Отговори
# 525
Михииииooooh! ooooh! ooooh! горката, направо те ожалих  Hug Все те мяркам на балкона и се каня да те питам как сте и какво става с вас... стискай зъби,в сичко ще премине. И на мен като ми е криво, нервно, преуморено, най-вече вечер при лягане, скачане на по-големия в леглото, приказките на мъж ми, който иска точно тогава всичко да си разкаже, в резултат събуждат ситната, която после ми се кокори до 2, а двамата мъже кротко си поспиват в другата стая  Crossing Arms и се стигне до сутрин в 5, когато трябва да я взема върху мен и да я друскам до 8, а сърцето ми спи ли спи... та в такива моменти винаги си мисля за нашата тема и пишещите и си казвам - и някой друг не спи, и друг друска, и на друг му е нервно и криво и много олеква, така се радвам, че ви има  Heart Eyes

# 526
  • Враца

Фери, представи си какво е да смениш памперса на 4 кила бебе и след малко да сменяш на 13 кила бебе  Mr. Green Едното дупе кожа и кости, другото дупе като на великан.  Първия път след раждането в който сменях баткото, имах чувството, че е станал огромен!  Laughing Даже обвиних майка, че за 5 дни са го угоили детето, което не е вярно разбира се.  Laughing
hahaha hahaha hahaha

Редактирам се: Михи, Блонди го е казала чудесно!  Hug  Hug Hug

# 527
  • Варна
Михи Hug
Така е, Блонди, много сме, силни сме Grinning

# 528
И аз съм така вечер, понеже Вик не отказва нощния памперс и ми е адски странно- едно мини дупенце и едно огромно,според мен вече дупе. Crazy #Crazy
Принцеска, не се притеснявай знам,че кърмените бебенца са добре защитени и рядко се разболяват, точно заради тия вируси се препоръчва да не се отказва лятото кърменето. Всичко ще е наред с бебчето, а и с каката скоро- Вики лесно ги кара тия вируси, дано и твоята как е така. Hug
Блонди, джаджата ,дето си си купила е страхотна, аз обаче толкова искам да кърмя, че както писах в др. тема, само да се научи момата и малкото ми притеснения ще паднат- вчера в ЛЛЛ ме караха да правя показно как суче момата и хич не се притесних да се разголя без да се прикривам и то на няколко крачки от едни младежи-все си мислех,че поне малко срам имам, амаааа......явно имам повече желание да съм кърмачка. Praynig

# 529
Охоо, Блонди много радикални решения хихи!  Peace
Котка и Калинка, тези ги има и тук, на Минене са, но са към 30лв - на мен ми се досвидяха, при положение, че хич не ми пука да се разпищолвам  Blush Mr. Green Има ги в Премама, но сигурно и по други детски магазини... А за случката - изобщо да не ти минават такива мисли, ти си чудесна майка и твоето бебе го знае. Нормално е да се случи на всеки...  Peace
Принцеске, бързо оправяне на малката!  Praynig Hug
дбс, супер снимка!  Peace
Михи, наистина доста си преживяла мила, но сега доколкото чета си имаш едно нормално бебе със всичките му там бебешки неволи! Hug Peace
Абе Гунди дарлинг, Вик като не иска, ти ги откажи тия нощни памперси... Rolling Eyes Какво става ако откажеш да му сложиш?
Цитат
.явно имам повече желание да съм кърмачка.
Peace Peace Hug Hug
[/color]

# 530
Котка и калинка, не се обвинявай изобщо.Такива неща се случват.Аз не съм казвала тук,но преди две седмици Явор го изсипах от количката ooooh! Все съм си мислила колко некадърна майка трябва да си че да си изсипеш бебето от количката,и взех че разбрах.Той си спеше и нищо не разбра,а и одеалцето му падна преди него и омекоти удара. Просто се опитах да взема един доста висок бордюр и при наклона човека се изръси.Тогава много тежко го изживях,но бързо ми мина- след като е добре и нищо не усети /даже продължи да си спи/.
Снощи ги водихме на зарята по случай Съединението.Кики ревна и без да се усетя колко тежко ще вдигна я гушнах,а Яворче проспа тържествения момент,а си бяха сериозни гърмежи.
Допреди час му беше голям зор на човека.Велико напъване,измъчи се горкото,но гушкането помогна.И едно говорене му дръпнах....... почувствах се прекрасно  Heart Eyes Казвала съм ви как през цялата бременност не усещах нищо към него,а сега тези моменти са ми толкова мили.Не мога да си представя как заради страх от привикване ще се лиша от тях и ще го оставя да се гърчи и реве.
И аз не мога да се похваля с кой знае какво ядене и апетит.Изобщо оставила съм се на възможно най-задния план,но като гледам как всички са добре и на мен ми е добре.

# 531
Михи  Hug
Ох и ние не щем да спим.. не знам как да я преспивам  newsm78 не друсках ли, не тупах дупцето ли, какво ли не, в люлка се превръщах, единствено заспива по корем върху моят(а представям си като поотрасне как ли ще я слагам на корема ми Shocked) или докато суче в ръцете ми, но пък не оригваме  Rolling Eyes и май се свикнахме на ръце и светната лампа- през нощта. Когато е тъмно се събужда на 2-та секунда. Мисля, че от болницата е свикнала така - там 10 дни денонощно на светло и то- доооста светло.

А аз имам огромен проблем с очите. Ще ходя на очен в понеделник или вторник.

# 532
Пърпъл, и аз съм за очен  Confused
Хванах се че недовиждам и у дома даже се блъснах в стените няколко пъти.Фокуса ми бяга  hahaha

# 533
Е, това си е сериозно недовиждане  hahaha  newsm08

# 534
Майки-кърмачки  Mr. Green , потите ли се? Боже, при мен е ужас, все едно са ми излязли един леген вода. Сега четох, че е от производството на кърма и се регулирало някога си. Много е дискомфортно.

# 535
Е, Мукиии ти направо ме разби!  Laughing Още не съм се блъскала де... оцелвам си вратите  Crazy
Сутринта се качвам на кантара- 76, сега пак се качвам-  78  #Shocked Това нормално ли е???
Галка не се потя интензивно, от време на време, а понякога ме втриса от студ, но нямам температура.

# 536
  • София - град
Потя се само докато кърмя..  Rolling Eyes

# 537
  • Пловдив
Благодаря ви момичета,май Ники е по-добре,успя да задържи храна и водица в коремчето,не е повръщала от 2 часа и сега гледа Шрек и се усмихва даже,за толкова му стигат силите горкото.

Елсънче на патерици   cook Hug

Гунди благодаря за успокоението за кърмачетата,дано се размине на беба Hug.Житния режим на Дънов мислех да го правя тази година,ама се размина,че нали февруари се прави някъде а аз забременях.Моя много добра приятелка живя 1 година в Индия и стана много духовна личност,сега преподава и йога и тя го прави редовно(освен това е веган),та ми се стори супер лесно да карам на жито ябълки и орехи.За нея нашия детокс е трудно изпълним,с житния режим даже е имало моменти да се чувства преяла.(житото навремето го ядях за кърмата,много е лактогенно,та може с един куршум 2 заека Heart Eyes)

за храните преди гледах да избягам бобовите и киселото зеле,ама сега си направих експеримент -ядох боб и на Ивета по абсолютно никакъв начин не и се отрази.Кафе си пия всяка сутрин,понякога и 2 на ден,а имам много поспаливо бебе.Само онзи ден дето ми разказа играта,ама така и не разбрах причината.

Галка аз днес много се потя,ама не знам дали не е от притесненията покрай каката.

# 538
  • Добрич
Галка, аз се потя още от болницата доста обилно и основно нощем. Като ставам за нощните кърмения, тениската ми е абсолютно мокра, та и чаршафът под мен.

Ей това жито, дето го разправяте, ще го сънувам вече.  Laughing  Утре си купувам и си правя една доза, много го обичам, но все се сещам, че ми се яде по това време.   Mr. Green

Тая престилка за кърмене я гледах и аз в няколко сайта (или подобна) и май ще взема и аз да си купя, че сега се завивам с пелената на малкия, тя пада, а пък аз бебето ли да държа, себе си ли да крия... Вече кърмих в парка, в мола, в колата, а днес и в един ресторант.  Mr. Green

Михи, много ти се е събрало. Дано всичко лошо е отминало!  Hug Praynig

# 539
Майки-кърмачки  Mr. Green , потите ли се? Боже, при мен е ужас, все едно са ми излязли един леген вода. Сега четох, че е от производството на кърма и се регулирало някога си. Много е дискомфортно.
Не знам кога се регулира, но аз редовно омокрям Бобо докато го накърмя. Най-ужасно е като съм навън  Embarassed.
Михи, призля ми като те четох  Sad. Дано всичко най-лошо да е зад вас.  Praynig
Пърпълче, дано и при вас нещата се нормализират скоро и да се оправи детенце  Praynig
Принцеске, наблягай на хигиената и ще се размине Ивето с вируса  Praynig
Блонди, това шалче верно много готино. Ще се замисля  Thinking. Мен ме крият с какво ли не като кърмя навън и то в колата  Crazy
Месечинке, и ние ревяхме до побъркване с памперсите, но постепенно свикнахме, сега дори редовно проспиваме смяната им Wink

Момичета, инциденти се случват и това не ви прави лоши майки  Hug. Мен много ме е страх от такива  Confused, а на всичкото отгоре не мога да си позная мъжа, който никога не ме критикуваше за нищо, но става ли въпрос за Бобо не ми спестява нищо  Sad.

Ние вече не спим и 5 мин в креватчето си  Sad. Сега я втасахме. Докоснем ли го с глава, край - изиваме се, пищим, може и да се унесем с много милувки, но само за 5 мин докато се разпищим отново. Мамите с порастнали деца -давайте идеи, приемам всякакви, че иначе няма да се спи скоро.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт