На колко години загубихте девствеността си?

• 61 247
  • 895
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да бе, тази Кобилкина откак се изказа, че отзад били по-широко, отколкото отпред и мъжете искали там, само защото било забранена територия хич и не я слушам. Преди поне й се смеехме.  Mr. Green

# 571
Коя е Кобилкина?

# 572
Ето една статия на Кобилкина за фелациото,явно води такива курсове,дори и димплома дават

, но за жалост не излиза

Иначе Кобилкина е сексоложката, която гостува в шоуто на Слави

ето един съвет от нейния сайт към тийн

http://natalia.bg/page/faqs/39/question/396

Тя пък откъде стигна до извода, че надарените мъже са лоши любовници.

Изобщо доста интересни работи има в него като тематика, особено интересна е секцията въпроси и отговори, това направо кърпи мивки, за повечето неща не бих се сетила ама хич
http://natalia.bg/page/faqs/41/мастурбация/121, това с душа и с пръсти и с вибратор всеки го знае.
Как ли не съм дала 20 лева за съвет-отговор

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 17:00 от gitadam

# 573
Аз на прекъснат полов акт не вярвам, също на приказката, дай да започнем без, пък преди да свърша ще си сложа презерватив.Но ако все пак има такива, които практикуват този начин на сексене, ето подходящи пози

http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D … %D0%B7%D0%B8.html
12 години само така ме пазят. 2та пъти, когато решихме, да не се пазим - станаха бебетата  Sunglasses
Пробвали сме и с презерватив - ама само от любопитство - още в началото - гадно е и никак не го продължихме... Simple Smile
За пози - във всички става - ама вече толкова добре се познаваме, че абсурд да не разбера какво се случва  Crazy

# 574
  • Пловдив
Една приятелка стартира на 12.

И аз имам такава позната (не ми е чак приятелка), като беше на 21год, не си знаеше бройката самата тя.

Иначе по темата, аз супер много "закъснях", чак на 21год спах с мъж за сефте.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 16:55 от svetla

# 575

О, небеса, изобщо не го е притеснила младежа с това "поне 15-20 минути".  ooooh! Мерси за линка, Гитадам.

Може ли някой да ми обясни кое точно е гадното на презервативите откъм усещане?

# 576
Чета сайта й и се смея, според мен това не е професионален сексолог.
Според мен с/без презерватив няма особенна разлика, но мъжа ми смята, че има.Иначе, ако е от тънките, наистина не се усеща.

# 577
Не знам кое точнол но е гадно и няма нищо общол когато е без

# 578
  • Сопот, Пловдив
Аз лично я усещам разликата, но да не изпадам чак в такива подробности как по-точно. Simple Smile

# 579
и нещо то кобилкина баш по нашата тема, за девствените
ще копирам отговора й, че линка не излиза

Здравейте!

Аз съм на 23, а приятелят ми на 22 и сме заедно вече от година и половина. Връзката ни е страхотна, много се обичаме и си имаме голямо доверие. Вече ще стане година, откакто се опитваме да правим секс. И двамата сме девствени, нямаме никакъв опит и досега не се получава нищо. Някак не мога да се отпусна достатъчно и той не може да проникне, просто не се получава. Аз само като усетя натиска и тялото ми автоматично се стяга от болката и възбудата изчезва напълно. И колкото и да търпя болката той пак не може да проникне. Разбира се, не очаквам първият път да е лесно и безболезнено, но при нас е просто много трудно и след всеки неуспешен опит се отчайваме и ни става много криво. А толкова много се обичаме и искаме да споделим живота си един с груг.

Винаги започваме с продължителна любовна игра, галене, целувки, за да се отпуснем и аз поемам инициативата, когато се почувствам готова и максимално възбудена... И пак същото... Пробвали сме да пийнем малко преди това, за да се отпуснем още повече, но и това не помогна. Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя. Дали пък просто с приятеля ми, колкото и да се обичаме, не си пасваме сексуално или… И аз не знам ...

Благодаря Ви предварително.

--------------------------------------------------------------------------------

Година и половина сте заедно и все още не сте правили секс?…Какво правите, хора?!

Запитай се какво очакваш от секса! Струва ми се, че имаш прекалено много очаквания и те е страх да не разбиеш собствените си представи. Затова и не можеш да го направиш, за да не се разочароваш. Това е само секс!

Ако говорим за физиология, ви съветвам да използвате пръстите! Важно е той да може да вкарва поне два-три пръста в теб, докато ти се отпуснеш напълно и започнеш да се наслаждаваш на играта. Така приятелят ти ще разшири вагината и ще я подготви за проникването на члена. Имай предвид, че членът е много по-приятен и по-мек от пръстите.

Отпусни се! С всяко твое сковаване и свиване се лишаваш от едно невероятно преживяване.

Приеми секса от сърце, душа и тяло. Ако наистина си решила, че искаш да правиш секс трябва да издържиш първата болка (която изобщо не задължителна, само 20-30% от жени усещат болка, другите 70-80% веднага усещат удоволствие). След първото проникване, всичко ще бъде лесно и приятно.

С уважение,

Наталия Кобилкина - сексолог, семеен терапевт

Съветите й страхотни, все би могъл да ги каже, но друго е да си сексолог, нали?

# 580
За мъжа ясно, че има, ама за нас? Ако е оребрен, да, но иначе аз разлика не съм усещала никога.

Зачетох се в кобилкиния сайт, зейнах, после се просълзих...  hahaha

# 581
Олеееееееееееееееее  Joy

При оргазъм е важно: да дишате само през устата и да правите пауза. Това означава, че когато усещате, че оргазъмът е близо, трябва да дишате само през устата. Викайте и помолете партньора Ви да спре, когато оргазъма настъпва. Това ще Ви даде възможност да получите оргазъм. Без да има пауза ще е много трудно да го достигнете. По време на секс мислете само за едно - как свършвате или колко Ве е хубаво. ...

# 582
Олеееееееееееееееее  Joy

При оргазъм е важно: да дишате само през устата и да правите пауза. Това означава, че когато усещате, че оргазъмът е близо, трябва да дишате само през устата. Викайте и помолете партньора Ви да спре, когато оргазъма настъпва. Това ще Ви даде възможност да получите оргазъм. Без да има пауза ще е много трудно да го достигнете. По време на секс мислете само за едно - как свършвате или колко Ве е хубаво. ...

Уф..  ooooh! пауза ... пауза... чакай сега дишам... тва като раждането бе  Mr. Green
 Joy

# 583
  • Сопот, Пловдив
За мъжа ясно, че има, ама за нас? Ако е оребрен, да, но иначе аз разлика не съм усещала никога.

Явно всеки е различно чувствителен към латекса. При мен води до бързо изсушаване, дори и с помощта на лубрикант.

# 584
Олеееееееееееееееее  Joy

Уф..  ooooh! пауза ... пауза... чакай сега дишам... тва като раждането бе  Mr. Green
 Joy

Моля - сега да не забравиш да Й Благодариш  Joy

...Не забравяйте да кажете благодарите на матката и генеталиите си. И моля ви, не се смейте на това. Вие дори нямате представа колко женски болести могат да бъдат излекувани с помощта на благодарността. По такъв начин вие изпращате “правилен” сигнал към ендокринната си система като намалявате нивото на тревожност и стресс във вас. Така реално получавате промяна на физиологично ниво.  Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт