marley__ , на моминското на моята кума й купих един потник за 5 лева. Рипсен, най- обикновен потник. Отидох в канцеларски център. Вътре поръчах щампа. "Скоро ще съм брак". Подадох й вечерта торбичката и й викам, слез в тоалетната и използвай това. Тя ме гледа и ми вика: "Знам ли как се използва ?!?" Викам й: "То си пише". След малко се появи с облекания потник и ми вика: "Много си щура. Как ти идват такива идеи?!?" Цяла вечер беше с него и беше голяма атракция по баровете. На моето моминско, имах какво ли не. Кама сутра книга, кариолка с червени рога. Сега за тези неща се сещам.
gundie , моето спи върху нас, или поне трябва много стабилно да заспи, за да не усеща коликите.
Сега сучи в мен, но като заспи, трябва да го подържа, за да не се събуди и тогава го оставям и пак често се събужда от колики. Ужас.

имаше конци за шиене, понеже ще трябва да шия скъсаните чорапи на мъжа 
За

.Дано я опазя ,че не ми се мисли при малко бебе как се кара тоя вирус
.
От 3 часа сутринта отказва да заспи дртугаде, освен на гърдите ми, в момента в който го сложа на легло/ количка се ококорва, дори да е след половин-един час спане върху мен. Какво става не знам. Чудя се вече прехранен ли е, гладен ли е, какво има. Не пъшка и не се присвива особено, оттам съдя, че и колики не са. Преди малко баща му го взе от мен, за да мога да хапна нещо, напъха му бибата в устата и той се кротна, но на мен така ми дожаля като го видях - клюмнал на гърдите на баща си и си смуче нещастно биберона
, постепенно - отказ да си спи в леглото, изпадане в истеричен плач ако не й се удовлетворят нуждите веднага, сучене през час, давене от препълнените ми гърди и сърдене, ядене-повръщане-търсене пак да яде, желание за стоене само на ръце