Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 589
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
ivonska, въпреки, че спираш да дискутираш (то и аз не си падам по разводнените дискусии) се чувствам длъжна и аз да кажа две-три думи, защото от моя коментар се започна спорът.

В сайта на фирмата има публикувани редовни цени:
- дамско подстригване, измиване, прическа - 25, 30, 35 лв.
Отидох там именно заради добрата му слава и именно, защото бях доволна от подстригванията преди години. Отидох без да направя тази справка от която се виждат редовните цени. Ваучерът струва 19,90. За подстригване лично от Капанов се доплаща 10 лв. Като сложим и бакшиша става общо 35 лв. В офертата пише, че регулярната цена е 45 лв. и отстъпката била 56 %. Въпреки, че не се връзва, отново казвам, не направих тази тънка сметка, защото наистина исках да ме подстриже човекът, на когото разчитах, че няма да се посрами.

Свалям му шапка за школата, която е създал, от там са тръгнали много добри професионалисти, но лично той според мен трябва да знае кога да спре. Би могъл да запази доброто си име, а сега върви сам срещу него.

Аз също спирам Simple Smile
Напълно подкрепям.
Аргументите, че потребителите  са предивзикали нелоялното отношение на търговците, които пускат такива оферти  с видите ли непрекъснатото им потребяване на намалени, а не на редовни цени ме подразни, и затова и аз  също направих сравнение на цените. Повече и аз няма да коментирам, мнението ми обаче остава непроменено.

# 631
  • София
...
Аргументите, че потребителите  са предивзикали нелоялното отношение на търговците, които пускат такива оферти  с видите ли непрекъснатото им потребяване на намалени, а не на редовни цени ме подразни, и затова и аз  също направих сравнение на цените. Повече и аз няма да коментирам, мнението ми обаче остава непроменено.

Няма какво да те дразни, това са фактите.  Peace И пак ще подчертая - не защитавам Капанов изобщо, но го разбирам (понеже и аз се занимавам с търговия, разбирам гледната точка) Отдавна мнозинството не ползва този тип промоции за проба/търсене на нова услуга и/или салон! Това е като да карате на тестери с шампоана или кремовете си...

По същество: Алба Де Кринис - отново и пак много доволна! - 10/10

# 632
  • София
Но кой е казал, че целта на този тип търговия е да се набират постоянни клиенти?

# 633
Като не искат търговците "мнозинството" да пробва многократно от благините на намаленията да сложи рестрикция колко пъти потребител може да ползва дадена услуга и тогава всичко ще е наред. Защото не ми се иска хем да обявяват намаления, хем някой да недоволства и на казва "Ми за тези пари - толкова" Ей побеснявам като го чуя като аргумент. Сори, обаче мисля че и ваучерните клиенти имат право на същата услуга, каквато имат редовните. Иначе завинаги си остават ваучерни, а не редовни. А на търговеца като му се свиди толкова - да кара само на редовни цени. Ако може да си го позволи.

# 634
  • София
Като не искат търговците "мнозинството" да пробва многократно от благините на намаленията да сложи рестрикция колко пъти потребител може да ползва дадена услуга и тогава всичко ще е наред. Защото не ми се иска хем да обявяват намаления, хем някой да недоволства и на казва "Ми за тези пари - толкова" Ей побеснявам като го чуя като аргумент. Сори, обаче мисля че и ваучерните клиенти имат право на същата услуга, каквато имат редовните. Иначе завинаги си остават ваучерни, а не редовни. А на търговеца като му се свиди толкова - да кара само на редовни цени. Ако може да си го позволи.

О, Боже! Ама, кой твърди, че двойния стандарт е разбираем?! И много моля да уточним - търговците сами си съсипаха бранша (специално козметика/маникюр/фризьорство, пък и други), за това не ние сме виновни! Но това не е причина да си затваряме очите за фактите и реалностите...

# 635
  • София
Докато водим философски диспути  Mr. Green,  някой да е "забърсал" такова?:

http://grabo.bg/bebefon-s-taimer-svetlina-i-zakachalka-za-koshara-0dbw26

# 636

Скоро попаднах на ей тая снимка, маникюрът е правен в салон с ваучер. Тия хора как си мислят, че някой би платил 13 лв. за подобен резултат?!

# 637
  • София
Мен лично ме е страх от какви-да-е маникюристки... Confused

# 638
*Nice*, аз ходих преди 3-4 дни в Хармония на мамоехография. Докторът се казва Павлов и останах с впечатление, че не е точно мамолог, защото дамата на рецепцията ми каза, че мога да си направя и ехография на вътрешни органи и щитовидна жлеза с отстъпка. Като влязох при въпросния доктор и той ме попита какъв преглед съм си избрала, ако съм разбрала правилно той прави и другите ехографии. А като се обадих да си запиша час ми казаха, че този доктор ходи един или два пъти седмично.
И аз търсих в Гугъл мамолог Павлов, ама нещо не намерих.

# 639
  • София

Ах, чехубава цена! Аз съм с едно скапано Бертони, което ту хваща, ту не хваща.... А освен при бебето, ми се ще да сложа и още един бебефон при дъщеря ми, защото сега спим на отворени врати и я чувам нощем, но като застудее ще почна да ги затварям и я съм я чула, я - не.
Тези бебефони дали са добри? Някой има ли отзиви

# 640
  • В свой си свят :))))

Между другото и аз го гледах и се чудя... newsm78

# 641
Докторът се казва Павлов и останах с впечатление, че не е точно мамолог, ...
Благодаря ти! И аз така преположоих,че нямат специалист... Thinking

# 642
  • В свой си свят :))))
момичета, аз пък "забърсах" това:

http://-spam129-_Pricheska_sas_seshoar_i_arganova_terapiya_za_bl … ml?afl_camp_id=12

после ще дам отзиви.

# 643
  • София

Никой ли няма такова?
Аз си заявих ваучер, но още се кумя да го плащам ли.  Confused

# 644
  • Sofia
За първи път ми се случва да си купувам ваучер с доставка от Еконт.И изниква голяма чуденка  newsm78 - искат да напиша адрес за доставка,аз искам да го получа по по-ефтината тарифа Simple Smile- в техен офис .Е,какво да напиша? Нямам понятие от адресите на офисите им,нито кой е най-близкия до нас . Хелп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт