На колко години загубихте девствеността си?

• 61 302
  • 895
  •   1
Отговори
# 180
При мюсюлманите и в арабските страни девойките се пазят девствени до сватбата като практикуват анален секс, за оралния нямам сведения

Това от къде го знаеш?

# 181
  • Сопот, Пловдив
На мен инфото за оралния секс и пазенето на девствеността ми е споделено от етнически турци, живеещи в БГ, обаче понеже съм го чувала само от мъже, но не и от жени, не мога да кажа, че на 100 % го вярвам.

# 182
къде е тази тема с анкетата?

Не ми е известно да има, но виждам кой би и станал автор.  Mr. Green

Rois, много вдъхновяващо ми действаш - замислих се, че в темата за девствеността не сме уточнили за каква девственост иде реч. Девственост на поглед брои ли се? Т.е., ако очи са виждали от разстояние 3-4 см, да не изпадам в по-графични подробности  Mr. Green, е ли девствена все още девойката?

# 183
Просто така съм чувала, но дали е вярно, не знам със сигурност.Естествено, че е девствена, какво лошо има да гледаш, важното е да не е в тебе нали, тогава вече няма как да е девствена девойката

# 184
По-скоро въпросът ми беше има ли значение къде точно в тебе?

# 185
По-скоро въпросът ми беше има ли значение къде точно в тебе?

Абе малко е коварно това...аз например, като чуя девственица – ми не мога да приема, че е момиче – правила анален секс и свирки...въпреки че реално няма да е дефлорирана...ама ей на, усещане/ от всеки ъгъл при това ... Joy

# 186
  • Сопот, Пловдив
Аз като правих анкетата си мислих точно за дефлориране, но сега като се замисля не знам и аз за правила анален секс, но не и вагинален, брои ли се девствена или не... Всеки да отговаря по собственото си усещане  Mr. Green . Иначе правила орален, но не и вагинален, аз поне бих я броила още девствена.

# 187
На 19.
Голяма тъпня беше.

Не разбирам значението което се придава на първия път. Чудех се какво толкова му намират на тоя секс.  Laughing
Вече знам.  Embarassed Но то е защото смених мъжа.  Flutter
Това е и моето мнение.Беше много тъпо,а аз очаквах фойерверки.Така бях чела в розовите романи,но по късно разбрах,че първия път не винаги е специален,но е важно да е със специален мъж.

# 188
Аз като правих анкетата си мислих точно за дефлориране, но сега като се замисля не знам и аз за правила анален секс, но не и вагинален, брои ли се девствена или не... Всеки да отговаря по собственото си усещане  Mr. Green . Иначе правила орален, но не и вагинален, аз поне бих я броила още девствена.

Не знам доколко ти е важно да разбереш и защо  Joy но обикновено темите за анален секс търпят заключване!

# 189
В първия момент се изкуших да излъжа...Винаги съм лъгала за това.Няма да кажа де,ама в анкетата отговорих честно.Мен пък много ме боля,и кръв имаше. Cry

# 190
  • Сопот, Пловдив
Хич не ми е важно  Laughing , а и темата е за девствеността, всеки да гласува според собствената преценка кое точно е загуба на девственост. Предполагам при болшинството жени е първо вагиналния, и после другите видове, ако и изобщо някога да се стигне до орален и анален, но тези, които са изключение, да отговорят по собствено усешане Simple Smile . При мен нещата вървят в стандартния ред( или поне в реда, който на мен ми се струва най-масов).  Grinning

# 191
26-30 години    - 6 (2.1%)
над 30 години    - 3 (1.1%)

Над 30 години Shocked

# 192
Аз по-скоро бих се опулила на седемте под 14, отколкото на трите над 30.

# 193
  • Финландия
   На почти 16. По мое време се водеше едва ли не късно, а на мен и тогава, и сега ми се струва една идея по-рано. Но поради специфичните ми изисквания относно тоя път... Наложи се да хвана бика за рогата, подчертавам - преносно - да не реши сега някой, че до бик съм опряла.  Joy
   Кръв нямаше, болка имаше. И при майка ми, и при баба ми - същата работа. Като ви чета - почвам да си мисля, че или е до ген, или наистина са послъгвали повечко за тая кръв.  newsm78
   И да - съгласна съм, че си е по-редно да се почне с "традиционен" секс и после да се надгражда с орален, анален, групов и прочие. Ако ще и в рамките на една вечер да се пробва всичко - 'ма поне аналният да дойде последен, не ми върви някак иначе.  Mr. Green На такива, дето какво ли не бяха правили, ама още девствени - си им се носеше славата, никой не ги взимаше за "сълзичка от сърничка", ако и това да им беше заветната цел. Няма лошо, щом ги сърби, ама поне да не се изкарват светици - не се връзва много.  Crazy

# 194
  • Варна
При мен имаше кръв.

Общи условия

Активация на акаунт