Звездни компромати-149

• 60 079
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Предишния много по ми харесваше от този. А децата й са големи бонбони!  Peace

И нещо от НиколетА:
Верона - градът на вечните влюбени, на Ромео и Жулиета, а вече и на Валери и Николета. Като играч на футболен клуб "Верона", Валери ще даде всичко от себе си, за да защити гласуваното му доверие и на края на сезона със съотборниците му да се поздравят за отлично класиране.
и коментара отдолу, к-о я е поставил на мястото й:
И много те моля, не осквернявай с пошлостта, развратността и простотията си един град- легенда, и имената на най-голяамата любов в света. Това няма нищо общо с теб, вас двамата и всичко свързано с вас.Sad  Едит: този май не е най-цветущия. Позачетох се и масово коментарите са в такъв тон. Странно. Къде са отишли тийновете, к-о сляпо я защитават със зъби и нокти? Grinning

# 46
Знае ли се вече полът на бебето на Жизел? п.с. Сега по БТВ казват за смъртта на Даяна..

# 47
Официално Бербатов вече във Фулъм
Алисия

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 19:55 от MementoMori

# 48
# 49
  • Варна

На мен ми звучи доста достоверно -  като необмислено отмъщение на обидена тийнейджърка. Гадно е, ако е истина.  Tired

# 50
# 51
# 52
# 53
От "острова на изкушението".

# 54
Taя не е за Звездни компромати.

# 55
От "острова на изкушението".
Благодаря. Hug
Изобщо май не съм я виждала, сега ще разгледам по-фотошопнати снимки. Laughing

# 56
  • Tам през Атлантическия океан

Брях , мислех я за по-голяма  CrazyнЕкъде колко мене  Mr. Green

# 57
  • София
На мен ми звучи доста достоверно -  като необмислено отмъщение на обидена тийнейджърка. Гадно е, ако е истина.  Tired
Тази Анна Вичева е била режисьорка на Господари на ефира по едно време...

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 21:45 от Rima

# 58
Харисън Форд, изглежда доста уморен, за нова роля ли се подготвя или биледува? Изтървала съм Confused
http://media.super.cz/images/gallery/46632.jpg?20120829115047

# 59

Mного хубаво тяло има тази жена. До колкото знам е нисичка, а краката и изглеждат безкрайни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт