The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 543
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Тотално съм забравила какво се случи накрая на 3-ти сезон и ще трябва да изгледам последните серии наново. Може би съм изключителна романтичка, но не вярвам, че ще направят Елена вампир. Така ли е в книгите и сериалът следва ли книгите?
Много лошо, че тази година ще почват чак октомври, но остана само месец, дано започнат ударно.

Елена се превърна във вампир в края на 22 епизод на 3 сезон. И сериала не следи книгите.

# 61
На сцената в която Кер и Тай започват да се сабличат това още Клаус ли е?

Никой не може да ти отговори на 100% на този въпрос  Peace

Аз мога на 99 %, че е той. Имаше спойлери, че ще има гореща сцена между Кер и Тайлър докато Клаус е в тялото му, а след това тя като разбере ще е бясна. Но дали е за въпросната сцена не мога да кажа.

Както каза Дилич, Елена се събуди като вампир в края на епизод 22. Бони ще търси начин да обърне трансформацията, но в крайна сметка това е необратимо.

# 62
Да, ама като четете спойлери, а после издънвате нещата е много неприятно.  Crossing Arms Това, че 1 пита не значи, че 20 искат да знаят.

# 63
  • Buffyworld
Момичета, извинявайте пак за спама, ама знам, че някои от вас тук гледат и Супернечъръл . Знае ли се вече кога ще излиза първа серия на новия осми сезон ?

# 64
Да, ама като четете спойлери, а после издънвате нещата е много неприятно.  Crossing Arms Това, че 1 пита не значи, че 20 искат да знаят.

Ами след "имаше спойлери" спри да четеш Simple Smile То не че спойлерите са едни много важни факти все пак щом ги казват преди да е започнал сезона..

_Buffy_ датите - http://series.twifun-bg.com/?p=1304

# 65
А, да, аз ще чета като костенурка, че да имам време да спра. Имате си скрит текст, ползвайте го.

# 66

ей 10 дни ме няма и колко изпускам Grinning

този свещеник малко прилича на този в хевън ако сте го гледали не мислите ли newsm12

Не, не. Онзи в "Хейвън" гледа много злобно. Промото нещо не ме грабва. Искам си Клаус пък.  Crossing Arms

Да но историята е същата - свещеника е лошия.

# 67
Това според мен не е огромния спойлер, че да ползвам даже скрит текст, след като се видя от промото и човек може да върже 2 и 2, ама айде.

Сканове и снимки от фотосесията на Нина за сп. Seventeen, говори открито за връзката си с Иън и какво я е накарало да прекрачи собственото си правило "Няма да се срещам с колеги" - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.430332013670662.88433.1 … 995756&type=3

# 68
Нина е много красива на фотосесията за списание Seventeen. Българска красота.  Heart Eyes

# 69
Хей някой да има туитър newsm78 ? Ако да какъв e ?

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 09:21 от Zeze15

# 70
  • DE
Приемате ли нови попълнения?

Почнах да гледам сериала, когато излезе за първи път. Следях го всяка седмица. Изгледах 1ви сезон. Започнах и с втори, но от там изгледах 2-3 серии (бях решила да спра генерално сериалите  Laughing) и така до преди 3 седмици. Започнах пак и изгледах 2 и 3 сезон на един дъх. Сега съм в очакване на 4ти и определено ще следя редовно.

По темата на анкетата: не мисля, че Елена би приличала на някого...Но дано стане малко по-решителна и да започне да знае какво иска. Аз все си се надявам, че тя ще се събере с Деймън, а Катрин ще се появи и ще се събере със Стефан. Така всеки си има своето  Simple Smile Но някак си на мен ще ми е по-интересно да гледам връзка от леко противоположни характери.

# 71
 GraGra, добре дошла  Hug

Още една Делена  ooooh!

# 72
  • Разпиляна във въображението
GraGra, добре дошла  Hug

Още една Делена  ooooh!

Аз нямам нищо против. Щом са далече от Матлена Joy Joy Joy

# 73
  • КиТ

Да Стефко остава за нас  Mr. Green Joy Joy Joy

# 74