Звездни компромати-149

• 60 085
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе/София
Съботния бис на DNES.bg този път е страхотен http://www.dnes.bg/index/2012/09/01/syboten-bis.167368

# 166
# 167
Наистина ли Коко Динев и Анелия не са разведени? Ако е така е много странно,как се съгласяват да живеят така?

Д-р Енчев призна за връзката си с Теди Велинова
[/quote]
Преди години имаше интервю с нея и тогава каза,че на нейния приятел бащата е пластичен хирург и той и направил операциите,сега се е уредила направо с хирург. Grinning

# 168
# 169
Д-р Енчев призна за връзката си с Теди Велинова

уф чудя му се на този др Енчев, Теди Велинова на мен ми е направо плашеща. А гърдите ....като 2 топки.

# 170
P.S. търся безуспешно една снимка на Дейвид Бекъм +18 , гол  Embarassed така и не разбрах истинска ли е или фотошоп.Беше публикувана преди време в компроматите  Embarassed Embarassed Embarassed

# 171
  • In The Middle Of Nowhere
Теди В. сякаш държи третата си гърда в ръка   Crazy.

# 172
  • София
Теди е по-симпатична на живо, но гърдите й са кофти  Tired
Не знам д-р Енчев как си е паднал по нея, след като издига симетрията в култ  Wink

# 173
Много мразя такива гърди-топки.  Confused
Гущеров наистина изглежда отслабнал, а Мария е като оная.... жената тигър ли, лъв ли беше?!

# 174
Теди В. сякаш държи третата си гърда в ръка   Crazy.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 175
# 176
# 177
Венета Райкова е сложила на стената си във ФБ клип с Азис и Николета. Щели да са първите гости на Горещо за новия сезон.
https://www.facebook.com/venetahot

# 178
Имах си аз да са други първите й гости... То заради ей такива като нейните предавания си вярват,че са големи звезди тия двете фусти..

# 179
Имах си аз да са други първите й гости... То заради ей такива като нейните предавания си вярват,че са големи звезди тия двете фусти..

Ха ха ха , Каролче,ъгли тру!!!

Общи условия

Активация на акаунт