубав и усмихнат ден от мен за сега  Hug

# 378
Жалко Sad в нашия район няма турски магазини. В Алди понякога има гръцки стоки ... нямам идея дали гърците ползват юфка?

# 379
20 June 2011

We have today published updated versions of our BR1 application form and policy guidance.

The form should be used by Bulgarian or Romanian nationals who want to apply for authorisation to work in the UK.

The new versions have been published to clarify the types of documentary evidence required for self-employed persons and students. We have also included a new requirement to provide evidence of having comprehensive sickness insurance.

The revised form and guide (version 06/2011) should be used for all applications made on or after 20 June 2011. You can find the forms in the Bulgarian and Romanian nationals applying section.

Мисля че юни 2012 сте попълнили правилната форма. Peace

# 380
20 June 2011

We have today published updated versions of our BR1 application form and policy guidance.

The form should be used by Bulgarian or Romanian nationals who want to apply for authorisation to work in the UK.

The new versions have been published to clarify the types of documentary evidence required for self-employed persons and students. We have also included a new requirement to provide evidence of having comprehensive sickness insurance.

The revised form and guide (version 06/2011) should be used for all applications made on or after 20 June 2011. You can find the forms in the Bulgarian and Romanian nationals applying section.

Мисля че юни 2012 сте попълнили правилната форма. Peace

Мерси Шу. Притесни ме  факта че се спомена акт за раждане, а аз няма спомен за такова нещо...пък уж четох внимателно :9 Остава варианта акта за раждане да е нужен само в някои случаи ( ВП1 се попълва за различни варианти ). Аз например не съм self-emplyed, нито student).То ще се разбере, ако върнат документите след 6-7 месеца чакане ,значи е трябвало да изпратя акт за раждане Sad

# 381
Не се притеснявай, няма да ти върнат документите.
Ако липсва такъв, ще ти поискат да им го изпратиш.

Вярвате ли ми, че дори не знам как изглежда ювката  newsm78

# 382
Прилича на домашни кори за баница, начупени на дребно  Mr. Green

# 383
  • UK/София
Случайно да знаете дали мога да намеря юфка в Теско или някой друг от големите супермаркети?

В АСДА, турските и полските стоки са на един щанд.Юфката е като нашите кори за баница, не е начупена и изсушена като нашата.

Miss Fine , благодаря за препоръчаната боя за коса!Тази е моята, чудесна е! Hug

# 384

Мерси Шу. Притесни ме  факта че се спомена акт за раждане, а аз няма спомен за такова нещо...пък уж четох внимателно :9 Остава варианта акта за раждане да е нужен само в някои случаи ( ВП1 се попълва за различни варианти ). Аз например не съм self-emplyed, нито student).То ще се разбере, ако върнат документите след 6-7 месеца чакане ,значи е трябвало да изпратя акт за раждане Sad

По скоро ми се струва, че акт за раждане биха го искали ако става дума за дете Wink за възрастен едва ли Simple Smile До сега минах през какви ли не процедури в Англия, но никъде не са ми искали акт за раждане Wink

# 385
Миналата година когато мъжа ми ми подаваше за синя карта негов колега го посъветва да ни изкара оригинални копия на мене и на малката както и акт за брак, които се вадят от общината и имат специален триъгълен печат, като след това се превеждат.
Иначе го има в секция 9.1 - Birth and marriage certificates for each applicant when appropriate.

# 386
When appropriate -обяснява всичко Simple Smile така че споко на тези които са подали без акт за раждане Wink

# 387
  • Нотингам/Пловдив
Аз проверих из моите бележки и нашето писмо са го получили на 19 юни,така че сто процента е стария формуляр. И да се притеснявам няма нищо да променя ,ще чакаме и това си е.
 Шу мерси за инфото все пак,ако ни дойде някакво писмо за още инфо или нещо друго,ще пиша  Simple Smile

# 388
Много сте ми сладки тук с тези рецепти за банички.Много ми е интересно аз как ще се чувствам като се преместя там.Знам че е най-добре да сме цялото семейство заедно в това съм убедена,но просто се притеснявам за баткото.Сега започна училище ,аз го бях отписала ,сега като се върнахме отново го записах.Просто се чудя нещо да не объркаме с него и затова ви попитах за съвет да ми кажете вие какво мислите.Аз по принцип съм си такава паника,и постоянно мисля ли мисля ,и вечно се тревожа.Та се чудех какво мислите вие по въпроса.Знам,че може да съм ви досадна с моите грижи ,ама се надявах да ми помогнете със съвет.Чета ви от много дълго време преди да се престраша да се регистрирам в форума.Обсъждате най различни неща та затова си помислих ,че може да се посъветвам с вас.Знам какво е най добре за децата ми,но баткото сега е в трудна възраст ,а малката тя е малка все още и ще се нагоди с всичко. Simple Smile

# 389
не казваш на колко години е баткото ??? ако е под 14 няма да имаш никакви проблеми. Познавам доста българи които си докараха децата и честно казано не успяха да се оправят само тези деца, които са наистина глупави ... Обикновено едно средно интелигентно дете свиква за около 6 месеца а след година говори по добър английски и от родителите си .

Общи условия

Активация на акаунт