Направи ми впечатление,че му е доста бял езика на нашето момче днес и реших да следя- еми след пауза от около 3 часа,пак имаше бели налепи по езичето:( някой да е имал сходен проблем?Утре ще звъня на педи,дано ме отрази,иначе ще го водя на др лекар...

Белверде,
благодаря ти за идеята- аз днес си купих оризово мляко,знам,че една чаша мляко няма да повлияе, но и аз като Блонди мисля,че по- скоро са малко продуктите с които трябва повече внимание, вероятно най- силните алергени като прясно мляко,фастък и др. Не съм съгласна за всички ядки обаче да се ограничават...За свитите крачета- моето дете също е така, педито ми каза един масаж за да й се отпуснели мускулите и да си изправя крачетата, той се прави заедно с масажно олио- аз от днес ще го правя с кокосово масло.

Не мога да насмогна, от сумати време ви чета и тъкмо да седна да пиша и Бобо огладнее.
, но 1 на 2-3 дни става). И откакто започнах да ям на всеки 2-3 часа и обръщам особено внимание на протеините и той се храни на 2-3 часа, а не на всеки час
. Родих се, вече мога и да свърша нещо из вкъщи. Но от няколко дни сме с ново двайсе - не искаме да спим в креватчето, да видим с това как ще се оправяме. Спим прекрасно само на възглавницата за кърмене и на спалнята на мама и тати 
.
)

оня ден Бранко тъкмо заспал в ръцете ми, но в изправената поза и изведнъж халата както си играеше дойде и го хвана за крачетата и го дръпна надолу. Милия ей такива очи направи