Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 524
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
И аз да се отчета за Хен партито Heart Eyes страхотно беше наистина. Много смях и много танци в прекрасна компания. Колежките и приятелките на Толумбата са страхотни! Никой не спря да танцува цялата вечер и съм доволна че и ние не им отстъпихме. Самото заведение след яденето събра покривките, сложи едни кутии в които да си държим питиетата и всички се качиха на масите. Тябваше в Англия да дойда за да се кача на масата да танцувам Embarassed Толумбеее благодаря.

# 511
Луд-ни-ца  Crazy
Така ме тресяха нервите в петък. Работа, работа...
Колежките ми бяха в парти настроение още от сутринта.
Ако някой беше ни видял из училище, щеше да помисли, че в учителската стая крием алкохол.
Обзаведоха ме с всичките му боклучави аксесоари от типа розова коронка с пухчета
и дантелен жартиер. Но им бях обещала, че с каквото ме накичат, ще го нося гордо.
В ресторанта бяха украсили много хубаво с балони и гирлянди, беше супер празнично.
И разни мръснишки бонбони  Laughing Много се забавлявахме. Много танци, много смях.
Свидничка е герой, дойде от работа и си замина през нощта и пак на работа.
С Шу поспахме, срамота, че си тръгна толкова рано, ама друго парти я чакаше вечерта.
Аланглето още си представя две блондинки в леглото му  Mr. Green изритан горкия при приятел..
Партита минаха, вече може да се женим  Whistling

# 512
И нещо сериозно-
някой ползвал ли е адвокат или друго официално лице/агенция при кандидатстване за гражданство?
Или сами подавахте документите?

# 513
  • Манчестър
И нещо сериозно-
някой ползвал ли е адвокат или друго официално лице/агенция при кандидатстване за гражданство?

не ти трябва адвокат за тази работа...

# 514
Здравейте,
Много се надявам някой тук да успее да ми помогне за осъществяване на една изненада  На 9-ти следващия месец летя за Лондон за да изненадам мъжът на живота си за неговия юбилеен рожден ден. Проблемът е, че трябва да стигна от летището до работата му, а Google ми предлага вариант, който е с 20 минути ходене пеша през една индустриална зона. Знаете ли има ли връзка между East Croydon Train Station и Selhurst Train station, или като другиварнат, ако сляза на East Croydon Train Station мога ли наблизо да хвана автобус 75 или 157, които спират на Gloucester Road? Като трети вариант обмислям да си хвана такси от East Croydon Train Station директно до Tait Roud, но нямам представа какви са цените и каква суми ще излезе (разстоянието пак според Google е около миля).
И все пак да попитам, защото съм летяла до Gatwick веднъж и ме посрещнаха с кола, има влак от летището? И предполагам, че достъпът до него е сравнително лесен и указан?
Благодаря предварително на всеки, който може да ми помогне с информация

# 515
  • UK
Sun_shine, аз не съм в района и не знам за връзки между гарите,но на Гетуик ще се ориентираш лесно къде са влаковете, има и информация,откъдето могат да те посъветват как да се придвижиш до мястото. Ако не си пробвала вече погледни на сайта  на Transport for London опцията  Plan my Journey и виж какъв транспорт ти предлага.

# 516
http://www.lfbc.eu/LFBC_2012_programme_FULL.pdf

Втори фестивал на българската култура в Лондон.

# 517
Здравейте,
Много се надявам някой тук да успее да ми помогне за осъществяване на една изненада  На 9-ти следващия месец летя за Лондон за да изненадам мъжът на живота си за неговия юбилеен рожден ден. Проблемът е, че трябва да стигна от летището до работата му, а Google ми предлага вариант, който е с 20 минути ходене пеша през една индустриална зона. Знаете ли има ли връзка между East Croydon Train Station и Selhurst Train station, или като другиварнат, ако сляза на East Croydon Train Station мога ли наблизо да хвана автобус 75 или 157, които спират на Gloucester Road? Като трети вариант обмислям да си хвана такси от East Croydon Train Station директно до Tait Roud, но нямам представа какви са цените и каква суми ще излезе (разстоянието пак според Google е около миля).
И все пак да попитам, защото съм летяла до Gatwick веднъж и ме посрещнаха с кола, има влак от летището? И предполагам, че достъпът до него е сравнително лесен и указан?
Благодаря предварително на всеки, който може да ми помогне с информация

От Gatwick до  East Croydon има директен влак, този които ходи до Виктория, така че ще ти бъде удобно. На излизане от летището навсякъде има табели за гарата, ще я намериш лесно, купуваш билет и се мяташ на влака. А от East Croydon до Selhurst също има влак, една спирка е разстоянието, пеша е 10-15 мин мисля.

# 518
Много благодаря за бързите отговори, сега оставя и да не загубя много  Grinning

# 519

Много хубава програма. Напомня ми на русенските фестивали от преди години.
Ако някой отиде на представянето на книгата на Здравка Момчева "Ало, България",
много моля да ми я купи  Flutter

Ave,

и аз така си мисля, ама пусто се притеснявам да не объркам нещо...

# 520
И нещо сериозно-

В нашата община има безплатна услуга, помагат/проверяват дали правилно са попълнени документите.

# 521
Намерих ги на сайта.
Ще наминем на гости на бъдещите свекъри и мога  да се възползвам.
Благодаря за инфото.

# 522
И нещо сериозно-

В нашата община има безплатна услуга, помагат/проверяват дали правилно са попълнени документите.

Всяка община предлага такава услуга, но до сега не съм чувала да е безплатно. Обикновено вземат около 40 паунда и е по добре да се мине през тях иначе ако имаш липсващи документи или нещо не наред можеш да изгориш Wink вземат ти парите и ти връщат документите Wink

# 523
  • Манчестър

Много хубава програма. Напомня ми на русенските фестивали от преди години.
Ако някой отиде на представянето на книгата на Здравка Момчева "Ало, България",
много моля да ми я купи  Flutter

Ave,

и аз така си мисля, ама пусто се притеснявам да не объркам нещо...

Като стане време свирни....ша та оправим....

# 524
Troy,

Общината в Нотингам със сигурност не предлага тази услуга.
Според сайта на Ню Касъл, от където е К&К, само 6 общини я предлагат.
Права си, не е е безплатна.

Ave, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт