Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 529
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Салон Силви - Младост 3, близо е до метрото (точно до Карфур). Козметичката се казва Деси. Обаче не знам дали сега е пуснала нови оферти. Аз ходя от една година, пак след препоръка от друга потребителка тук и съм много доволна.
По-скоро е Кауфланд, а не Карфур.

Да бе, извинете, коригирах го  Confused

# 676
Някой да е ходил да гледа постановката Вражалец? Чух добри отзиви и че билетите се взимали доста предварително. Мнения?

# 677
  • София
Някой да е ходил да гледа постановката Вражалец? Чух добри отзиви и че билетите се взимали доста предварително. Мнения?

Каква оферта е тази? Намалението е 0%, а има ограничения на кой ред да сядаш.  newsm78  По-добре разбери в кой ден пускат билетите и си купи от касата на театъра местата, които ти харесват.  Wink

# 678
  • София
От време на време излизат оферти за професионални фотосесии. Дали някой си е правил такава? Много ми се иска да си направим хубави семейни снимки.
Сега гледам ето тази оферта http://bg-groupon.com/team.php?id=152  newsm78

# 679
Цитат
Постановката е уникална, много се смяхме, препоръчвам я. Нещо обче това намаление от 0 %  newsm78  Дали не е някаква грешка?!

# 680
  • Cофия
Цитат
Постановката е уникална, много се смяхме, препоръчвам я. Нещо обче това намаление от 0 %  newsm78  Дали не е някаква грешка?!

Не знам дали е грешка, но като знам колко трудно се намират билети точно за тази постановка, смятам, че и 20те лева си струват.
Аз лично смятам да се възползвам  Peace
А и какво му е на 8ми ред?  newsm78

# 681
Помня, че за "Вражалец", след няколко месеца неуспешни опити да се снабдим с билети, накрая ни уредиха такива. Невероятна е, актьорския състав е супер. Пак бих го гледала.
Чарита, това звучи много добре...замислям се дали да не заявя и да идем семейно...При тези услуги обаче е много рисковано на какъв фотограф ще попаднеш.

# 682
  • София
От време на време излизат оферти за професионални фотосесии. Дали някой си е правил такава? Много ми се иска да си направим хубави семейни снимки.

Чарита, виж кой е фотографът, разгледай негови снимки и имай едно наум, защото ще получите необработени снимки. Освен това от 150 кадъра голяма част ще бъдат почти еднакви.

# 683
  • Sofia
  bouquet  bouquet
Благодаря,че сподели!!!!! Отдавна се оглеждам за това,а не ми беше попадало.

# 684
  • В свой си свят :))))
Някой да е пробвал ваучер за цялостно почистване на апартамент?
Дааа на Бонанза.
И доволна ли си?
10/10 Wink

# 685

Чарита, виж кой е фотографът, разгледай негови снимки и имай едно наум, защото ще получите необработени снимки. Освен това от 150 кадъра голяма част ще бъдат почти еднакви.

Аз в Събота правих сесия на децата, с познат, без ваучер и снимките станаха над 300...от тях повечето както споменахте са еднакви, така че това не ми се струва на сметка  newsm78

# 686
Здравейте,
Някой има ли отзиви за кичурите в този салон Beauty and SPA „Denny Divine”.

Аз съм много доволна от боядисване на коса там, но кичури не съм правила. Много позитивно момиче, любезна и ненатрапчива. Останах с прекрасно впечатление.

Благодаря!

# 687
  • София
Благодаря ви. Май ще е по-добре да потърся нещо без ваучер. Иска ми се и да пообработят малко снимките. То ние, че сме си красиви, красиви сме, но все пак Wink

# 688
Благодаря ви. Май ще е по-добре да потърся нещо без ваучер. Иска ми се и да пообработят малко снимките. То ние, че сме си красиви, красиви сме, но все пак Wink

Ееее да, друго си е, и аз сега ги чакам  с нетърпение Simple Smile))

# 689
  • София
Бяха ми подарили ваучер за същото студио.Ходих с дъщеря ми ,защото уж правили детска и семейна фотосесия.Определено не останах очарована ,ако не беше подарък ,щях да смятам времето и парите си за загубени  Peace .Подкрепям мнението на Жабка Кикирица ,по-добре нещо без ваучер ,при наистина добър детски фотограф  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт