На колко години загубихте девствеността си?

• 60 601
  • 895
  •   1
Отговори
# 750
  • София/Горна Оряховица
Жена може и да не позволяват да им го мери, ама мои приятели веднъж си ги мериха. Още не казват кой е с най-голям  Rolling Eyes .
Пък и на око преценяваме, с ръце, после линии ...  Laughing

П.П. Кога са номинациите за тема на годината? Тази си плаче за номинация  Laughing .

# 751
Ако знаеш колко ти е дълга педята, можеш да извършиш някои приблизителни измервания и без помощта на допълнителни уреди.  Mr. Green

# 752
Аз направо си поисках да го премеря. Мерихме с шивашки метър.
Трябва да се мери преди свършване. Иначе резултатите са нереални.

# 753
Първо изгубих я не, че беше кой знае какво средностатистически  на 18 и половина... Явно имах разтеглива, че чак на 3-я път се скъса ципата  Wink Wink Wink ... Тогавашния ми приятел си мислеше, че го лъжа ... ама накрая се убеди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ...с голям зор  Laughing Laughing Laughing

Някъде ми се мярна написано, че колкото по големи били краката на мъжа толкова по голям бил и члена  Laughing Laughing, но не знам колко е вярно, че не съм водила статистика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Предпочитам, обаче да е по дебел и да уплътнява ... а дължината да е нормална ...  Peace Simple Smile

# 754
Ако знаеш колко ти е дълга педята, можеш да извършиш някои приблизителни измервания и без помощта на допълнителни уреди.  Mr. Green

Като в началото на филма "Дами канят" ли?  Mr. Green
Представих си го.

# 755
май на 18г. беше... Rolling Eyes

# 756
И педята не се бях сетила да си меря досега. Добре, 21 см. От тук нататък - знам как да действам  Joy

# 757
  • Сопот, Пловдив
Както обясних по-нагоре един сам се похвали колко си го е измерил, имам и още един такъв, обикновено хвалещите се са по-надарени. По тях съдя какъв горе-долу е размера на другите. Не видях някъде да съм писала за статистика, нито съм преценяла за всеки мъж, с който съм била колко му е. Но когато срещнеш нещо над 22-3 см няма как да не го запомниш и да не обърнеш внимание.

# 758
  • София/Горна Оряховица
Е, всеки си има някаква преценка за размери. Дали с педя, дали със събрани пръсти. Аз си знам колко ми е дълга педята (16см) и е лесно  Sunglasses .

# 759
Може мадамата да се е пообъркала, защото просто тази обиколка е невъзможна или е решила да се похвали с размера на мъжа си

Тя тая хвалба е нож с две остриета. От една страна диаметърът на мъжа и, ама от друга страна нейният диаметър. Да не е нещо като Луси Мансини от "Кръстникът"?

# 760

Пак изкарах линията Joy

# 761
Според мен няма връзка между номера обувки и дължината, моя е с малък крак, от това какво следва...., носи 41 номер

Намерих и формулата
 Ако приемем Н за дължината на пениса, а L за дължината на стъпалото, то формулата ще изглежда така: H = (L+5):2.Излиза, че е с 14.75 см

# 762
Моите всички са били с еднакъв ръст, ама иначе не, та куца тази сметка  Laughing оф, имах предвид еднакъв номер обувки  Joy

# 763
  • Пловдив
Според мен няма връзка между номера обувки и дължината, моя е с малък крак, от това какво следва...., носи 41 номер

Намерих и формулата
 Ако приемем Н за дължината на пениса, а L за дължината на стъпалото, то формулата ще изглежда така: H = (L+5):2.Излиза, че е с 14.75 см
По тия формули аз мога да се похваля с мъж с 47-48 номер обувки. А за размера на пръстените....  един размер по-голям от най-големия, тези, които предлагат в магазините за злато, най-голямата мярка му е малка Mr. Green И не следващия, ми по-следващия размер. Изобщо има огромни ръце и крака Mr. Green

За другите размери не коментирам Simple Smile

# 764
От горната дискусия си припомних как някога един младеж от квартала се хвалеше, че диаметърът му бил "колкото ролка от тоалетна хартия, а главата е колкото глава на котарак."  hahaha  Laughing

Може пък и да е имало нещо вярно.  Mr. Green  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт