Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 581
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гледам тази оферта http://grabo.bg/sofia/sushi-set-ot-24-34-60-ili-101-hapki-ot-sushi-express-08kr8n и се чудя какво означава: Предварителна заявка за изпълнение на ваучера чрез резервационната система на Grabo.bg след закупуване на ваучер. Моля, уточнете в полето за свободен текст дали ще консумирате на място или искате сушито за вкъщи.
Трябва да си заявя кога ще го ползвам още като си го купувам ли? Не мога ли да си го взема сега и в последствие да реша кога точно ще го използвам?

# 586
  • В свой си свят :))))
Гледам тази оферта http://grabo.bg/sofia/sushi-set-ot-24-34-60-ili-101-hapki-ot-sushi-express-08kr8n и се чудя какво означава: Предварителна заявка за изпълнение на ваучера чрез резервационната система на Grabo.bg след закупуване на ваучер. Моля, уточнете в полето за свободен текст дали ще консумирате на място или искате сушито за вкъщи.
Трябва да си заявя кога ще го ползвам още като си го купувам ли? Не мога ли да си го взема сега и в последствие да реша кога точно ще го използвам?

аз си заявих предварително, че го искам за в къщи ??

# 587
  • София

Това - да. Но при купуването на ваучера ли писа са коя дата ще го ползваш?

# 588
  • София

Не мисля, че трябва. Аз купих 9 ваучера за Солна пещера и резервирам когато намеря време да ходя! Ваучерът има бутон "Направи резервация" или нещо от сорта.  Peace

# 589
  • София
Не мисля, че трябва. Аз купих 9 ваучера за Солна пещера и резервирам когато намеря време да ходя! Ваучерът има бутон "Направи резервация" или нещо от сорта.  Peace
Ясно, мерси.
Аз съм си купувала от Грабо доста ваучери, обаче или не е имало такова условие, за резервиране през системата на Грабо, или не съм го видяла Rolling Eyes Резервациите съм си ги правила след това, по телефона

# 590
  • София
Да, но представи си 500 човека да ти звънят за резервация...  Crazy

# 591
  • София
Не знам какви са били предишните отзиви. Но маникюристката е назначена в салона скоро, много е опитна. Дъщерята смята, че работи много добре, харесва  си ноктите. А тя е професионалистка, работила го е това. Само ми се струва, че доста хора са купили и за да не изпуснете срока трябва бързо да си направите резервации.

# 592
  • В свой си свят :))))

да, цъкнах от къде го искам и то ми изкара възможни варианти.

# 593
  • София
да, цъкнах от къде го искам и то ми изкара възможни варианти.
Значи няма да купувам тази ваучер Cry Хич не мога да се организирам толкова добре, че да си предвидя и деня и часв в които да си взема сушито още от сега за след 2 седмици примерно

# 594
Има ли някой, който да е ползвал тези  магически ролки за коса? Доволни ли сте от резултата, защото тук цената ми се вижда изгодна и се чудя дали да си взема?

# 595
Има ли някой, който да е ползвал тези  магически ролки за коса? Доволни ли сте от резултата, защото тук цената ми се вижда изгодна и се чудя дали да си взема?

Аз ги имам,но съм си ги купувала от магазин на редовна цена от 15 лв (по спомен).,но в никакъв случай по-скъпи! Има ефект - моята коса е дълга и ги използвам за долната част,защото не ми стигат като дължина за цялата коса.

# 596
Има ли някой, който да е ползвал тези  магически ролки за коса? Доволни ли сте от резултата, защото тук цената ми се вижда изгодна и се чудя дали да си взема?

обсъждани са многократно, вероятно ако ги пуснеш в търсачката ще ти излязат резултатите.
за дълга и гъста коса се купуват два комплекта

доставката на офретата е супер скъпа, по-добре си ги купи от Продавалника, там доста момичета продават същите, по-изгодно ще ти дойде с доставка по бг пощи. По принцип се поръчват от ибей, за 2-3 долара.

# 597

Аз ги имам,но съм си ги купувала от магазин на редовна цена от 15 лв (по спомен).,но в никакъв случай по-скъпи! Има ефект - моята коса е дълга и ги използвам за долната част,защото не ми стигат като дължина за цялата коса.

Много благодаря, значи да си взема 2 бр Simple Smile

# 598
  • Sofia

E то като сложиш и 7 лв. доставка аз не мога да разбера къде точно е офертата??? newsm78

# 599

E то като сложиш и 7 лв. доставка аз не мога да разбера къде точно е офертата??? newsm78

Аз имам до нас офис на Еконт и като се комбинираме със съседката излиза ок цената на доставката - по 2.50 на всеки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт