На колко години загубихте девствеността си?

• 61 307
  • 895
  •   1
Отговори
# 135
Всъщност много хора не обичат/не харесват да правят секс. И логично го установяват с опита.

Или са гей, или попадат все на некадърници. Асексуални има, но съвсем не са много.

# 136
За едни е нормално веднъж на седем дни, за други веднъж на седем часа. Кои не са в ред?
За мен тия и двете не са крайности - по-скоро различни проявления на нормата Simple Smile

# 137
Всъщност много хора не обичат/не харесват да правят секс. И логично го установяват с опита.

Или са гей, или попадат все на некадърници. Асексуални има, но съвсем не са много.

Що бе, гей-двойките не обичат ли да правят секс?!?!!  Mr. Green

# 138
За едни е нормално веднъж на седем дни, за други веднъж на седем часа. Кои не са в ред?
За мен тия и двете не са крайности - по-скоро различни проявления на нормата Simple Smile

Разбира се, че не са крайности. Но показват, че едните имат нужда от повече секс, т.е. вероятно обичат секса повече от другите.

# 139

Що бе, гей-двойките не обичат ли да правят секс?!?!!  Mr. Green

Не, имам предвид неосъзнали се. Упорито прави секс с мъже, пък не й харесва, а не се сеща да опита с жена.

# 140
Разбира се, че не са крайности. Но показват, че едните имат нужда от повече секс, т.е. вероятно обичат секса повече от другите.

Или едните са в по-доминирана от секса връзка, с нов, вълнуващ партньор, с повече свободно време, по-млади и т.н. - а другите по-възрастни, с 2-3 деца и/или повече ангажименти, с поомръзнал партньор и по-голяма роля на рутината и прочее.

Обичането на секса има роля, де, но не е само то Simple Smile Никога не ви се е случвало в някакъв период от живота си да правите секс по шест пъти на ден, а в друг - шест пъти годишно? Rolling Eyes А ако се е случвало - все сте вие, нали, и не сте заобичали/разлюбили секса изведнъж?

# 141
Абе, темата не беше ли за "1-вия път" newsm78

# 142
Беше, ама то първия път води и до втори, трети, пети и т.н.

# 143
  • София
Имам познат, силно травмиран от бившата си жена по повод сексуалните му възможности. Скоро сподели с мен, че все още се страхува и не може да се отпусне, дори му е неприятно, като прави секс. Въпреки, че има прекрасна връзка в момента.
Според мен няма рамки в които може да се сложат хората, за да се търси причината. При всеки си е различно, но го има.
А в следствие на стреса колко хора има, дето не им е до секс и е по- скоро бреме  Peace

# 144
Защо да няма асексуални, аз лично познавам един такъв екземпляр

# 145
Всеки има поне една дейност, която върши редовно, но без особено желание. За някои това е секса. За други яденето. За трети къпането. Все нужни неща.

Щом трябва причина за нехаресването, то трябва да има такава и за харесването, нали?

Оргазмът не е лоша причина. По-конкретно, хормоните, които се отделят по време на оргазъм. Много ги харесвам.

Относно статията, някой журналист някъде не си е свършил работата и докторът звучи абсурдно. Само така мога да си го обясня.

Но добър почин за предотвратяване на проблемите по време на бременност.  Mr. Green

# 146
  • ул. "Мечтание"
Защо да няма асексуални, аз лично познавам един такъв екземпляр

Аз за двама мои познати знам, един мъж и една жена. Не ми изглеждат травмирани или болни. Simple Smile Не ги влече секса и това си е. Не че не го харесват, по-скоро им е безразлично.

# 147
  • София
аз май схванах каква е идеята - при някои двойки женският организъм отхвърля спермата и не се случва оплождане и бременност, обаче ако е гълтана (явно през някакъв период от време), вече организмът не реагира като на нашенственик с чужда ДНК и при следващи моменти става по-вероятно да настъпи бременност. Явно се има предвид не наведнъж и двете, а последователно.

# 148
  • Бургас
На 19.  Simple Smile

# 149
аз май схванах каква е идеята - при някои двойки женският организъм отхвърля спермата и не се случва оплождане и бременност, обаче ако е гълтана (явно през някакъв период от време), вече организмът не реагира като на нашенственик с чужда ДНК и при следващи моменти става по-вероятно да настъпи бременност. Явно се има предвид не наведнъж и двете, а последователно.

Мооооооля   newsm78  Joy

Общи условия

Активация на акаунт