The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 538
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • срещу двата комина :)))
да не ви изпусна   bouquet

# 46
Нина с нова фотосесия и корица за Seventeen Nina Dobrev for Seventeen (Yu Tsai) (October, 2012)

# 47
# 48
oх нямам търпение. Прекрасно промо. Искам да идва скоро Simple Smile)))

# 49
ей 10 дни ме няма и колко изпускам Grinning

този свещеник малко прилича на този в хевън ако сте го гледали не мислите ли newsm12

# 50
Не ме кефи промото, очаквам по-хубаво да пуснат като миналогодишното, с кадри от фотосесията, ала бала Simple Smile

Интервю с Тори от снимките на фотосесията за сезон 4, говори за Мередит и ролята и в сезон 4 http://youtu.be/pvnAr2BBPdo

# 51
# 52
На сцената в която Кер и Тай започват да се сабличат това още Клаус ли е?

# 53
Не ме кефи промото, очаквам по-хубаво да пуснат като миналогодишното, с кадри от фотосесията, ала бала Simple Smile

Интервю с Тори от снимките на фотосесията за сезон 4, говори за Мередит и ролята и в сезон 4 http://youtu.be/pvnAr2BBPdo

Каква е тази прическа от Тори? !!  #Crazy В 1 момент ме изплаши.  Grinning

# 54
На сцената в която Кер и Тай започват да се сабличат това още Клаус ли е?

Никой не може да ти отговори на 100% на този въпрос  Peace

# 55
  • КиТ
Ще гледаме и ще видим  Mr. Green

# 56
Нямам търпение за новия сезон. Стискам палци този сезон да има развитие в отношенията и с Деймън  Heart, въпреки че откакто представиха Стефан в друга светлина(reaper Stefan) ми стана симпатичен,

# 57
Промото е много интересно, вече нямам никакво търпение.  Heart Eyes

# 58
Тотално съм забравила какво се случи накрая на 3-ти сезон и ще трябва да изгледам последните серии наново. Може би съм изключителна романтичка, но не вярвам, че ще направят Елена вампир. Така ли е в книгите и сериалът следва ли книгите?
Много лошо, че тази година ще почват чак октомври, но остана само месец, дано започнат ударно.

# 59
  • Велико Търново
ей 10 дни ме няма и колко изпускам Grinning

този свещеник малко прилича на този в хевън ако сте го гледали не мислите ли newsm12

Не, не. Онзи в "Хейвън" гледа много злобно. Промото нещо не ме грабва. Искам си Клаус пък.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт