Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време трябва да се изчака, преди да се въведе нов вид месо?
С какво месо се въвежда свинското? Каква шунка трябва да търся?
Коя част от прасенцето е най-тънка и подходяща за домашно приготвена свинска яхния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време трябва да се изчака, преди да се въведе нов вид месо?
-
С какво месо се въвежда свинското? Каква шунка трябва да търся?
-
Коя част от прасенцето е най-тънка и подходяща за домашно приготвена свинска яхния?
-
Каква е последователността на въвеждане на храни при захранване на бебета?
-
Колко масло се слага в попара?