Деца с очни проблеми - тема 6

• 45 861
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,днес за първи път бяхме на очен лекар и се оказа че имаме мързеливо око(дясно) и +4,25 показа .Дъщеря ми е на 7 години и досега не се е оплаквала от очите или нещо свързано с тях.Изписани ни очила на едното око +3 а на другото +2,5.Преглежда ни д-р Оскар от Александровска болница.Искат да я вкарат в болница за 1 седмица за някакви упражнения.Моля ви кажете ако някой знае нещо за този лекар и лекува ли се това мързеливо око.Предварително ви благодаря

# 91
Искат да я вкарат в болница за 1 седмица за някакви упражнения.

За първи път чувам за този лекар и, че се вкарва в болница за упражнения. Това да не е грип, че с 5 дена в леглото да се лекува.

# 92
Нямам никаква представа за какви упражнения става въпрос.А ето това е доктора който ни прегледа

http://www.cherninkova-oscar.com/index.php?option=com_content&am … =50&Itemid=62

# 93
Ами разпитай го. Много ще ми е интересно коя е тази клинична пътека с хоспитализация за упражнения.

# 94
  • Русе
И на мене ми стана интересно, такъв голям диоптър и до сега да не сте разбрали. Детето ходи ли на училище, там вижда ли, не разбрах далекогледство или късогледство и на двете очи ли е такъв диоптъра или само на едното?

# 95
Да ходи -1 клас е ,и от около 15 дни започна да се оплаква ,че и се размазва когато пише-вечер я боли глава.В понеделник трябва да му се обадя да ми каже кога да я заведа в болницата-не ми даде обяснения много-имаше още много деца.Иска ми и талон номер 7 от личният лекар

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 14:13 от xrisiivet

# 96
Има такива упражнения ,които се правят в Александровска.Правят се в някаква тъмна стая.Когато бяхме там имаше деца хоспитализирани заради тези упражнения.Правят се по-няколко пъти на ден.Аз останах с впечатление,че стимулират зрението,

# 97
И за 7 дни настъпва чудото?!

# 98
Не знам ,ние ходим там само  заради фонда за лечение на деца.Другите неща не са ми ясно,но след като го правят предполагам,че има някакъв ефект.ЧЧудо,едва ли

# 99
Да ходи -1 клас е ,и от около 15 дни започна да се оплаква ,че и се размазва когато пише-вечер я боли глава.В понеделник трябва да му се обадя да ми каже кога да я заведа в болницата-не ми даде обяснения много-имаше още много деца.Иска ми и талон номер 7 от личният лекар

Интересно ?
Понеже и в ДГ се пише , би трябвало детето да е имало проблем . Tired
Аз имам +1 диотър за четене и ако съм без очила не виждам , пък за +4 ??? Thinking

# 100
Досега не е имало проблем ,нито се е оплаквала,нито някои нещо е забелязал

# 101
  • Русе
xrisiivet, а мързеливото око не го ли е кривила. И ако може пак да попитам-само едното ли е с такъв диоптър, другото добре ли е? Ако едното е напълно добре, може би е виждала точно с окото, което е добре, те в градината нямат кой знае какви занимания и затова не е забелязала.

# 102
А , нямат ? Wink
Имат тетрадки , рисуват , изрязват , апликират .
Доста неща са , все свързани с гледане наблизо .

# 103
Имат много занимания. Вдигнахме с +1 стъклата точно в предучилищна понеже се засили натоварването.

# 104
Само дясното е мързеливо(не го е кривила преди,нито сега) ,лявото казаха че е добре-а колкото до ДГ не са писали кои знае колко,повече наблягаха на песни и стихчета.Но очилата ще са с диоптър и на двете очи

Общи условия

Активация на акаунт