Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 543
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За първи път ми се случва да си купувам ваучер с доставка от Еконт.И изниква голяма чуденка  newsm78 - искат да напиша адрес за доставка,аз искам да го получа по по-ефтината тарифа Simple Smile- в техен офис .Е,какво да напиша? Нямам понятие от адресите на офисите им,нито кой е най-близкия до нас . Хелп Simple Smile
Ето избери си най-близкия и удобен за теб офис на Еконт http://www.econt.com/offices/

# 646
  • Sofia
За първи път ми се случва да си купувам ваучер с доставка от Еконт.И изниква голяма чуденка  newsm78 - искат да напиша адрес за доставка,аз искам да го получа по по-ефтината тарифа Simple Smile- в техен офис .Е,какво да напиша? Нямам понятие от адресите на офисите им,нито кой е най-близкия до нас . Хелп Simple Smile
Ето избери си най-близкия и удобен за теб офис на Еконт http://www.econt.com/offices/
  bouquet  bouquet Благодаря!!!

# 647
Миналата седмица поръчах една масичка за лаптоп с доставка от Еконт. В адреса се пише само името на офиса. Учудих се колко бързо стана, т.к. на обяд платих ваучера, а на следващия ден около 11ч. ми се обадиха да отида и си получа пратката, при условия, че идваше от друг град. Струва ми се доста удобно и приемливо като цена.

# 648
  • Sofia
Миналата седмица поръчах една масичка за лаптоп с доставка от Еконт. В адреса се пише само името на офиса. Учудих се колко бързо стана, т.к. на обяд платих ваучера, а на следващия ден около 11ч. ми се обадиха да отида и си получа пратката, при условия, че идваше от друг град. Струва ми се доста удобно и приемливо като цена.

И как е масичката? Аз много се двуомя дали да си поръчам такава?

# 649
Масичката я бива - пластамасова, но стабилна, т.к. крачетата се застопоряват с палци, има и два вентиалтора. Ние я купихме за детенце, т.к. нямаме подходяща маса или бюро, на което да слагаме РС-то и обикновене се ползва на леглото. Удобна е, освен за компютъра става и за рисуване, като отдолу слагам подложка. В редки случаи се превръща и в масичка за закуска  Joy
В общи линии сме доволни, но ако трябваше да платя за това чудо обявената редовна цена нямаше да се навия.

# 650
  • Sofia
Значи да напиша и телефон и името си-за да ме потърсят от офиса на Еконт,нали?- В полето за адреса на офиса?  newsm78

# 651
На адрес се пише името на офиса на Еконт, където искаш да получиш стоката, например офис "Иван Вазов" (ако е в София), без улица номер и т.н. Пише се името на получателя и телефон, на който да се обадят от куриерската фирма, че пратката вече е налична, това е.

# 652
  • Sofia
На адрес се пише името на офиса на Еконт, където искаш да получиш стоката, например офис "Иван Вазов" (ако е в София), без улица номер и т.н. Пише се името на получателя и телефон, на който да се обадят от куриерската фирма, че пратката вече е налична, това е.
  bouquet Благодаря! Голям съм абориген  Embarassed

# 653
  • Sofia
Масичката я бива - пластамасова, но стабилна, т.к. крачетата се застопоряват с палци, има и два вентиалтора. Ние я купихме за детенце, т.к. нямаме подходяща маса или бюро, на което да слагаме РС-то и обикновене се ползва на леглото. Удобна е, освен за компютъра става и за рисуване, като отдолу слагам подложка. В редки случаи се превръща и в масичка за закуска  Joy
В общи линии сме доволни, но ако трябваше да платя за това чудо обявената редовна цена нямаше да се навия.

Благодаря за отговора. И аз ще я поръчам.

# 654
  • София
Някой да има впечатления от това чудо? http://bg.kolektiva.net/sofia/s-botna-treska-stegnato-dupe-s-ela … in-slim-lift.html Върши ли работа или не става?

# 655
Здравейте,
някой с отзиви за салон Кокона?
По тази оферта:
http://www.deals.bg/Dalboko-pochistvane-na-litse-ampula-i-BONUS- … 6038?atc=52-4-173
Много близо ми е, а пък звучи обещаващо. Кажете две добри думи, а?  Praynig

# 656
Някой скоро да е похапвал торта от слакарски цех "Карамел"? Имат много изгодна оферта за детска торта и се чудя дали да поръчам за детската градина, т.к. скоро сме рожденници. Нещо ми се мъдри, че съм срещала мнения, но не съм сигурна дали беше за този цех или за сладкарница ставаше дума.

# 657
Здравейте,
Някой има ли отзиви за кичурите в този салон Beauty and SPA „Denny Divine”.

# 658
Здравейте,
Някой има ли отзиви за кичурите в този салон Beauty and SPA „Denny Divine”.

Аз съм много доволна от боядисване на коса там, но кичури не съм правила. Много позитивно момиче, любезна и ненатрапчива. Останах с прекрасно впечатление.

# 659
Някой да е пробвал ваучер за цялостно почистване на апартамент?

Общи условия

Активация на акаунт