Отговори
# 510
Сватбата ми беше преди година и три месеца.
marley__ , на моминското на моята кума й купих един потник за 5 лева. Рипсен, най- обикновен потник. Отидох в канцеларски център. Вътре поръчах щампа. "Скоро ще съм брак". Подадох й вечерта торбичката и й викам, слез в тоалетната и използвай това. Тя ме гледа и ми вика: "Знам ли как се използва ?!?" Викам й: "То си пише". След малко се появи с облекания потник и ми вика: "Много си щура. Как ти идват такива идеи?!?" Цяла вечер беше с него и беше голяма атракция по баровете. На моето моминско, имах какво ли не. Кама сутра книга, кариолка с червени рога. Сега за тези неща се сещам.

gundie , моето спи върху нас, или поне трябва много стабилно да заспи, за да не усеща коликите. Simple Smile Сега сучи в мен, но като заспи, трябва да го подържа, за да не се събуди и тогава го оставям и пак често се събужда от колики. Ужас.

# 511
Момичета, моля за помощ, особено тези от вас, които бяха булки скоро.
Поканиха ме на моминско парти другата седмица. За пръв път ще ходя на такова събиране и се почудих дали и какво трябва да нося/подаря на булката/кумата? Много съм боса в тия истории. Бюти, ти имаше някакво лудо парти, сподели някоя идея моля те.  Hug Praynig
Дай едно бебе и ти е чиста работата. Joy Hug Бютката имаше страхотен подарък колаж със снимки от колежките й, ако жената ти е много близка направи й колаж с ваши снимки- любими моменти например, това ми се стори супер идея.
Бейби Ати, при Ния също е така, в момента си спи вече половин час на леглото, но това е след много стоене на ръце и наистина е заспала дълбоко. Hug

# 512
Много ме е яд, че го научих да заспива само на цицка. Аууу, да се оплача, винаги съм имала хубав, стегнат бюст. Оххх, как е виснал. Ама моите цици станаха тройни.

АЙДЕЕЕ- ЗАСПАХМЕ.

# 513
Много ме е яд, че го научих да заспива само на цицка. Аууу, да се оплача, винаги съм имала хубав, стегнат бюст. Оххх, как е виснал. Ама моите цици станаха тройни.
А спокойно това е време и за заспиването и за бюста- пак ще е хубав. LaughingА и я питай мъжът си дали не е прекрасен така троен. Mr. Green Mr. Green

# 514
  • София - град
Аз си намерих начин да не се буди като я премествам от мен в леглото й. Като я гушна и докато я кърмя от страната която се докосва до мен има одеало, пелена или олекотена завивка. Като я местя я премествам с нещото, така по-бавно пада температурата и Ем не усеща че се отделя от мен. Винаги работи. А и като я сложа в леглото си оставям ръката върху главичката й, след секунди бавно я махам, малката даже се усмихва в този момент, приятно й е.  Party

А за подаръка за моминското парти, бельо за първата брачна нощ е идеален подарък  Wink

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 13:15 от Софи:)

# 515
Аз каква глупост направих снощи, направо ми идва да се гръмна. Предполагам, че е от умора, снощи като го пренасях с кошницата едната дръжка ми се изплъзна и я изтървах на земята, бебето се катурна на една страна, но не падна и не се удари. Много се стреснах и веднага го заведохме в спешното, прегледаха го и нищо му няма, но аз съм най-смотаната майка на света.  Cry
Цяла вечер спа спокойно, събуди се да яде 2 пъти, пак си заспа. Днес ще го наблюдавам, но много ми е мъчно, че съм така непохватна. Вече няма да го държа, ще го науча да си стои в кревата.

# 516
Марли, на мен ми подариха освен колажа със снимки и други дребни неща, като първо ми подариха такива, които уж да ме откажат от брака - имаше ролки за коса,  понеже няма да имам време за прически  hahaha имаше конци за шиене, понеже ще трябва да шия скъсаните чорапи на мъжа  Mr. Green имаше и дървени лъжици и бъркалки, че ще стоя само в кухнята и т.н.  Mr. Green след това ми подариха неща, с които ме агитират да се омъжа - имаше секси нощница и бельо за първата брачна нощ.. и много хубав сатенен халат..може би имаше още нещо, ама сега това се сещам ...  Hug
И аз го правя това с пелената, за да не усеща разликата..ама той пак ревва по някое време..друго си е в мама.. Mr. Green
Котка, ти пък  Hug  на всеки може да се случи, не се обвинявай  Hug
Не знам докога едно бебе се води новородено...ама ние вече май се храним на по 3, 4 часа  Mr. Green

# 517
  • Добрич
Благодаря на всички ви!  Hug Аз с булката се имам, но го огранизира кумата, която не познавам. Затова май ще заложа на секси бельо за първата брачна нощ. Simple Smile Един комплект бельо повече никога не е излишен! Сигурно ще взема и нещо за майтапа от местния сексшоп  Mr. Green ако преди това не умра от срам   hahaha

# 518
Оххх, постоянно ви чета и аха да се включа и нещо става  и сега Ния пак почна да мрънка и вече минаха 2 часа от както почнах тоя пост. Crazy
Никитааа, честита ти рожба- много здраве и късмет!!! Hug  bouquet  bouquet Ти си раждала точно когато мен са ме изписвали, а аз пък когато са изписвали Белверде-ама каква приемственост само. Laughing
Ей, тия с порасналите крака и номера няма да ме дразните,че както бързо паля. Twisted EvilАз две бременности се молих да кача от 34,5 на поне 35 номер, ама .... CrazyКак ме е яд на такива с пораснали крака. Hug Party
За запушеното носле препоръчвам бейби вака за пореден път. Peace За напишкването каквото и да правите вероятността да спрат да се напишкват е малка- аз следях посока на бубата, сменях марки памперси- пробвала съм всичките, нооо сменях и чаршафи, протектори и гащи по цели нощи в продължение на една година. Crazy PartyЗа сега все още нямам такъв проблем, но да видим, иначе снощи имаше жестоко наакване- мама я държи и ръката и пълна с ако. Sick Mr. Green

Hug Hug Hug

# 519
Купихи си такова, за кърмене навън  Simple Smile

Върнах кантара  Crazy

Пуснах в ибей да продам слинга  Blush

# 520
  • Пловдив
Момичета ,от вчера не съм ви чела.Никита ми е с повръщане и разстройство и се чувствам ужасно.Добре че шушката Ивета само спи и цока,че иначе не ми се мисли ако бяхме с колики и ревяхме ooooh!.Дано я опазя ,че не ми се мисли при малко бебе как се кара тоя вирус Sad.

Прегръщам ви и при първа възможност ще се включа по-активно. Hug

# 521
Бланди, дай малко инфо от къде го купи това чудо. Търся си нещо, но не намирам.

# 522
  • Варна
здравейте Hug
Това моето момче ми взема тока днес Tired От 3 часа сутринта отказва да заспи дртугаде, освен на гърдите ми, в момента в който го сложа на легло/ количка се ококорва, дори да е след половин-един час спане върху мен. Какво става не знам. Чудя се вече прехранен ли е, гладен ли е, какво има. Не пъшка и не се присвива особено, оттам съдя, че и колики не са. Преди малко баща му го взе от мен, за да мога да хапна нещо, напъха му бибата в устата и той се кротна, но на мен така ми дожаля като го видях - клюмнал на гърдите на баща си и си смуче нещастно биберона Tired
Софи,
ще пробвам твоя вариант.
Белверде,
радва се баща ми, вчера нали се разходихме заедно, бута количката, по-добре и от мен, нали има опит с племенницата ми Simple Smile Но на моменти му тръгват сълзите като се сети за майка ми и какви планове са си правели да ми помагат...
Дрешки нямаме омалели още, бодитата вече ги опъваме, но все още стават Simple Smile
За масажи - направо не знам как ще ги издържи. При нас всяка смяна на памперса е съпроводена с рев, освен ако не е полузаспал, след баня дори не успявам да го намажа като хората, обличането пак е придружено с рев. Не помага ни гушкане, ни държане за ръчички, ни целувки. Докато не се види облечен, вдигнат и прегърнат не млъква.
Хахах, Блонди,
на теб ти е неудобно от Камка, ами питаш ли ме мен Борето като почне да прави така, че и от време на време ми хвърля едни лукави погледи - повдига вежди, поглежда с половин око и се усмииихва едно блажено Joy
ДБС,
снимката наистина е страхотна Simple Smile
Котка и калинка,
стават и такива работи, мила, не се обвинявай Hug Не си смотана майка, просто се е случило, важното е, че всичко с дребче е наред.
Лея,
бързо оздравяване на Никита Hug

п.п. Бобчо заспал на спалнята с баща си. Не мога да повярвам, ох, милото ми момченце. Сега пак ме налегнаха едни угризения, че се ядосвах и нервирах Tired Да се наспива, че да си го гушна пак.

# 523
От един бебешки магазин, 25е е, имаше и друг модел, но с халка и по-скъп, а този е с хавлиени кърпи за оригване на рамото и се сменят.

Днес след като си показах на цяло заведение цицата, реших, че трябва да се сдобия с нещо  hahaha

Лея, бързо оздравяване на Ники  Hug

Joy Месечинке,  Joy

И аз съм същата, зор да заспи, като поспи повечко и искам да става да я гушна. Абе, няма угодия  hahaha

# 524
Здравейте и от мен. Най-сетне успях да ви изчета и да се запиша и аз в "родени". От раждането (което беше тежко и завърши със спешно секцио) до сега всеки ден нови проблеми.

Ако трябва да резюмирам накратко нещата протекоха горе долу така - изтекли зелени води, 2 дена чакане за разкритие, адски болезнени контракции (към "края" на 2 минути), никакво разкритие, падане на тоновете, 2 пъти увита пъпна връв около врата, спешно секцио, 5 дена ежедневен плач в родилното, препълнени гърди, червени петна и покачване на температурата, цедене на 3 часа, адски разранени зърна, прибиране вкъщи, лежане още 2 дена в детската клиника за обезводняване (кой казва, че кърмата била достатъчна), намаляване на кърмата от стреса, конюнктивит на малката, кооолики  doh , постепенно - отказ да си спи в леглото, изпадане в истеричен плач ако не й се удовлетворят нуждите веднага, сучене през час, давене от препълнените ми гърди и сърдене, ядене-повръщане-търсене пак да яде, желание за стоене само на ръце  Crazy ; после зелени сополи и постоянно запушен нос, а от вчера и подсечено дупе с обрив... Че не се спи и почти не се яде е ясно.. Дори сега пиша с една ръка, докато малкото спи в другата и чакам татко й да си дойде малко да ме отмени поне да се изкъпя Sad

Благодаря на тези, които са отделили от така ценното ни време да изчетат горните ми одисеи. Много ми олеква като чета какво става с вас и виждам, че не съм сама и не е проблемът в това "че съм лоша майка"  Hug

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 16:30 от Михи

Общи условия

Активация на акаунт