Първо, мноого Ви благодаря на всички за вниманието, много сте мили!

Пък торта ще ям...ама утре, не ми стигна времето и е полунаправена, та със закъснение ще я хапваме, ама нали си е само за нас...
пък и вечеряхме навън, но бебка не беше така добра да спи нон стоп, та малко екстремно ни се получи. Айръни, аз ако знаеш колко кафе и шоколад нагъвам - Криси трябваше да е най-дивото бебе ако толкова вредяха, пък ти я видя... Никакви такива мисли да не ти минават повече!

Пърпълче, кураж мила!

Вивиен, мноого се радвам за вашия успех, всичко ще влезе в релси много скоро, ще видиш! Ти си чудесна майка!

Лудница, само хубави емоции занапред!

Белверде, как беше по центъра? че нещо и мен ме привлича тия дни..

ladyтsherry, подкрепям за метода за успокояване! Аз се опитвах някога да обясня колко добре действа "повиването", но май не ме разбраха тогава... Радвам се, че го потвърждаваш!

И да - дундуркане =друсане - НЕ, леко полюшване - ДА.
Това ми беше единият от конфликтите със свеки - ей като го раздруса това бебе, полудявах... а тя пък добричката ми, как не можа поне веднъж да я оповръща хубаво - много ме е яд... Пебълс, честит Кристиян!

Софи, браво на вашият татко!
За дрешките - на нас пък всичко ни е точно, размер 0м на Премама и 00м на Джъмбо (оттам имам само едно де, та незнам колко е меродавно). Истината е, че толкова малките размери просто не се зареждат достатъчно, все още повечето клиенти купуват "по-големичко за всеки случай". Котка и Калинка, чак сега видях къде е калинката...

Прегръдки на всичкии!

.
.

това продължава поне минута, без опити за засукване. Често заспива след този ритуал, понякога си хапва. Не ми пречи, просто ми стана любопитно
ми аз много ям и обичам.. аз откъде ще черпя калции, ако го спра
не може въобще аспиратора да смукне дори, направо е запечатана