The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 629
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Чудничко! Доволна!

# 91
Аз наистина съм от старите кучета, ама от толкова старите, че повечето тук не ме знаят. От година не съм писала, но си завpъщам!

Целувки на старите ми дружки Мока и Плами. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И едно енергично ЗДРАСТИ  welcome на новите, с които не се познаваме. ОБЕЩАВАМ вече да пиша повече.

ДЕЛЕНА СЪМ!!! Flutter Flutter Flutter

# 92
Добре дошли на новите попълнения. Да ви почерпя за добре дошли, да не кажете, че не сме гостоприемни Wine Glass cook beer Simple Smile.

Malko_Slance, аз съм те засичала зимата да пишеш в темата, така че не е минало толкова много време.

# 93

Malko_Slance, аз съм те засичала зимата да пишеш в темата, така че не е минало толкова много време.

А така ли? Може!! Нямам много спомени, във всеки случай е било отдавна. Но вече съм на линия!!! Crazy

# 94
Нина Добрев на премиерата на "The perks of being a wallflower" --- забравих днес да ви пусна линк за снимките, прекрасна Нина, нямам търпение за филма  Heart Eyes

# 95
Запис!   bouquet

Гласувах,че искам Елена да ми прилича на Катрин,не изцяло,ама поне малко,да се пооправи,че до гуша ми дойде от саможертви  Crossing Arms  Laughing

Нина е прекрасна с тази рокля!  Heart Eyes
Мока   bouquet

# 96
  • КиТ
Аз започнах да преговарям, току що изгледах 1-ва серия и... ох, иде ми да плача със Стефан заедно  Cry Милия той  Heart Eyes

Ох и аз трябва да пиропмням малко  Crazy или само Стефко  Thinking Mr. Green Joy Joy Joy

Аре бе Гери де се загуби  Crossing Arms,аз не съм те забравила във ФБ си редовна,ма тука  Rolling Eyes Ша та наказваме си мисля  Mr. Green Joy Joy Joy

# 97
  • DE
Благодаря за милото посрещане   bouquet

Май Делените сме повече  Laughing

Нямам търпение за новия сезон Simple Smile Досега обаче все гледах по много серии на един дъх и сега как ще имам търпение по за една седмично не знам  Crazy

# 98
GraGra, свиква се с един епизод седмично hahaha

влизам да кажа че тъкмо гледам Think like a man и Ариел участва, за малко, но все пак е много сладка както винаги Heart Eyes

# 99
Аре бе Гери де се загуби  Crossing Arms,аз не съм те забравила във ФБ си редовна,ма тука  Rolling Eyes Ша та наказваме си мисля  Mr. Green Joy Joy Joy

Ей Пламчи! Hug Hug Hug Виновна съм, признавам си! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Чета ви, но ме премързяваше да пиша. Пък и ме ядосваха доста в една друга тема и почнах да свързвам форума с лошо. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Ще преосмисля позицията си и почвам да ставам редовна! Peace Peace Peace Flutter Flutter

# 100
  • DE

Сигурно, ама ще ме гони яко абстиненция  Laughing

# 101
  • КиТ
Ми пък Гери,като те дразнят,няма да пишеш там,само тук  Hug Hug Hug Очаквам да се реваншираш многоооооооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 102
Ми пък Гери,като те дразнят,няма да пишеш там,само тук  Hug Hug Hug Очаквам да се реваншираш многоооооооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Ами да, права си! Ама там изгониха всички хора с различно мнение от тях и аз се бунтувам. Несправедливостта ме дразни и не мога да седя мирна. Липсата на опозиция е лошо нещо и затова аз им я създавам. Какво да се правя инат съм си! Blush

Сигурно, ама ще ме гони яко абстиненция  Laughing

Разбирам болката ти! И аз бях така след 1 сезон, защото  го изгледах за няколко дни. Ама вече 2 години съм на тази доза и се свиква!

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт