Деца с очни проблеми - тема 6

• 45 632
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте на всички,Milena и Fous De La Mer! Да операцията която сме правили е за кривогледство и е правена във Варна в Света Петка от доц.Митов и д-р Филева.Операцията е правена когато детето беше на 3г.,а сега сме на 5,6г.След операцията престоя в болницата е за около 5,6часа докато детето излезе от упойка и се "успокоят очите."
Специален режим на очите при нас е нямало,около 2дни без очила и след това пак с тях.Кривогледството при нас е вродено.Имаме разлика в диоптрите +2,5 и +1.
Сега според Д-р Филева и д–р Светла Николова се налага да се направи втора операция за която казаха,че няма смисъл да се отлага във времето. newsm78
И все пак бих искала да чуя и още едно мнение на техен колега,затова попитах за д-р Хубанов и неговата клиника някои посещавал ли ги е..? Thinking

# 541
  • sofia
Здравейте на всички,Milena и Fous De La Mer! Да операцията която сме правили е за кривогледство и е правена във Варна в Света Петка от доц.Митов и д-р Филева.Операцията е правена когато детето беше на 3г.,а сега сме на 5,6г.След операцията престоя в болницата е за около 5,6часа докато детето излезе от упойка и се "успокоят очите."
Специален режим на очите при нас е нямало,около 2дни без очила и след това пак с тях.Кривогледството при нас е вродено.Имаме разлика в диоптрите +2,5 и +1.
Сега според Д-р Филева и д–р Светла Николова се налага да се направи втора операция за която казаха,че няма смисъл да се отлага във времето. newsm78
И все пак бих искала да чуя и още едно мнение на техен колега,затова попитах за д-р Хубанов и неговата клиника някои посещавал ли ги е..? Thinking

bobolino157, благодаря, че сподели! Hug Дано нещата при вас се наредят по възможно най-добрия начин!  bouquet

# 542
  • планетата Земя
bobolino157,четох,че понякога се налага 2 и 3 корекции,защото не винаги се уцелва от първия път точния ъгъл.Направете още консултации все пак

# 543
Д-р Филева съпругата на д-р Филев/АГ/ ли е?

Желая бързо оздравяване на децата!  Peace

# 544
Благодаря Ви момичета, от цялото си сърце се надявам всичко да мине перфектно и да нямаме  нужда от друга операция!
Успех и на вас! Peace

# 545
МОЛЯ за помощ.По късно ще обясня,но искам да ме посъветвате кои лекари в БГ се занимават с увеити?Доц. Митов от Варна ми каза ,че има нови лекарства ,които се прилагат в чужбина,но тук още нашите лекари  не са запознати и не ги използват.Всякакви съвети ще са ми от полза.
Ина ,ще ти пиша малко по късно ЛС ,ако можеш да ме посъветваш нещо.

# 546
Минахме днес втори профилактичен преглед при д-р Константинов. Потвърди всичко казано до момента от д-р Лолова и каза да си изберем само един лекар при когото да ходим. Въпреки, че диоптъра е висок, състоянието не е сложно и няма нужда да посещаваме по няколко лекари. Продължаваме с оклузията по 2 ч. на ден, пък дано има резултат.

Новите очила са страхотни, не мога да им се нарадвам. Купих и от кърпичките в Лидл, много добра идея за почистване!

# 547
Браво , Октоподче ! Hug

# 548
МОЛЯ за помощ.По късно ще обясня,но искам да ме посъветвате кои лекари в БГ се занимават с увеити?Доц. Митов от Варна ми каза ,че има нови лекарства ,които се прилагат в чужбина,но тук още нашите лекари  не са запознати и не ги използват.Всякакви съвети ще са ми от полза.

Намери МИШЕЛ, тя знае по-конкретно

# 549

Намери МИШЕЛ, тя знае по-конкретно

Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=3958 , може да й пишеш ЛС , активна е .

# 550
Благодаря!
Чухме се с Мишел Hug
За два дни ми се разясниха доста неща Sad

# 551
Валентина,не съм ти писала ,защото за мен,специалист по увеити в БГ НЯМА  Sad Просто не знам какво да ти кажа...........

# 552
Минахме днес втори профилактичен преглед при д-р Константинов. Потвърди всичко казано до момента от д-р Лолова и каза да си изберем само един лекар при когото да ходим. Въпреки, че диоптъра е висок, състоянието не е сложно и няма нужда да посещаваме по няколко лекари. Продължаваме с оклузията по 2 ч. на ден, пък дано има резултат.

Новите очила са страхотни, не мога да им се нарадвам. Купих и от кърпичките в Лидл, много добра идея за почистване!

Аз лично не съм доволна от кърпичките от LIDL. Може и да съм уцелила такива с изтекъл срок... или има значение, че нашите стъкла са органични. Но много замазват. Предпочитам сапуна и кухненската салфетка. А на вън - кърпичките от очилата...  Wink

# 553
Благодаря!
Чухме се с Мишел Hug
За два дни ми се разясниха доста неща Sad

Късмет!

# 554
Аз пък не знам какво сбърках с последните ми стъкла, но за 1 година са толкова надраскани, че просто е ужас! Когато си ги направих бях много щастлива, че се почистват лесно (Карл Цайс са), без да се замазват, защото предишните ми на Есилор много бяха трудни, не знаех преди за кърпичките от ЛИДЛ. Много ми харесват на мен, почистват идеално, но стъклата са надрасканииии, къде пък такива "нежни" излезнаха!

Общи условия

Активация на акаунт