Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 492
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
  • В свой си свят :))))
Момичета моля ако попаднете на оферта от Магниклийн или Бонанза за почистване да свиркате, и да ви споделя - някаква фирма за почистване е звъняла днес на мъжът ми , уж правели проучване за хигиенни навици и незнам си какво си и така между другото бил спечелил безплатно почистване с незнам си какъв си препарат и еди каква си машина.....да ви кажа честно това никак не ми хареса ( дано е само параноя) и довечера като се прибере ще видя името на фирмата, че не го помни, били оставили телефон и да сме се обадели ако си променим решението  newsm78

# 706
  • София
 Ще се опитат да ти продадат пароструйка за 5000лв Laughing

# 707
  • София
Ох, много са досадни тези с уж "поучването"  и после уж "спечеления" подарък и съвсем реалната пароструйка за 6000  Tired

# 708
  • София
Жабче, това ми напомня за промоция на уред а ла Рейнбоу. Онзи ден в парка и на мен ми предлагаха такава демонстрация. Явно са намерили някаква база данни с телефони и са попаднали на мъжа ти.

Някой наскоро питаше за Дон Домат на центъра и са го чули  Wink

# 709
Ох, много са досадни тези с уж "поучването"  и после уж "спечеления" подарък и съвсем реалната пароструйка за 6000  Tired

Но най-готиното е, че те зарибяват по този метод на чистене и миналата седмица колежката, силно впечатлена от демонстрацията, си купила от Технополис уред с подобни характеристики за 300 лева  hahaha Joy Е, не толкова мощен предполагам, но тя няма да го ползва за индустриални обекти  Wink Wink

Мен пък ме тормозиха от някаква фирма за здравословно хранене, била съм спечелила готвене с техния революционен уред.  Crazy

# 710
Да, вече инвестиpах. Благодаpя

# 711
Жабче, това ми напомня за промоция на уред а ла Рейнбоу. Онзи ден в парка и на мен ми предлагаха такава демонстрация. Явно са намерили някаква база данни с телефони и са попаднали на мъжа ти.

даааммм, адски досадна работа, и като им казал ми аз не се занимавам с тези неща, ще кажа на жена ми и те веднага, амиииии господине недейте така, защо не я изненадате, да й направите подарък и всякакви таквиз щуротии...и аман от "секретност" на личните данни и телефони, егати.........

# 712
Да, вече инвестиpах. Благодаpя

охооооо дон Домат до Март 2013г., ей тук и аз ще инвестирам, благодаря!

# 713
  • София
Момичета, препоръчайте някой масаж от наличните в момента, че определено имам нужда.  Praynig

# 714
  • Sofia
Аз чакам отново за Ам Гъл ваучери, но скоро не съм виждала.

# 715
  • София
Момичета, препоръчайте някой масаж от наличните в момента, че определено имам нужда.  Praynig

Аз препоръчвам този масажист. До скоро имаше и други оферти, като гледам е останала само тази в моемнта.

http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Relaksirasht-masazh-na-grab-- … ta-Hrisi108-.html

# 716
  • Sofia
Ех, защо вече не пускат за Дондуков?!
/С надежда да ме чуят.../

# 717
  • София
Момичета, препоръчайте някой масаж от наличните в момента, че определено имам нужда.  Praynig

Аз препоръчвам този масажист. До скоро имаше и други оферти, като гледам е останала само тази в моемнта.

http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Relaksirasht-masazh-na-grab-- … ta-Hrisi108-.html 
Hug Благодаря ти , но ми е ужасно далече.

# 718
  • софия
Хайде! Има

Общи условия

Активация на акаунт