Звездни компромати-149

• 60 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това нещо беше интересно, беше странно, беше гнусно, беше смешно ... Какво ли не беше през годините. Сега вече е жалка карикатура. От тук по-зле май няма как.

Има!  Mr. Green

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3210837049653&set=at … ype=1&theater

За раниците и пособията не знам, но тетрадките със сигурност не са фотошоп, има ги!  Sick

# 406
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3210837049653&set=at … ype=1&theater

За раниците и пособията не знам, но тетрадките със сигурност не са фотошоп, има ги!  Sick
Боже мой, отдавна не ми се беше случвало да не знам какво да кажа.............................................................. speechless

# 407
О, Боже..
Тъкмо мислех да си пускам някой ужас, но това ми бе достатъчно.Не осъзнава ли колко е зле.. или е на принципа Лейди Гага - колкото по-грозно и гнусно - толкова по-скандално и известно.

Ужас, пази Боже.
А това до него прилича на ранната Преслава. Joy

# 408
'' O , боже , О , боже '' - само се възмущавате и не пропускате снимка , храните се с това ,

ако няма кой да му обръща внимание , ща залезе и ще спре с глупостите , но вие следите всяка негова стъпка , за да се храните с възмущение , точно като някакви свекита , ще ме прощавате ...

бруклин Декер плаче след последния мач на мъжа й  Аенеи
Анди Родик също

No doubt се събраха пак Гуен Стефани в чудесна форма

# 409
Ако всички се възмущаваха и му се подиграваха, нямаше да се прави на изрод.И ако знаеше колко е грозен и жалък вече, също.
Влез му в страницата и виж колко хора му се възхищават на външния вид и го приканват за още и още.. Много повече са от 2-3 поста в форума БГ-мама. Който вярвам, че Азис посещава най-редовно.
 smile_clown

# 410
Влез му в страницата и виж колко хора му се възхищават на външния вид и го приканват за още и още.. Много повече са от 2-3 поста в форума БГ-мама. Който вярвам, че Азис посещава най-редовно.
 smile_clown

защо да влизам като не го харесвам ?
мисля , че просто му правиш реклама тук , уж възмущавайки се ; )

# 411
По- интересното е, че в един момент, когато Азис реши, че вече е достатъчно известен и харесван заради песните си, започна да ходи с нормални, даже мъжки дрехи, да се държи естествено и пак да прави песни. Залезе и се забрави. Пак се направи на идиот и маймуна и ето, че навсякъде отново се говори за него.

# 412
  • София
Ако всички се възмущаваха и му се подиграваха, нямаше да се прави на изрод.И ако знаеше колко е грозен и жалък вече, също.
 smile_clown

Не вярвам някой наистина да го харесва, вероятно го е*ават, за да видят докъде може да стигне....с уговорката, че в сайта му никога не съм и не бих влизала. Много често хората така тънко бъзикат някой урод, те го плюят, той си мисли, че дъжд го вали.

# 413
  • София
Де да беше права...
Боготворят ги тези парцали, особено тийновете, които сякаш са правени по калъп. С най-отвратителната чалгарска визия, като магистрални превъзходни. Повдига ми се, когато видя такива деца. Вървят с телефоните в ръце, от които бичи яка чалга и те припяват почти в транс  Sick
Идоли са им Валериевци, Николети, Алисии и Преслави. По-пропаднала, държавата никога не е била.

# 414
  • София-в сърцата на моите деца
Мисля,че държавата ни се циганизира...;ужасно е... Sad

# 415
Никога не съм го виждала на живо. Никога. Ако, обаче, не дай си боже, и това се случи, не бих се поколебала да му цапна два шамара.

# 416
# 417
# 418
# 419
  • Варна
Никога не съм го виждала на живо. Никога. Ако, обаче, не дай си боже, и това се случи, не бих се поколебала да му цапна два шамара.

Той затова ходи с охрана.

Общи условия

Активация на акаунт