На колко години загубихте девствеността си?

• 61 347
  • 895
  •   1
Отговори
# 390
Ники, радвам се на всеки отговор, защото ми е интересно.

Но нейната тъпотия мисъл е уникална.

# 391
  • София
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/455644-%D0%9D%D0 … 0%B0-%D1%81%D0%B8

Ето ви да видите анкета сред 1200 тийна. Няма как да се следи постоянно 14-15-16-годишен човек.

# 392
  • Там, където ме обичат
Значи, около 60% м/у 14 и 16 г.  Thinking

# 393
  • сф
на 14 бях. никой не ме е принуждавал, но не беше от хубаво. не ми се изпада в подробности. в крайна сметка не съжалявам, но и разбирам че поведението ми невинаги беше отговорно. имала съм напечени моменти заради това, но и си бяха само за мая сметка. не съм "тормозила" родителите си със своите проблеми тогава. опазила съм се някак..

# 394
Та за придружителите. Те не трябва ли да са хора, които да пазят детето от употребата на алкохол, наркотици, нежелани контакти. Или пък греша, дъщерята отива с майка си на кръчма, за да я огледат мутрите и дано му върже на детето.

Ти или си откачена, или падаш от Марс. Ако им се секси на младежите ще избягат от училище за да го направят. На екскурзия ще го направят. Докато си на работа ще го направят. Докато си мислиш, че са на курс ще го направят. Ти да не си лепната по 24 часа на ден за децата си???

# 395
То е смешно,но реално на мен не ми е смешно с таиз женица.
Искрено съчувствам на детето и и ми е мъчно какво тийнейджърство ще има,как ще бъде подтискано и поучавано. Хич не му завиждам  Rolling Eyes
А интересът и желанието за секс са най-нормалните неща за тийнейджърството.Не знам нещо по-типично за тази възраст от превръщането на момчето в мъж и момичето в жена,логично интересът към другия пол и сексът.
Че не са зрели-не са..но е напълно естествено и нормално и опитите да се подтисне и спре води само до проблеми.

# 396
един приятел спа с една 34 г. девственица , то от чакане понякога ...

# 397
Това с пълнолетните придружители ми прозвуча малко средновековно
Цитат
Искрено съчувствам на детето и и ми е мъчно какво тийнейджърство ще има,как ще бъде подтискано и поучавано. Хич не му завиждам  Rolling Eyes

И аз това се питах-как ще се справи с поривите на младостта ,с желанеито за дискотека , с излизането с приятели ,с гаджетата

# 398
Родителите често са вредни.Аз пък съм антиакселерат-и като характер,и по физическо развитие.От въпроса:"Имаш ли си гадже?" ми настръхваха косите.Затуй си ги правех зелени,сини,розави...Всяко насилие над детето ражда ответна реакция.И аз не и завиждам на лапето на Абадонката. Mr. Green

# 399
  • Пловдив
Малко преди да навърша 18. Значи към днешна дата имам 23 години и месец някъде стаж. Дата точна не помня, но помня песента:

Мисля, че имаше поне още една като мен тук, която нарочно реши да е еднократна бройка. За да не страдам, като повечето си приятелки. Нищо особено не беше. Аз много задръстена, той уж с опит, ама не особено голям май. Не болеше особено, пък и кръв нямаше. Но като еднократен, дори не го удостоих с честа да го информирам, че ще ми е за пръв път.

# 400
Nickkie, цитатът е от СЗ, като гледам. Х-то почита и двете книги, но с превес на Новия. Нещата са малко по-сложни.

# 401
  • Финландия
Мисля, че имаше поне още една като мен тук, която нарочно реши да е еднократна бройка. За да не страдам, като повечето си приятелки. Нищо особено не беше. Аз много задръстена, той уж с опит, ама не особено голям май. Не болеше особено, пък и кръв нямаше. Но като еднократен, дори не го удостоих с честа да го информирам, че ще ми е за пръв път.

Три сме - аз си бях наумила да НЕ Е с човек, за когото ми пука кой знае колко - в крайна сметка статистиката сочи, че малцина са останали с първия си, а аз съм доволно много Марко Тотев, че да рискувам я аз да се разочаровам от него, я той от мене - и да се травмирам занапред. 'Щото си знам депресиите, дето потъвам в тях, ако не внимавам. И до ден днешен се радвам за избора си, това е едно от най-добрите решения в живота ми - поне на тема секс нямам проблеми със задръжки, или кофти спомени. Така и не разбра, че ми е бил първи, устройва ме перфектно, пък и те повечето тогава бяха много спечени да дефлорират някого, а аз с чичковци не си лягам, та просто всичко беше по конец.

Датата - имаше още някой тук с такава - 19-ти декември, точно последния ден преди ваканцията беше. Скоро правя юбилей 15 години.  Mr. Green

P.S.  Имах и един фал старт преди това - така ни думкаха по вратата на един рожден ден и толкова беше грамаден на едно гадже - че посмъртно и милиметър не влезе - не стига че механичен проблем, ами и цялата тупурдия хептен ми уби мерака.  Joy

# 402
P.S.  Имах и един фал старт преди това - така ни думкаха по вратата на един рожден ден и толкова беше грамаден на едно гадже - че посмъртно и милиметър не влезе - не стига че механичен проблем, ами и цялата тупурдия хептен ми уби мерака.  Joy

Е, не  hahaha

Представих си го...чисто механично. Laughing

Много е хубаво, че успяваме да приемем с хумор такива потенциално травмиращи и оказващи влияния на по-нататъшните ни сексуални възприятия ситуации.

# 403
Очудвам се, че някои и датата помнят.Кой знае може още да са със същия мъж и да празнуват годишнина?

Колкото до децата, родителите не могат да ги следят по 24 часа.Лично аз нямам намерение да следя дъщерята с колата и да й правя засади пред дискотеката.Ще се радвам да съм я възпитала добре и най-вече като отговорен човек, който сам може да взема решения в живота си.

Впрочем, нито ще знаем каква ще е ситуацията след 10-15 години, нито пък каква ще бъде модата.Кой знае, може тогава девствеността да е на почит, а късното дефлориране пак да е на мода.

# 404
  • София/Горна Оряховица
Очудвам се, че някои и датата помнят.Кой знае може още да са със същия мъж и да празнуват годишнина?

11 септември  Blush . 2 години по-късно е още същия.

Общи условия

Активация на акаунт